Kako integrisati Srbe i Hrvate u Bosni i Hercegovini?

Post Reply
njonjica

Post by njonjica »

Tomislav MO wrote:
njonjica wrote: I sad treba mijenjati izborni zakon?
Mislim da nece moci Tomo...tako nam je, kako nam je...
Zašto ne bi moglo? Zakoni se stalno mijenjaju.
njonjica wrote: Mada, sto se mene tice, ako sam Hrvatica, draze mi je da me zastupa Komsic nego Ivo Miro
Nije bitno što je tebi draže. Hoćemo onda ukinuti izbore i tebe pitat tko će vladat?
Nema potrebe za drskost.
Nije mi bila namjera uvrijediti tebe, niti bilo koga.

Nema svrhe, ipak.
Zalosno..... :zzzz:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

yole wrote:Pa normalno,ako nisi znao da su postojali jezici hrvatsko-srpski i srpsko-hrvatski,ja sam govorio ovim prvim,a uostalom pa taj tvoj argument za izbornika je tako jadan,pa coece procitaj stampu neku sarajevsku,pa pola ih koriste taj izraz.
Zar nije tisak? :D
yole

Post by yole »

stampa tisak isti kurac
Sandzaklija1

Post by Sandzaklija1 »

londza wrote:Ima li iko NORMALAN ovdje?

Pa ovaj Longplay sto je uopste otvorio temu treba da se stidi, nacionalista jedan, moderatore zatvaraj ovo!

Zbog ljudi kao njega je i poceo ovaj nepotrebni rat, idiote jedan nenormalni!!

p.s. Sad bi i Ameri mene trebali integrisati zato sto imam jos Bosanski pasos, gledam Pink! na satelitskoj, slusam nasu muziku u autu, idem na nase koncerte, pravim cevape umjesto hamburgere, putujem u svoj grad jednom godisnje, volim Celika a ne njihov football?!

Pa ima li ikakve logike u ovoj temi?!!

ako si pravi bosanac (bosnjak) nebi gledo pink.
mala-i

Post by mala-i »

Sandzaklija1 wrote:

Pa ovaj Longplay sto je uopste otvorio temu treba da se stidi, nacionalista jedan, moderatore zatvaraj ovo!

p.s. Sad bi i Ameri mene trebali integrisati zato sto imam jos Bosanski pasos, gledam Pink! na satelitskoj, slusam nasu muziku u autu, idem na nase koncerte, pravim cevape umjesto hamburgere, putujem u svoj grad jednom godisnje, volim Celika a ne njihov football?!

to legendo!!!!!!!!!!!!!!!!neka si mu rekao!!!!!!!!!!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

mala-i wrote:
Sandzaklija1 wrote:

to legendo!!!!!!!!!!!!!!!!neka si mu rekao!!!!!!!!!!
E neka se vala nasao neko ko zna i reci...
I podviknuti kad treba da pojedinima probudi nacionalnu svijest..
Dobro si i ti to primjetila @mala-i... ;-)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
Tomislav MO wrote:
vatra i voda wrote: Znas li ti ko je Ivica Saric ? To je operski pjevac njega bi pozelio Cercil za ministra kulture .Ali naravno on ne valja ljudima koji slusaju Topmsona i Matu Bulica.Imao sam priliku da slusam u jednom sarajevskom restoranu kako pjeva sevdalinke.Vas sam protrnuo.Strava , kako covjek pjeva , e to je Bosanac !
Super, zašto ga onda ne izaberete za bošnjačkog člana predsjedništva?
pa bosanjacki je vec izabran :D

a ako nam dozvolite -- molim vas, o svemocni konstutitivni bogovi -- dozolite nam... da i mi bosanci budemo konstutitivni u drzavi nam nasusnoj... pa eto, kad to bude, biracemo onda sarica kao bosanskog -- pazi cuda -- bosanskog clana.

a ti i tvoji i dalje mozete sa bosnjacima ruku pod ruku... eto vas tamo, i zasluzujete jedni druge :oops:
A sto necete da budete Bosnjaci? I ako to bude, ja cu imat dva predstavnika, pardon tri :D , jer sam i ja Bosanac a i Bosnjak.
Post Reply