Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:
kolega wrote:
anais_nin wrote: ....fenomenalan upad je i komunikativna prijateljica koja je spremna biti saucesnik u "zlocinu" :D ...
slazem se, nekako je prirodnije :), a i ako ta kolegica zataji i ne odradi poso kako treba, onda ostaje ona kao rezervni plan
nisam ja nikome rezervni plan....posebno ne jaranima :D nemamo mi tu vrstu jaranskih odnosa :D
izvini, nisam ja to tako mislio, ..., vidio sam na forumu je uobicajeno da, recimo, dvoje (prijatelj i prijateljica) udju u shemu, iako oboje ili barem jedno vec ima aktivnu vezu, ..., onako, sve nek se iskoristi ... :)
kolega

Post by kolega »

jeza u ledja wrote:Malo si ti homofobican jelde? :roll:
izvini, nisam mislio nista lose, ..., jasno je da nikom ne moze pobjeci njegova nafaka.
kolega

Post by kolega »

oba posta poceo sa izvini. :)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

no frx ;)
anais_nin

Post by anais_nin »

jeza u ledja wrote: anais, vecina zena nemaju takav odnos sa 'jaranima' da im namjestaju nepoznate djevojke u kafani, a vala ni muskarci nisu takvi da namjestaju svojim prijateljicama nepoznate osobe.
nije pitanje "namjestanja" nego prilaza :D kad je cura vec tu prica s nama, nema rizika, kao recimo da mora on sam odmarsirat do nje, posebno ako je doticna sa prijateljicama....ovako ako ima hemije, ima, ako nema, niko, nikom, bilo nam je zabavno :D i oni ne obavljaju iste duznosti za mene :lol: :D nema potrebe...oni samo daju strucno misljenje :D je l doticni "sumnjiv" ili nije :lol: :D ono sto me odusevilo u sarajevu je to da mnogim frajerima nije bila nikakva prepreka sto sam ja vani u muskom drustvu, pridju bez problema :D svaka cast....
anais_nin

Post by anais_nin »

kolega wrote: izvini, nisam ja to tako mislio, ..., vidio sam na forumu je uobicajeno da, recimo, dvoje (prijatelj i prijateljica) udju u shemu, iako oboje ili barem jedno vec ima aktivnu vezu, ..., onako, sve nek se iskoristi ... :)
:lol: :D nije problem, nisam se ja uvrijedila...ali zna se sta su i ko su jarani i prijatelji, a zna se s kim se shemi :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

anais_nin wrote:
jeza u ledja wrote: anais, vecina zena nemaju takav odnos sa 'jaranima' da im namjestaju nepoznate djevojke u kafani, a vala ni muskarci nisu takvi da namjestaju svojim prijateljicama nepoznate osobe.
nije pitanje "namjestanja" nego prilaza :D kad je cura vec tu prica s nama, nema rizika, kao recimo da mora on sam odmarsirat do nje, posebno ako je doticna sa prijateljicama....ovako ako ima hemije, ima, ako nema, niko, nikom, bilo nam je zabavno :D i oni ne obavljaju iste duznosti za mene :lol: :D nema potrebe...oni samo daju strucno misljenje :D je l doticni "sumnjiv" ili nije :lol: :D ono sto me odusevilo u sarajevu je to da mnogim frajerima nije bila nikakva prepreka sto sam ja vani u muskom drustvu, pridju bez problema :D svaka cast....
Ma kontam ja sta ti govoris, i ako imas takvo drustvo to je super, ali ti govorim da vecina ljudi nisu takvi. Mogu ti eventualno namjestiti nekog svog prijatelja/icu i to je to.
anais_nin

Post by anais_nin »

jeza u ledja wrote: Ma kontam ja sta ti govoris, i ako imas takvo drustvo to je super, ali ti govorim da vecina ljudi nisu takvi. Mogu ti eventualno namjestiti nekog svog prijatelja/icu i to je to.
pa sta fali, i to je vise nego dovoljno :D
kolega

Post by kolega »

Jordan26 wrote:
kolega wrote:a za hranu, bila bi zadovoljna i sa malo suhog hljeba i suhog mesa!? :)
ma kome treba hrana pored ljubavi :D :D ni cokolada mi ne treba tad :D
jesil sigurna u to? :)
pazi ovo:

Znaj da ljubav pet stupnjeva ima:
- odobravanje, a to je kada onaj koji gleda predstavlja sebi lijepim lik i moral onoga koga gleda. Ovo ulazi u područje uzajamnog prijateljstva;
- dopadanje, a to je da onaj koji gleda tezi za onim koga gleda i za njegovom blizinom;
- prijateljstvo, a to je osjecanje pustosi kada doticni odsustvuje;
- ljubav, a to je potupuna zaokupljenost voljenom osobom. Ova vrsta ljubavi naziva se u ljubavnoj poeziji ask (strastvena ljubav); i
- ljubavna opijenost, a to je ono stanje kada se zbog ljubavi ne spava, ne jede i ne pije, osim vrlo malo. Ponekad ova ljubav prouzrokuje bolest ili haluciniranje ili odvede cak u smrt. Ovo je gornji stupanj ljubavi, poslije kojeg nema više nijednoga.
(ibn Hazm)

zbog tvoje sigurnosti preporucujem ti da se drzis cetvrtog stupnja ljubavi! :)
kolega

Post by kolega »

Jordan26 wrote:Hvala kolega sto brines za moje zdravlje :D :D
ali ako se gine, nek je makar za ljubav :D :D
sto su ovi experti samo plase narod :)
naravno, jer u zdravom tijelu je zdrav duh :)
slazem se, ako je ginut, onda nek se gine za ljubav!
ma, ne plase narod, vec te samo upozorava da ti nece biti jednostavno boreci se za ljubav. :)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Jordan26 wrote: nista u zivotu nije jednostavno :D :D

Ova izjava je mnogo zrelija od one da na kraju svako nadje ono sto trazi :D:D:D:D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Dobro si imam :D:D

Pisanje svojih gluposti :D
zvijerka

Post by zvijerka »

dok drugi **bu ti se muzafere kupaj..... :D :D ova uvijek ima mjesta na ovakvim i slicnim temema :D :D

ja sam uvijek volio prakticno objasnjavat metodologiju pristupa :D :D a teoriju citam u kliku :D sto spada u neke slobodne aktivnosti....... :D :D
Post Reply