zlo zlo wrote:Ne Kockam wrote:jel karno ovaj više nešto?
ženu još nije
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... ozu/471939
Znaci ne vjerujem
zlo zlo wrote:Ne Kockam wrote:jel karno ovaj više nešto?
ženu još nije
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... ozu/471939
Znas ono pas koji laje ne ubada? Eto sad znasapsidejzi wrote:Dzaba trazis pomoc na forumu jer onaj ko zna odgovor ne prica o tome. Najglasniji su oni koji picke nisu vidjeli kao ni ti. Nisam bio svjestan koliko je ovo tacno dok nisam upoznao jarana koji je bukvalno dezurni telefon. On ima svoje dame koje ophodi i one ga zovnu kad im prahne. Trebala mi je godina poznanstva sa njim da uopste skontam da je dezurni. Sad ga polako ispitujem kako je dosao u tu poziciju
Sreo sam u zivotu kamaru onih sa velikim ustima koji su povaljali milion cura al sad tek postaje jasno da oni koji su zaista to uradili, sute o tome.
Koliko mogu skuziti radi se o samopouzdanju i pokusavanju. Bio sam prisutan kad su ga odbile dvije cure i u oba slucaja on je to prihvatio i nastavio dalje kao da se nista nije dogodilo.

uz tvoj forumski opus, nije mi padalo na pamet da si fizikaner, al jest da imaš jedno 60 godina. znači, imaš mentalitet onog pravog pravcatog bošnje.bossnjak wrote:Zašto se nameće da moramo svi danas biti jebači?
Ne možemo biti nevini??
I ja imam 22 godine, nisam fakultetaš fizikaner sam, dobro završio zanat, mislio sam to se samo nama dešava, da nas neće cure sto nemamo fakultete.
A haman ni vas neće.
Eto moremo se tješiti tako![]()
Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucajtriconja wrote:Znas ono pas koji laje ne ubada? Eto sad znasapsidejzi wrote:Dzaba trazis pomoc na forumu jer onaj ko zna odgovor ne prica o tome. Najglasniji su oni koji picke nisu vidjeli kao ni ti. Nisam bio svjestan koliko je ovo tacno dok nisam upoznao jarana koji je bukvalno dezurni telefon. On ima svoje dame koje ophodi i one ga zovnu kad im prahne. Trebala mi je godina poznanstva sa njim da uopste skontam da je dezurni. Sad ga polako ispitujem kako je dosao u tu poziciju
Sreo sam u zivotu kamaru onih sa velikim ustima koji su povaljali milion cura al sad tek postaje jasno da oni koji su zaista to uradili, sute o tome.
Koliko mogu skuziti radi se o samopouzdanju i pokusavanju. Bio sam prisutan kad su ga odbile dvije cure i u oba slucaja on je to prihvatio i nastavio dalje kao da se nista nije dogodilo.![]()
![]()
![]()
Pa logika, znaci ne treba bit nametan i govno od covjeka i tako to pa onda mores i gvozdena vrata otvorit
HAVANA wrote:Jes ovo kul.Sjedim na livadi za stolom,kompjuteri,kase,telefoni ,sve prikopcano.Oko mene 3 bagera.I forumam o fudinoj punici i raspustenicama u becu.
Ma hajte molim vas sta ga prepadate, pa nisu tamo babe i roge samomuha_sa wrote:nisam nikad bio u otim javnim kucamamoonca wrote:
Dobro , mozda te poslusa i ode do javne kuce- i sta ce se desiti-- izaci ce popisan, jos gori , utuceniji - jer nije sve kako je ocekivao.![]()
Bolje da igra 'rukometa'![]()
![]()
--vidi ti muhe starog lisca
![]()
sad pogotovo necu jer tamo pisaju
Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve moremoonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj
Po tebi koliki je procenat osoba sa karakterom '*ovno'?triconja wrote:Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve moremoonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj
More, al’ kad si doktor.triconja wrote:Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve moremoonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj
Ima i togFudo387 wrote:More, al’ kad si doktor.triconja wrote:Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve moremoonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj
Jedno 80 %moonca wrote:Po tebi koliki je procenat osoba sa karakterom '*ovno'?triconja wrote:Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve moremoonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj
Vidis, to nisu napomenuli, da li je tokom upoznavanja naveo iFudo387 wrote:More, al’ kad si doktor.triconja wrote:Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve moremoonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj
Mislim da cu se sloziti sa tvojim zapazanjem.triconja wrote:Jedno 80 %moonca wrote:Po tebi koliki je procenat osoba sa karakterom '*ovno'?triconja wrote: Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve more(naravno i sebe ubrajam u tu skupinu, mada nekad znam bit i ljubazan da sam sebe iznenadim)
Jel sa ovim da sam govno od covjeka?moonca wrote:Mislim da cu se sloziti sa tvojim zapazanjem.triconja wrote:Jedno 80 %(naravno i sebe ubrajam u tu skupinu, mada nekad znam bit i ljubazan da sam sebe iznenadim)
![]()
![]()
Nisam to napisala.triconja wrote:Jel sa ovim da sam govno od covjeka?moonca wrote:Mislim da cu se sloziti sa tvojim zapazanjem.triconja wrote:Jedno 80 %(naravno i sebe ubrajam u tu skupinu, mada nekad znam bit i ljubazan da sam sebe iznenadim)
![]()
![]()
. Ma nije toliko tesko ni skontat
ljubazan da sam sebe iznenadim
Sta fali mentalitetu nošnjecendlerbing wrote:uz tvoj forumski opus, nije mi padalo na pamet da si fizikaner, al jest da imaš jedno 60 godina. znači, imaš mentalitet onog pravog pravcatog bošnje.bossnjak wrote:Zašto se nameće da moramo svi danas biti jebači?
Ne možemo biti nevini??
I ja imam 22 godine, nisam fakultetaš fizikaner sam, dobro završio zanat, mislio sam to se samo nama dešava, da nas neće cure sto nemamo fakultete.
A haman ni vas neće.
Eto moremo se tješiti tako![]()
a, možeš se tako tješiti, ili možeš postaviti sebi pitanje, zašto se tebi sviđaju samo cure koje žele momke sa fakultetom.

Ovo uopste ne iznenadjuje, mada moram priznati da mi malkice i laska. Upisacu sebi ovo kao jedan veliki sevap, tim prije sto dolazi za vrijeme ibadet dana pa samim time ima i dodatnu tezinu.muzicar_iz_parka wrote:Mene nije nikako išlo dok nisam rekao da znam Dr Fudu sa klix foruma, ne mogu se od ženskinja spasiti