FK Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
campa_xxx

#226 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

Zeljeznicar osvajac Kup-a BiH za sezonu 2007/2008 ... zapamtite ovo!!!
direktor77

#227 Re: FK Željezničar

Post by direktor77 »

campa_xxx wrote:Zeljeznicar osvajac Kup-a BiH za sezonu 2007/2008 ... zapamtite ovo!!!

crvena jabuka-sanjati :dance: :dance: :dance:
direktor77

#228 Re: FK Željezničar

Post by direktor77 »

DicaTM wrote:1. utakmica - sudija
2. utakmica - čista sreća za Slobodu
3. utakmica - pobjeda Želje

Vratit će vam se sve u revanšu
ma da.....standardno...mislim nista novo za ovo prvo dvoje, a za trece ce biti kao sto ste govorili i prije tekme....kralju ima da vas :dance: :dance: ........
DicaTM

#229 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

Vi imate sreće protiv nas to je nevjerovatno, ali svemu dođe kraj a idealna prilika za prekid mini-serije je već za 14 dana. Bojim se da se vašem slavlju bliži kraj :oops: :D
campa_xxx

#230 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

direktor77 wrote:
DicaTM wrote:1. utakmica - sudija
2. utakmica - čista sreća za Slobodu
3. utakmica - pobjeda Želje

Vratit će vam se sve u revanšu
ma da.....standardno...mislim nista novo za ovo prvo dvoje, a za trece ce biti kao sto ste govorili i prije tekme....kralju ima da vas :dance: :dance: ........
Joj ovoga od 10 postova 6 su mu na Zelju, fakat mu Zeljo pravi komplekse...
DicaTM

#231 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

Ma ja, misli Sloboda mu prošla u finale a ja savjetujem da ne slavi toliko jer Željo dobija u Tuzli
direktor77

#232 Re: FK Željezničar

Post by direktor77 »

pobijedi i ja ustanem i cestitam.... :D :-D
DicaTM

#233 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

Zagrij se, ustajat ćeš za 14 dana.

Uradi par sklekova, dobro će ti doći
campa_xxx

#234 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

DicaTM wrote:Zagrij se, ustajat ćeš za 14 dana.

Uradi par sklekova, dobro će ti doći
I obavezno popij tablu Apaurina prije tekme, mada mislim da ti nikad nisi ni bio na tekmi ali eto... :thumbup:
LSD

#235 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Ma @campa pusti ga...vidis da ovaj direktor nema pojma koliko su danas srece imali...realno,ispromašivali smo svoje šanse danas i gore u Tz ce nas polomiti samo da prodju,a i nek prodju kad ih ne znamo poderati (danas su nam se sami nudili ko prostitutka da ih poderemo,a dzabe kad im ne znamo zabiti golove)...samo bih volio da sudjenje u TZ bude bar priblizno danasnjem-bar priblizno...ja im opet cestitam...iz jedne jedine sansu su zabili gol i bunkerom se sacuvali poraza (treba i to znati,jbg)...Simo je morao znati i predpostaviti kako ce Sloboda danas igrati i pronaci igru za bunker...pa uputili smo 100 centaršuteva u 16m i nista (imaju ona dva jablana od 2 metra koji se pokupe glavom)...e ne moze se tako proci do finala...ne mogu reci nista igracima,jer su fakat citavu tekmu napadali...lopta nije htjela i gotovo...mozda treba ovaj Slobodin recept prepisati u TZ pa isto igrati ko i oni danas (bunker-kontra)jer ovako sa ovim konstantnim napadima ne ide,a i igraci se maximalno trose.
fczeljo

#236 Re: FK Željezničar

Post by fczeljo »

direktor77 wrote:pobijedi i ja ustanem i cestitam.... :D :-D
buraz, možeš li mi samo ovo pojasnit:

jesil se to maxuzije registrovo da bi nas zaj... ili si skonto da si zakasnio u takmicenju nabijaca broja postova pa sad pokusavas da nadoknadis?
campa_xxx

#237 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

LSD wrote:Ma @campa pusti ga...vidis da ovaj direktor nema pojma koliko su danas srece imali...realno,ispromašivali smo svoje šanse danas i gore u Tz ce nas polomiti samo da prodju,a i nek prodju kad ih ne znamo poderati (danas su nam se sami nudili ko prostitutka da ih poderemo,a dzabe kad im ne znamo zabiti golove)...samo bih volio da sudjenje u TZ bude bar priblizno danasnjem-bar priblizno...ja im opet cestitam...iz jedne jedine sansu su zabili gol i bunkerom se sacuvali poraza (treba i to znati,jbg)...Simo je morao znati i predpostaviti kako ce Sloboda danas igrati i pronaci igru za bunker...pa uputili smo 100 centaršuteva u 16m i nista (imaju ona dva jablana od 2 metra koji se pokupe glavom)...e ne moze se tako proci do finala...ne mogu reci nista igracima,jer su fakat citavu tekmu napadali...lopta nije htjela i gotovo...mozda treba ovaj Slobodin recept prepisati u TZ pa isto igrati ko i oni danas (bunker-kontra)jer ovako sa ovim konstantnim napadima ne ide,a i igraci se maximalno trose.
Bas danas kad sam vidio kakva su ekipa sad sam jos vise ubjedjen u prolaz Zelje samo da Simo to malo poslozi kako treba...
fukara_tz

