Veceras Evrovizija 2006 - dajte glas Bosni!!!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Santos

Post by Santos »

Fakat i mene spuca ona iz klavira.Tres zesci.Zamisli da je neko smoto Hercegovacku smijalicu i gledo onu scenu.Taj bi se skino u sekundi.Netreba mu terapija.
edu

Post by edu »

miny..hoces ti mene probuditi..njezno?.. :D :D
edu

Post by edu »

miny..ja cam cinoc navij'o.. :D :D ..do kacno.. :D :D :D
zena21

Post by zena21 »

Nikad ne gledam Evroviziju. :oops:
winetou

Post by winetou »

Ako išta Lana moje, i Lejla su pokretači novog trenda. Wannabe Spice klix je vala dugo trajalo :P
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

lavor_ wrote:
LAV_SA wrote:Svaka ti ćast Hari.
Image
:lol: :lol: :lol:

usput :D :D jel neko pratio crveno-crno nocas(FTV)...prenj ti :? ?

Go hari,Go sema.

Ludi ste 100 % :lol:

:D
shin

Post by shin »

Image

Image Image

Image
mamica papucarka

golub sa cvikama. :D

Ljudi sad stvarno. Hari ne pjeva vrstu muzike koju slusam, ali bih voljela da pobjedi.
Sta mislite pobjedi, pa se u Sarajevu iduce godine mora odrzati Eurosong. :shock:
Grcka umalo nije otkazala, zbog finansija, a mozete mislit sta bi bilo sa nama? Onda bi SDA moro izletit lovu :oops:
H

Post by H »

Gera wrote:*

Fakat tip je zasluzan da mu kupimo pravo biciklo.... :sad:

:roll:

Image
No comment. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Ja stvarno ne kontam sta vam je toliko smijesno na toj slici? :shock: :roll:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ima li gdje snimak nastupa da se downloaduje?!

Svaka cast Hariju, ono je bilo za deset!
Od 23 pjesme i neke sarenilosti na bini jedina pjesma koja se ureze u sjecanje! Nisam subjektivan, ali od svih propuha nekih na bini (citaj sve nesto neki ventilatori im pusu pod skute) jedino Hari daje akcenat na pjesmu - uzivanje za usi i oci!

Naprijed Hari, naprije Bosno i Hercegovino!
Mahalac

Post by Mahalac »

Krasne li pjesme

Image
:shock: :shock: :shock: :shock:

a ovaj potez cekam u subotu, opaaaa :D :D

Image

Ima li ko link za albansku pjesmu...pls
Last edited by Mahalac on 19/05/2006 11:09, edited 1 time in total.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Taj potez mozes vidjeti u svakom iole boljem nocnom klubu.... a bez poteza si mogao i da vidis akciju prije par godina... :D

Nego da se vratim naslovu teme....
Ako koga interesuje, neka cuje naseg samoprozvanog "Tarzana" na preskonferenciji nakon polufinala :D
http://rapidshare.de/files/20828100/DAY ... a.wmv.html
Mahalac

Post by Mahalac »

daduli_sa wrote:Taj potez mozes vidjeti u svakom iole boljem nocnom klubu.... a bez poteza si mogao i da vidis akciju prije par godina... :D

Ako koga interesuje, neka cuje naseg samoprozvanog "Tarzana" na preskonferenciji nakon polufinala :D
Ma znam gledo sam naravno nego da vidim kako se drzi...jel sve na svom mjestu :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Mahalac wrote:
daduli_sa wrote:Taj potez mozes vidjeti u svakom iole boljem nocnom klubu.... a bez poteza si mogao i da vidis akciju prije par godina... :D

Ma znam gledo sam naravno nego da vidim kako se drzi...jel sve na svom mjestu :D
Ma ne sumnjam ja da ona i dalje dobro "vjezba" da bi sve stojalo tamo gdje jeste.... Samo se ja iskreno nadam da ce i ona biti dokaz kao i sinoc Andora da sex ne prodaje bas sve i uvijek...
Najbolje da Seve ostane tamo gdje se najbolje snalazi... u krevetu :oops:
Cleen

