Ne mogu se dva covjeka pješe mimoicMarlboroGold wrote:Pa et, bilo je momenata kad je mogla riknuti - pogotovo kad su se neki spuštali![]()
Kakvi su ono sokaci... kamara kaldrma. Izlaze ljudi iz njih kao mravi

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Ne mogu se dva covjeka pješe mimoicMarlboroGold wrote:Pa et, bilo je momenata kad je mogla riknuti - pogotovo kad su se neki spuštali![]()
Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
Otkako sam na ovom forumu, rijetki su slucajevi gdje se neko nekome izvinuo nakon ozbiljnih uvreda.
Neki su cak i prijetili putem pp
Trico najvjerovatnije ali ksavijer bogami tesko...moonca wrote:Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
Otkako sam na ovom forumu, rijetki su slucajevi gdje se neko nekome izvinuo nakon ozbiljnih uvreda.
Bilo je i ima izvinjenja- trico je medju njima,citam na raznim temama-bez ustrucavanja se razmjenjuju ....
moonca wrote:Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
Bilo je i ima izvinjenja- trico je medju njima,citam na raznim temama-bez ustrucavanja se razmjenjuju ....
Koga sam ja to uvrijedio?moonca wrote:Prisili -zvuci prejako, no momak je normlano reagovao/izbrisao, jednu poruku napisanoj forumasici. U prvi momenat mu nije izgledao -uvredljivo, no i sam je shvatio da bi se moglo protumaciti pogresno.kiki-miki wrote: Cuj da ga prisili.
Krenulo sa introventnoscu, potragom za potencijalnim momkom a zavrsilo na Trebevicu, spaljenom lamelom i nepristupacnom terenu Mahmutovca.tuzlak1212 wrote:s obzirom na rasplet ove teme ovdje i njeno zadnje javljanje samo se jedno pitam
pokupil ko ovu mladu na kraju??![]()
E baš takotriconja wrote:Ne mogu se dva covjeka pješe mimoicMarlboroGold wrote:Pa et, bilo je momenata kad je mogla riknuti - pogotovo kad su se neki spuštali![]()
jesi li procitao [email protected]?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?
Postoje situacije kada sam svojevremeno u svojim dvadesetim znao neke ljude i djevojke poslati direktno u picku materinu ali sam imao cvrste razloge za to.moonca wrote:u ranim 20-im su --ispituju teren, nesvjesno ---
Ne znam na sta mislis. Previse se ispisalo da citam.moonca wrote:jesi li procitao [email protected]?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?
imas notifications--Xavier1 wrote:Ne znam na sta mislis. Previse se ispisalo da citam.moonca wrote:jesi li procitao [email protected]?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?![]()
Ja sam objasnio razlog otvaranja teme. Nisam nikoga vrijedjao.
Ona se osjeca uvrijedjenom.Xavier1 wrote:Ne znam na sta mislis. Previse se ispisalo da citam.moonca wrote:jesi li procitao [email protected]?Xavier1 wrote:
Koga sam ja to uvrijedio?![]()
Ja sam objasnio razlog otvaranja teme. Nisam nikoga vrijedjao.
Sto, jesi to extra ruzan?Henry Chinaski wrote:Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
S druge strane, dugo sam na ovom forumu i prilično sam svjestan prosječnog profila ovdašnjeg forumaša.
Definitivno bih bio kandidat za izvesti ovu curu jer zvuči da bi bilo interesantno veče ali na žalost nije izvodljivo.
Hoce je u kafic izvestchoxnox wrote:Sto, jesi to extra ruzan?Henry Chinaski wrote:Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
S druge strane, dugo sam na ovom forumu i prilično sam svjestan prosječnog profila ovdašnjeg forumaša.
Definitivno bih bio kandidat za izvesti ovu curu jer zvuči da bi bilo interesantno veče ali na žalost nije izvodljivo.
Otprilike.choxnox wrote:Sto, jesi to extra ruzan?Henry Chinaski wrote:Cura je paš započela temu simpatičnim uvodnim postom. Ako je stvarno iskrena i ako je htjela da pretvori u praksu ovo što je napisala, onda je šteta što je ovdje naletila na more djetinjastih i neiživljenih papaka.
No, i Xaviera grubo vrijedjaju, on ne odgavra istim stilom.Ommadawn wrote: Ona se osjeca uvrijedjenom.
Procitaj, proanaliziraj mozda i skontas da si uvrijedio.
Ja nisam nijednu ruznu rijec upotrijebio. Nju je istina uvrijedila. Sta ja tu mogu?Ommadawn wrote: Ona se osjeca uvrijedjenom.
Procitaj, proanaliziraj mozda i skontas da si uvrijedio.