Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
yole wrote:Pa normalno,ako nisi znao da su postojali jezici hrvatsko-srpski i srpsko-hrvatski,ja sam govorio ovim prvim,a uostalom pa taj tvoj argument za izbornika je tako jadan,pa coece procitaj stampu neku sarajevsku,pa pola ih koriste taj izraz.
Pa ovaj Longplay sto je uopste otvorio temu treba da se stidi, nacionalista jedan, moderatore zatvaraj ovo!
Zbog ljudi kao njega je i poceo ovaj nepotrebni rat, idiote jedan nenormalni!!
p.s. Sad bi i Ameri mene trebali integrisati zato sto imam jos Bosanski pasos, gledam Pink! na satelitskoj, slusam nasu muziku u autu, idem na nase koncerte, pravim cevape umjesto hamburgere, putujem u svoj grad jednom godisnje, volim Celika a ne njihov football?!
Pa ovaj Longplay sto je uopste otvorio temu treba da se stidi, nacionalista jedan, moderatore zatvaraj ovo!
p.s. Sad bi i Ameri mene trebali integrisati zato sto imam jos Bosanski pasos, gledam Pink! na satelitskoj, slusam nasu muziku u autu, idem na nase koncerte, pravim cevape umjesto hamburgere, putujem u svoj grad jednom godisnje, volim Celika a ne njihov football?!
Pa ima li ikakve logike u ovoj temi?!!
ako si pravi bosanac (bosnjak) nebi gledo pink.
to legendo!!!!!!!!!!!!!!!!neka si mu rekao!!!!!!!!!!
Pa ima li ikakve logike u ovoj temi?!!
ako si pravi bosanac (bosnjak) nebi gledo pink.
to legendo!!!!!!!!!!!!!!!!neka si mu rekao!!!!!!!!!!
E neka se vala nasao neko ko zna i reci...
I podviknuti kad treba da pojedinima probudi nacionalnu svijest..
Dobro si i ti to primjetila @mala-i...
vatra i voda wrote:
Znas li ti ko je Ivica Saric ? To je operski pjevac njega bi pozelio Cercil za ministra kulture .Ali naravno on ne valja ljudima koji slusaju Topmsona i Matu Bulica.Imao sam priliku da slusam u jednom sarajevskom restoranu kako pjeva sevdalinke.Vas sam protrnuo.Strava , kako covjek pjeva , e to je Bosanac !
Super, zašto ga onda ne izaberete za bošnjačkog člana predsjedništva?
pa bosanjacki je vec izabran
a ako nam dozvolite -- molim vas, o svemocni konstutitivni bogovi -- dozolite nam... da i mi bosanci budemo konstutitivni u drzavi nam nasusnoj... pa eto, kad to bude, biracemo onda sarica kao bosanskog -- pazi cuda -- bosanskog clana.
a ti i tvoji i dalje mozete sa bosnjacima ruku pod ruku... eto vas tamo, i zasluzujete jedni druge
A sto necete da budete Bosnjaci? I ako to bude, ja cu imat dva predstavnika, pardon tri , jer sam i ja Bosanac a i Bosnjak.