Post by Cleen »

Ja mislim da je kvalite Evrovizije jako dobar i da je svake godine konkurencija sve jaca. Dopada mi se sto nema puno klasike, klasicnih monotonih pjesmica poput one Irske pjesme. Frajer pjeva sve jednim tonom. Veliko iznenadenje su nove Balticke zemlje koje pokazuju veliku dozu kreativnosti. Narocito mi se dopada Latvija sa pjesmom "We are the winner". Ono sto mi se jos dopada je taj novi trend gdje se ubacuju elemnti narodnog folka u muziku. To daje neki novi ukus pjesmama, a izgleda da to svijet i voli.
Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Cleen wrote: Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
ne znam izvodjaca koji se ne bi ukakio na sceni od treme da mu od samog pocetka pjesme cijela sala aplaudira...

men je ono sve najezilo..
mamica papucarka

mIRCerka wrote:
Cleen wrote: Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
ne znam izvodjaca koji se ne bi ukakio na sceni od treme da mu od samog pocetka pjesme cijela sala aplaudira...

ne znam jeste li gledali intervju sa Sanjom Dolezal, uoci ovogodisnje Eurovizije?
zenska je cestitala kolegi Hariju, pozeljela mu srecu i kaze da se divi njegovoj hrabrosti da u ovim godinama nastupa na eurosongu.
Ona je bila duplo mladja kada je nastupila na Eurosongu, ali je dobila toliki napad treme da je uoci nastupa dobila sracku :)
Ovi rijecima je zenska rekla :D
Kaze, da misli da danas ne bi imala snage prezivjet jos jedno takvu uzbudjenje :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

mIRCerka wrote:

Ja znam samo da je koreografija i scenski nastup doveden do perfekcije, nema viska nijednog koraka! O njegovom glasu ne treba puno ni pricati! Cak i kada su mu , ako su mu , pune gace on zvuci kao da se igra sa glasom! Pa covjece, neki da bi onakvu stvar otpjevali, cak i kad imaju glas za to, porode se na bini! Svaka cast! Jednostavno perfekcija do kraja!
A vjerujem da su se i Grci obradovali, napokon neko kome ne treba mala termoeletrana na bini za rasvjetu i vatromete da bi sve zapalio u publici! :D
Bosna_E

Post by Bosna_E »

DOBOJLIJA wrote:Skandinavci su stavili bosnu kao top 3 u Finalu
Neki Englezi su cak nagovijestili da ce Bosna pobjedit ali ako to neko tako misli, ne mora znacit da ce tako i biti...
Saian

Post by Saian »

A wrote:
cHupjahalic@ wrote:Ja stvarno ne kontam sta vam je toliko smijesno na toj slici? :shock: :roll:
Meni paape :oops: :D
... i itison
... i opsti gard
... i go do pasa
... i sjetan pogled u daljinu :oops:
izmedju ostalog :D :D
mamica papucarka

Bosna_E wrote:
Neki Englezi su cak nagovijestili da ce Bosna pobjedit ali ako to neko tako misli, ne mora znacit da ce tako i biti...
pobijedi Hari, iskopaju devet piramida... pa dze nam je kraj :D
Saian

Post by Saian »

Mahalac wrote:Krasne li pjesme

Image
:shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jao jak je, ove moram gledat :D Severina mora pazit da se ne ponasha chedno pred ovima, mislit ce da je djevica :D pa ce je josh pred nastup zhrtvovat Toru :D :D :D
Bosna_E

Post by Bosna_E »

mama29 wrote:
Bosna_E wrote:
pobijedi Hari, iskopaju devet piramida... pa dze nam je kraj :D
Hariju nek je sa srecom, nego otkud sad 9, zar nije 5?
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Sasvim razumljivo da je bio malo nervozan. :)
Ja sam par hiljada kilometara udaljena od Grcke jezila se i znojila gledajuci kako to Hari dobro izvodi . :) :bih:
Post Reply