#238 Re: FK Željezničar

Post by fukara_tz »

fczeljo wrote:
jesil se to maxuzije registrovo da bi nas zaj... ili si skonto da si zakasnio u takmicenju nabijaca broja postova pa sad pokusavas da nadoknadis?
Meni je bas drago da se registrovo a hvala za to ide upravo navijacima (pojedincima) iz Sarajeva koji konstatno pljuju po gradjanima iz drugih sredina na sportskim podforumima :).

Pogledati teme o Celiku, Slobodi itd vecina ih je zatvorena upravo radi toga.
campa_xxx

#239 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

fukara_tz wrote:
fczeljo wrote:
Meni je bas drago da se registrovo a hvala za to ide upravo navijacima (pojedincima) iz Sarajeva koji konstatno pljuju po gradjanima iz drugih sredina na sportskim podforumima :).

Ko vam je kriv kad ste kompleksasi...
fukara_tz

#240 Re: FK Željezničar

Post by fukara_tz »

campa_xxx wrote:
Jedan se vec javio idemo dalje....
campa_xxx

#241 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

Uopste ne kontam sta cete ovdje, otvorite sebi novi topic "Sloboda" pa tamo lijecite komplekse...
Raul_tz

#242 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

campa_xxx wrote:
fukara_tz wrote:
fczeljo wrote:

joj ko kaze.....
Pa 95 % tema ste zatvorili....sve o slobodi velezu celiku...vi ste nesto ko bozije davanje....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fukara_tz

#243 Re: FK Željezničar

Post by fukara_tz »

campa_xxx wrote:Uopste ne kontam sta cete ovdje, otvorite sebi novi topic "Sloboda" pa tamo lijecite komplekse...
Bilo je nekoliko otvorenih topica al su zatvoreni radi takvih kao sto si ti. I ako tako nastavis slicnu sudbinu bi mogao da dozivi i ovaj topic.
campa_xxx

#244 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

fukara_tz wrote:
campa_xxx wrote:Uopste ne kontam sta cete ovdje, otvorite sebi novi topic "Sloboda" pa tamo lijecite komplekse...
Bilo je nekoliko otvorenih topica al su zatvoreni radi takvih kao sto si ti. I ako tako nastavis slicnu sudbinu bi mogao da dozivi i ovaj topic.
Hajde dijete razguli... nego evo malo da se podsjetimo...

Raul_tz

#245 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

fukara_tz wrote:
da se zatvori tema o zelji ..
pa gdje to vidje druze.....
heheheeh
rekao je njima said danas sve golom brate.....
:dance: :dance: :dance:
campa_xxx

#246 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

Ali_G

#247 Re: FK Željezničar

Post by Ali_G »

Hahahhahaa, sreca pa vi imate tradiciju da stalno napadate, da ne zadrzavate igru, da se ne valjate. Hahahhahahahahahaha. Al vratice te vi to u revansu :lol: :lol: :lol:
Krigla_Sa

#248 Re: FK Željezničar

Post by Krigla_Sa »

KUP zdra'o
EVROPA zdra'o

:lol:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#249 Re: FK Željezničar

Post by since1921 »

Danasnje sudjenje se samo moze pozeljeti u gostima.Naravno Zeljo ne spada u takve ekipe kojima se samo u snovima moze desiti takvo nesto.Nasa hronicna boljka realizacija i dalje ni 5 teskih zicera po tekmi nam nije dovoljno za zabit.Tuzlaci zasto ne dizete sad glas protiv sudjenja ma ja znam ja nas jebo ti nas najljepse je na Grbavici.Ma milina igrati.Ma nista sad u TZ po porciju batina i primitivnog dekora.Al sta ces izdrzo je Zeljo i gore pa ce i ovo.Tuzlaci vjerujte nemate pravo biti ponosni na ovu vasu ekipu zvanu NEKA PRODJE VRIJEME a navijaci su vam konacno ponijeli epitet najvecih PIČKICA u drzavi.Vas nedolazak je vas autogol ravan onom rastjeravanju na SOLNOM TRGU

BEZ OBZIRA NA SVE I DALJE JE VJERNOST NAS PONOS :thumbup:
southernstar

#250 Re: FK Željezničar

Post by southernstar »

Vidim i ovdje se pojavio famozni Direktor. U prilozenom clipu pogledajte kako komunicira taj "direktor". Obratite paznju na komentare i cinjenicu da mu je 31 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=NE4HhYTte1E
Locked