PIRAMIDA NA BHT 1
Moderator: anex
-
Umjetnik a
šta je ovoInfraRedRidinghood wrote:
![]()
![]()
šta piše ispod
- karanana
Konkurencija tanka. Za Ivanica na izborima glasa 3%. Od tih 3% ionako vecina bojkotuje i ne gleda BHT nego su cekali Zvezdu na PTPC-u. Terzu svalera ionako slabo ko voli i u ovom dijelu zemlje. A Veca mi je bas fina bila.sulesavic wrote:Pa, je li s razlogom ili je konkurencija bila tanka?
Crni Gruja je malo bezze...
-
sulesavic
Ovo mi Ivaniæevo pojavljivanje probudi asocijaciju na Svetlanu Ceniæ - eto njega sad svako malo u Federaciji (s obzirom na optu¾nicu za balvane i tako te stvari)...karanana wrote:Konkurencija tanka. Za Ivanica na izborima glasa 3%. Od tih 3% ionako vecina bojkotuje i ne gleda BHT nego su cekali Zvezdu na PTPC-u. Terzu svalera ionako slabo ko voli i u ovom dijelu zemlje. A Veca mi je bas fina bila.sulesavic wrote:Pa, je li s razlogom ili je konkurencija bila tanka?
-
anamo 'vamo
bas fina ili bas, bas finakaranana wrote:Konkurencija tanka. Za Ivanica na izborima glasa 3%. Od tih 3% ionako vecina bojkotuje i ne gleda BHT nego su cekali Zvezdu na PTPC-u. Terzu svalera ionako slabo ko voli i u ovom dijelu zemlje. A Veca mi je bas fina bila.sulesavic wrote:Pa, je li s razlogom ili je konkurencija bila tanka?
-
basta sljezove boje
a glupog li prezimena seksam
pa seksaj
pa seksaj
- kekec
basta sljezove boje wrote:a glupog li prezimena seksam![]()
pa seksaj
"N" na kraju, a ne "M".
Znaci SeksaN. Nidje veze sa sexom ili sexanjem.
Ili tebi zafalilo, pa si istim zaokupljena.
A sama "piramida", uzasna emisija, a voditeljica
losa, ukupna ocjena: "dno dna".
Last edited by kekec on 26/10/2007 14:12, edited 1 time in total.
-
radeljas
bravo i od mene. konacno neko pozitivan na ovoj nasoj tv. i konacno (jeste mozda na malom uzorku) da se pokaze da bi narod glasao protiv ovih otimacha para, mafijasha i ublehasha (koje predstavljase terzic i ivanic), a za "novo" lice kakva je vedrana seksan. nadam se da ce otpuhati protivnike i u malom finalu i da ce ici daleko u ovoj emisiji. samo tako, vedrana!karanana wrote:Bravo Veco.
-
Nancy Drew
- kekec
Ne znam sta mi bi, pospanost i smanjena koncentracija,Jessie B wrote:Kakva bolan šuma...kekec wrote: Sh- kao suma, sega, sest, sezdeset...
i "N" na kraju, a ne "M".
Znaci SheksaN. Nidje veze sa sexom ili sexanjem.![]()
Ili tebi zafalilo, pa si istim zaokupljena.
A sama "piramida", uzasna emisija, a voditeljica
losa, ukupna ocjena: "dno dna".
a usput jos jedan poslic radjen istovremeno i eto, napravi
se greska.
Dobro je da si reagovala. Ispravljeno.
- Better Man
Ima 31 ili 32 godine, udata za glumca Aleksandra Seksana i imaju kčerkicu.karanana wrote:Dajte mi info ljudi, koliko joj je godina, ima li jeb....muza ili momka, gdje se moze pogledati uzivo?vedderedi wrote:Za one koji su radi Vedrane gledali emisiju samo da kazem da zenska izgleda jos bolje uzivo.
-
nausnica
Iako sam do sad branila Vedranu jer ste je svi uvijek pljuvali ovakva je onakva je bljak fuj itd, nakon ove Piramide moram reći da me iznenadila nesigurnošću, zbunjenošću, papirom s kompletnim rečenicama za svaku temu koje je unaprijed zapisala i čitala ih nonstop iz ruke i to veoma loše jer se nije snalazila čitajući svoje sopstvene bilješke, imala je više momenata kad bi stala u sred rečenice i pojma nije imala je li pošla ili je došla pa se sva zbuni i pocrveni, ma ono, sve u svemu jako jako amaterski. Tremaroš je veliki, a meni ju je kao gledaocu u više navrata bilo žao jer me činila nervoznom tom svojom nesigurnošću.
Djelovala mi je malo puna sebe a to nije mogla opravdati elokventnošću koja je više ličila na akcent i spiku čaršijanerke, i odvlačilo mi je pažnju i bilo mi je žao koliko se svaki put unezgodi kad joj Ivanić ili Terzić džentlmenski spuste nekom činjenicom a ona ne zna šta će jer nema odgovora pa neurozno srednjoškolski poleti da se raspravlja a niđe veze pa je često ispadala smiješna. Pogotovo kad joj ga šuknu da čak ni informacije s interneta nije dobro skinula
, što se u više navrata i vidjelo. Toliko je ona sve to ozbiljno shvatila ali se nije pokazala jakom u debati i pro i contri, to joj ne ide, zvučalo je više kao rasprava s mužem. Izgubljena mi je bila skroz i previše svjesna situacije u kojoj je i da na silu mora ostaviti neki trag ne bi li pokazala "kako je pametna", što je u svakom slučaju djelovalo kontraproduktivno i pokazalo nesigurnost piskutanjem u glasu, zbunjenoscu, izgubljenoscu, sve bi nešto nešto, a ništa. Lidija bi je pojela za užinu.
Očigledno je da su je stavili s njima dvojicom da bi upravo ona mogla pobjediti jer će im trebati iole normalno žensko koja nije poput Done Ares ili Alme Čardžić za drugo malo finale u kojem će sigurno biti pored Vedrane i 2 muškarca, pazite šta vam kažem, jer nije Piramida baš tako nenamještena kako mislimo
.
Eto...A inače generalno, branim je, jer svaku iole normalno ženu treba podržati pa i nju.
Djelovala mi je malo puna sebe a to nije mogla opravdati elokventnošću koja je više ličila na akcent i spiku čaršijanerke, i odvlačilo mi je pažnju i bilo mi je žao koliko se svaki put unezgodi kad joj Ivanić ili Terzić džentlmenski spuste nekom činjenicom a ona ne zna šta će jer nema odgovora pa neurozno srednjoškolski poleti da se raspravlja a niđe veze pa je često ispadala smiješna. Pogotovo kad joj ga šuknu da čak ni informacije s interneta nije dobro skinula
Očigledno je da su je stavili s njima dvojicom da bi upravo ona mogla pobjediti jer će im trebati iole normalno žensko koja nije poput Done Ares ili Alme Čardžić za drugo malo finale u kojem će sigurno biti pored Vedrane i 2 muškarca, pazite šta vam kažem, jer nije Piramida baš tako nenamještena kako mislimo
Eto...A inače generalno, branim je, jer svaku iole normalno ženu treba podržati pa i nju.
-
crvenkapica777
Vedrana je snalazljivoscu, pamecu, pripremljenoscu i jednostavnoscu svog govora razvalila i glupog Trezica i pozerskog Ivanica. Bilo je zadovoljstvo gledati je, pomislis da cak nije ni lose biti zena