Veceras Evrovizija 2006 - dajte glas Bosni!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
mamica papucarka
lavor_ wrote:LAV_SA wrote:Svaka ti ćast Hari.
![]()
![]()
![]()
usput![]()
jel neko pratio crveno-crno nocas(FTV)...prenj ti
?
Go hari,Go sema.
Ludi ste 100 %![]()
-
mamica papucarka
golub sa cvikama.
Ljudi sad stvarno. Hari ne pjeva vrstu muzike koju slusam, ali bih voljela da pobjedi.
Sta mislite pobjedi, pa se u Sarajevu iduce godine mora odrzati Eurosong.
Grcka umalo nije otkazala, zbog finansija, a mozete mislit sta bi bilo sa nama? Onda bi SDA moro izletit lovu
Ljudi sad stvarno. Hari ne pjeva vrstu muzike koju slusam, ali bih voljela da pobjedi.
Sta mislite pobjedi, pa se u Sarajevu iduce godine mora odrzati Eurosong.
Grcka umalo nije otkazala, zbog finansija, a mozete mislit sta bi bilo sa nama? Onda bi SDA moro izletit lovu
- cHupjahalic@
Ja stvarno ne kontam sta vam je toliko smijesno na toj slici?

- daduli_sa
Ima li gdje snimak nastupa da se downloaduje?!
Svaka cast Hariju, ono je bilo za deset!
Od 23 pjesme i neke sarenilosti na bini jedina pjesma koja se ureze u sjecanje! Nisam subjektivan, ali od svih propuha nekih na bini (citaj sve nesto neki ventilatori im pusu pod skute) jedino Hari daje akcenat na pjesmu - uzivanje za usi i oci!
Naprijed Hari, naprije Bosno i Hercegovino!
Svaka cast Hariju, ono je bilo za deset!
Od 23 pjesme i neke sarenilosti na bini jedina pjesma koja se ureze u sjecanje! Nisam subjektivan, ali od svih propuha nekih na bini (citaj sve nesto neki ventilatori im pusu pod skute) jedino Hari daje akcenat na pjesmu - uzivanje za usi i oci!
Naprijed Hari, naprije Bosno i Hercegovino!
- daduli_sa
Taj potez mozes vidjeti u svakom iole boljem nocnom klubu.... a bez poteza si mogao i da vidis akciju prije par godina...
Nego da se vratim naslovu teme....
Ako koga interesuje, neka cuje naseg samoprozvanog "Tarzana" na preskonferenciji nakon polufinala
http://rapidshare.de/files/20828100/DAY ... a.wmv.html
Ako koga interesuje, neka cuje naseg samoprozvanog "Tarzana" na preskonferenciji nakon polufinala
- Mahalac
Ma znam gledo sam naravno nego da vidim kako se drzi...jel sve na svom mjestudaduli_sa wrote:Taj potez mozes vidjeti u svakom iole boljem nocnom klubu.... a bez poteza si mogao i da vidis akciju prije par godina...![]()
Ako koga interesuje, neka cuje naseg samoprozvanog "Tarzana" na preskonferenciji nakon polufinala![]()
- daduli_sa
Ma ne sumnjam ja da ona i dalje dobro "vjezba" da bi sve stojalo tamo gdje jeste.... Samo se ja iskreno nadam da ce i ona biti dokaz kao i sinoc Andora da sex ne prodaje bas sve i uvijek...Mahalac wrote:Ma znam gledo sam naravno nego da vidim kako se drzi...jel sve na svom mjestudaduli_sa wrote:Taj potez mozes vidjeti u svakom iole boljem nocnom klubu.... a bez poteza si mogao i da vidis akciju prije par godina...![]()
Ako koga interesuje, neka cuje naseg samoprozvanog "Tarzana" na preskonferenciji nakon polufinala![]()
Najbolje da Seve ostane tamo gdje se najbolje snalazi... u krevetu
-
Cleen
Ja mislim da je kvalite Evrovizije jako dobar i da je svake godine konkurencija sve jaca. Dopada mi se sto nema puno klasike, klasicnih monotonih pjesmica poput one Irske pjesme. Frajer pjeva sve jednim tonom. Veliko iznenadenje su nove Balticke zemlje koje pokazuju veliku dozu kreativnosti. Narocito mi se dopada Latvija sa pjesmom "We are the winner". Ono sto mi se jos dopada je taj novi trend gdje se ubacuju elemnti narodnog folka u muziku. To daje neki novi ukus pjesmama, a izgleda da to svijet i voli.
Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne znam izvodjaca koji se ne bi ukakio na sceni od treme da mu od samog pocetka pjesme cijela sala aplaudira...Cleen wrote: Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
men je ono sve najezilo..
-
mamica papucarka
ne znam jeste li gledali intervju sa Sanjom Dolezal, uoci ovogodisnje Eurovizije?mIRCerka wrote:ne znam izvodjaca koji se ne bi ukakio na sceni od treme da mu od samog pocetka pjesme cijela sala aplaudira...Cleen wrote: Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
zenska je cestitala kolegi Hariju, pozeljela mu srecu i kaze da se divi njegovoj hrabrosti da u ovim godinama nastupa na eurosongu.
Ona je bila duplo mladja kada je nastupila na Eurosongu, ali je dobila toliki napad treme da je uoci nastupa dobila sracku
Ovi rijecima je zenska rekla
Kaze, da misli da danas ne bi imala snage prezivjet jos jedno takvu uzbudjenje
- daduli_sa
Ja znam samo da je koreografija i scenski nastup doveden do perfekcije, nema viska nijednog koraka! O njegovom glasu ne treba puno ni pricati! Cak i kada su mu , ako su mu , pune gace on zvuci kao da se igra sa glasom! Pa covjece, neki da bi onakvu stvar otpjevali, cak i kad imaju glas za to, porode se na bini! Svaka cast! Jednostavno perfekcija do kraja!mIRCerka wrote:ne znam izvodjaca koji se ne bi ukakio na sceni od treme da mu od samog pocetka pjesme cijela sala aplaudira...Cleen wrote: Sto se tice Harija sve u svemu ima sansu da napravi dobar rezultat. Publika i kritika ga je primila odlicno. Ali mi se cini da je ipak bio malo prepadnut ovacijama publike. Zelim mu da u subotu nastupi opusteno i samouvjereno.
A vjerujem da su se i Grci obradovali, napokon neko kome ne treba mala termoeletrana na bini za rasvjetu i vatromete da bi sve zapalio u publici!
-
mamica papucarka
pobijedi Hari, iskopaju devet piramida... pa dze nam je krajBosna_E wrote:Neki Englezi su cak nagovijestili da ce Bosna pobjedit ali ako to neko tako misli, ne mora znacit da ce tako i biti...DOBOJLIJA wrote:Skandinavci su stavili bosnu kao top 3 u Finalu
-
Bosna_E
Hariju nek je sa srecom, nego otkud sad 9, zar nije 5?mama29 wrote:pobijedi Hari, iskopaju devet piramida... pa dze nam je krajBosna_E wrote:Neki Englezi su cak nagovijestili da ce Bosna pobjedit ali ako to neko tako misli, ne mora znacit da ce tako i biti...DOBOJLIJA wrote:Skandinavci su stavili bosnu kao top 3 u Finalu
- cHupjahalic@
Sasvim razumljivo da je bio malo nervozan.
Ja sam par hiljada kilometara udaljena od Grcke jezila se i znojila gledajuci kako to Hari dobro izvodi .

Ja sam par hiljada kilometara udaljena od Grcke jezila se i znojila gledajuci kako to Hari dobro izvodi .