izvini, nisam ja to tako mislio, ..., vidio sam na forumu je uobicajeno da, recimo, dvoje (prijatelj i prijateljica) udju u shemu, iako oboje ili barem jedno vec ima aktivnu vezu, ..., onako, sve nek se iskoristi ...anais_nin wrote:nisam ja nikome rezervni plan....posebno ne jaranimakolega wrote:slazem se, nekako je prirodnijeanais_nin wrote: ....fenomenalan upad je i komunikativna prijateljica koja je spremna biti saucesnik u "zlocinu"...
, a i ako ta kolegica zataji i ne odradi poso kako treba, onda ostaje ona kao rezervni plan
nemamo mi tu vrstu jaranskih odnosa
Male tajne velikih majstora zavodjenja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kolega
- anais_nin
nije pitanje "namjestanja" nego prilazajeza u ledja wrote: anais, vecina zena nemaju takav odnos sa 'jaranima' da im namjestaju nepoznate djevojke u kafani, a vala ni muskarci nisu takvi da namjestaju svojim prijateljicama nepoznate osobe.
- anais_nin
kolega wrote: izvini, nisam ja to tako mislio, ..., vidio sam na forumu je uobicajeno da, recimo, dvoje (prijatelj i prijateljica) udju u shemu, iako oboje ili barem jedno vec ima aktivnu vezu, ..., onako, sve nek se iskoristi ...
- jeza u ledja
Ma kontam ja sta ti govoris, i ako imas takvo drustvo to je super, ali ti govorim da vecina ljudi nisu takvi. Mogu ti eventualno namjestiti nekog svog prijatelja/icu i to je to.anais_nin wrote:nije pitanje "namjestanja" nego prilazajeza u ledja wrote: anais, vecina zena nemaju takav odnos sa 'jaranima' da im namjestaju nepoznate djevojke u kafani, a vala ni muskarci nisu takvi da namjestaju svojim prijateljicama nepoznate osobe.kad je cura vec tu prica s nama, nema rizika, kao recimo da mora on sam odmarsirat do nje, posebno ako je doticna sa prijateljicama....ovako ako ima hemije, ima, ako nema, niko, nikom, bilo nam je zabavno
i oni ne obavljaju iste duznosti za mene
![]()
nema potrebe...oni samo daju strucno misljenje
je l doticni "sumnjiv" ili nije
![]()
ono sto me odusevilo u sarajevu je to da mnogim frajerima nije bila nikakva prepreka sto sam ja vani u muskom drustvu, pridju bez problema
svaka cast....
- anais_nin
pa sta fali, i to je vise nego dovoljnojeza u ledja wrote: Ma kontam ja sta ti govoris, i ako imas takvo drustvo to je super, ali ti govorim da vecina ljudi nisu takvi. Mogu ti eventualno namjestiti nekog svog prijatelja/icu i to je to.
- kolega
jesil sigurna u to?Jordan26 wrote:ma kome treba hrana pored ljubavikolega wrote:a za hranu, bila bi zadovoljna i sa malo suhog hljeba i suhog mesa!?![]()
ni cokolada mi ne treba tad
pazi ovo:
Znaj da ljubav pet stupnjeva ima:
- odobravanje, a to je kada onaj koji gleda predstavlja sebi lijepim lik i moral onoga koga gleda. Ovo ulazi u područje uzajamnog prijateljstva;
- dopadanje, a to je da onaj koji gleda tezi za onim koga gleda i za njegovom blizinom;
- prijateljstvo, a to je osjecanje pustosi kada doticni odsustvuje;
- ljubav, a to je potupuna zaokupljenost voljenom osobom. Ova vrsta ljubavi naziva se u ljubavnoj poeziji ask (strastvena ljubav); i
- ljubavna opijenost, a to je ono stanje kada se zbog ljubavi ne spava, ne jede i ne pije, osim vrlo malo. Ponekad ova ljubav prouzrokuje bolest ili haluciniranje ili odvede cak u smrt. Ovo je gornji stupanj ljubavi, poslije kojeg nema više nijednoga.
(ibn Hazm)
zbog tvoje sigurnosti preporucujem ti da se drzis cetvrtog stupnja ljubavi!
- kolega
naravno, jer u zdravom tijelu je zdrav duhJordan26 wrote:Hvala kolega sto brines za moje zdravlje![]()
![]()
ali ako se gine, nek je makar za ljubav![]()
sto su ovi experti samo plase narod
slazem se, ako je ginut, onda nek se gine za ljubav!
ma, ne plase narod, vec te samo upozorava da ti nece biti jednostavno boreci se za ljubav.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jordan26 wrote: nista u zivotu nije jednostavno![]()
Ova izjava je mnogo zrelija od one da na kraju svako nadje ono sto trazi
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dobro si imam
:D
Pisanje svojih gluposti
Pisanje svojih gluposti