bas ste mi uljepsali dan. vec zamisljam nekog tamo masnog tipa sa razookim ocima i tu jadnu djevojku razocaranu dotičnim.
i ja sam tako se 2 godine zabavljala sa momkom iz visokog koga sam upoznala preko interneta. slao mi je pisma teška po nekoliko stotina grama pjesme svoje ...a kad smo se sreli nije me smio pogldati u oči i ćutao je ko zaliven. ja sam morala da bih izbjegla tu neugodnost brbljeti ko nikad u životu. i tako pokušavajući da potisnem te njegove nedostatke više sam maštla o njemu kakav bi željela da bude i nisam voljela često da se srećemo uživo.
a joj već prošlo 22h ne mogu slusati negru.
a ta visoka pjevačica....mislim.....da sam to ja....
eto
danas kod mene ništa zanimljivo. krenula sam sa mužem i cukom u šetnju iz brdo ali goldi se pobunila pretiv brda i hodanja ulijenila se počinje da liči na mene. kakv gazda takav pas. mali smo skratili šetnju n moju i njenu sreću. sestra mi je došla sa operativnog zahvata čupanja nokta kojeg je nekoliko dana ranije kod mene slomila, a nakon odgledana 2 filma "Posljednji kralj Škotske" (politički malo surov film, realistički)
i film "Norbit" (klasična američka komedija o debelim ženama i jadno mušarcu rkaj nje Eddie Murphy) malo sam se ismijala pojela dosta skltkiša i sad od muke ne znam šta ću.
muž mi na poslu bili su mi roditelji koji su po ko zna koji put pitali koliko još ispita imaš o kraja hajde požuri, i obradovali me
biće luuuuuuuudo i nezaboravnoooooooo! eto sad odo malo na bolg da pisem i napisla sm poveliki mail prijetelčjici koj zivi u istom gradu ko i ja ali se n viđamo.... ne volim da izlazim napolje
svaki dan sebe samu iznenadim nekom glupošću. sad me drži fobija od ljudi ne želim da izlazim na polje da me ko ne vifdi i da mi ne trača iza leđa da me ogovara kako sam se obukla kako izgledam. fuj. laku nooć. pišite!!!
volim vas sve!