Ne mogu se dva covjeka pješe mimoicMarlboroGold wrote:Pa et, bilo je momenata kad je mogla riknuti - pogotovo kad su se neki spuštali![]()
Kakvi su ono sokaci... kamara kaldrma. Izlaze ljudi iz njih kao mravi
Dejt i chat room za introverte
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#226 Re: Dejt i chat room za introverte
- tuzlak1212
#227 Re: Dejt i chat room za introverte
s obzirom na rasplet ove teme ovdje i njeno zadnje javljanje samo se jedno pitam
pokupil ko ovu mladu na kraju??

pokupil ko ovu mladu na kraju??
-
moonca
#228 Re: Dejt i chat room za introverte
Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
Otkako sam na ovom forumu, rijetki su slucajevi gdje se neko nekome izvinuo nakon ozbiljnih uvreda.
Neki su cak i prijetili putem pp
Bilo je i ima izvinjenja- trico je medju njima,citam na raznim temama-bez ustrucavanja se razmjenjuju ....
- Ommadawn
#229 Re: Dejt i chat room za introverte
Trico najvjerovatnije ali ksavijer bogami tesko...moonca wrote:Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
Otkako sam na ovom forumu, rijetki su slucajevi gdje se neko nekome izvinuo nakon ozbiljnih uvreda.
Bilo je i ima izvinjenja- trico je medju njima,citam na raznim temama-bez ustrucavanja se razmjenjuju ....
-
moonca
#230 Re: Dejt i chat room za introverte
u ranim 20-im su --ispituju teren, nesvjesno --- 
- triconja
#231 Re: Dejt i chat room za introverte
moonca wrote:Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
- Xavier1
#232 Re: Dejt i chat room za introverte
Koga sam ja to uvrijedio?moonca wrote:Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
- Ommadawn
#233 Re: Dejt i chat room za introverte
Krenulo sa introventnoscu, potragom za potencijalnim momkom a zavrsilo na Trebevicu, spaljenom lamelom i nepristupacnom terenu Mahmutovca.tuzlak1212 wrote:s obzirom na rasplet ove teme ovdje i njeno zadnje javljanje samo se jedno pitam
pokupil ko ovu mladu na kraju??![]()
Mlada bi se i javila i podnijela raport ali jedan forumas je uspjesno sprijecio u tom.
- MarlboroGold
#234 Re: Dejt i chat room za introverte
E baš takotriconja wrote:Ne mogu se dva covjeka pješe mimoicMarlboroGold wrote:Pa et, bilo je momenata kad je mogla riknuti - pogotovo kad su se neki spuštali![]()
Kakvi su ono sokaci... kamara kaldrma. Izlaze ljudi iz njih kao mravi
-
moonca
#235 Re: Dejt i chat room za introverte
jesi li procitao -@BadSanta?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?
- Ommadawn
#236 Re: Dejt i chat room za introverte
Postoje situacije kada sam svojevremeno u svojim dvadesetim znao neke ljude i djevojke poslati direktno u picku materinu ali sam imao cvrste razloge za to.moonca wrote:u ranim 20-im su --ispituju teren, nesvjesno ---
Sada kada sam korak blize cetvrtoj deceniji vjerujem da bih postupio isto sa istim ljudima.
- Xavier1
#237 Re: Dejt i chat room za introverte
Ne znam na sta mislis. Previse se ispisalo da citam.moonca wrote:jesi li procitao -@BadSanta?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?
Ja sam objasnio razlog otvaranja teme. Nisam nikoga vrijedjao.
-
moonca
#238 Re: Dejt i chat room za introverte
imas notifications--Xavier1 wrote:Ne znam na sta mislis. Previse se ispisalo da citam.moonca wrote:jesi li procitao -@BadSanta?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?![]()
- Henry Chinaski
#239 Re: Dejt i chat room za introverte
Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
S druge strane, dugo sam na ovom forumu i prilično sam svjestan prosječnog profila ovdašnjeg forumaša.
Definitivno bih bio kandidat za izvesti ovu curu jer zvuči da bi bilo interesantno veče ali na žalost nije izvodljivo.
S druge strane, dugo sam na ovom forumu i prilično sam svjestan prosječnog profila ovdašnjeg forumaša.
Definitivno bih bio kandidat za izvesti ovu curu jer zvuči da bi bilo interesantno veče ali na žalost nije izvodljivo.
- Ommadawn
#240 Re: Dejt i chat room za introverte
Ona se osjeca uvrijedjenom.Xavier1 wrote:Ne znam na sta mislis. Previse se ispisalo da citam.moonca wrote:jesi li procitao -@BadSanta?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?![]()
Procitaj, proanaliziraj mozda i skontas da si uvrijedio.
- choxnox
#241 Re: Dejt i chat room za introverte
Sto, jesi to extra ruzan?Henry Chinaski wrote:Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
- triconja
#242 Re: Dejt i chat room za introverte
Hoce je u kafic izvestchoxnox wrote:Sto, jesi to extra ruzan?Henry Chinaski wrote:Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
- Henry Chinaski
#243 Re: Dejt i chat room za introverte
Otprilike.choxnox wrote:Sto, jesi to extra ruzan?Henry Chinaski wrote:Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
-
moonca
#244 Re: Dejt i chat room za introverte
No, i Xaviera grubo vrijedjaju, on ne odgavra istim stilom.Ommadawn wrote: Ona se osjeca uvrijedjenom.
- Xavier1
#245 Re: Dejt i chat room za introverte
Ja nisam nijednu ruznu rijec upotrijebio. Nju je istina uvrijedila. Sta ja tu mogu?Ommadawn wrote: Ona se osjeca uvrijedjenom.
Mozda sam trebao misliti o njenim osjecanjima, pa ne pisati, ali sad je gotovo.
- DzordzHodzic
#246 Re: Dejt i chat room za introverte
Nes jebat
- MarlboroGold
#247 Re: Dejt i chat room za introverte
Najbolje je da ništa ne pišeš.

- Xavier1
#249 Re: Dejt i chat room za introverte
Ne mozemo vratiti vrijeme. Ha ja.
-
moonca
#250 Re: Dejt i chat room za introverte