Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#226 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by triconja »

zlo zlo wrote:
Ne Kockam wrote:jel karno ovaj više nešto?

ženu još nije :lol:

https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... ozu/471939
:lol: :lol: :lol:

Znaci ne vjerujem :lol: :lol: :lol:
triconja

#227 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by triconja »

apsidejzi wrote:Dzaba trazis pomoc na forumu jer onaj ko zna odgovor ne prica o tome. Najglasniji su oni koji picke nisu vidjeli kao ni ti. Nisam bio svjestan koliko je ovo tacno dok nisam upoznao jarana koji je bukvalno dezurni telefon. On ima svoje dame koje ophodi i one ga zovnu kad im prahne. Trebala mi je godina poznanstva sa njim da uopste skontam da je dezurni. Sad ga polako ispitujem kako je dosao u tu poziciju :D

Sreo sam u zivotu kamaru onih sa velikim ustima koji su povaljali milion cura al sad tek postaje jasno da oni koji su zaista to uradili, sute o tome.

Koliko mogu skuziti radi se o samopouzdanju i pokusavanju. Bio sam prisutan kad su ga odbile dvije cure i u oba slucaja on je to prihvatio i nastavio dalje kao da se nista nije dogodilo.
Znas ono pas koji laje ne ubada? Eto sad znas :lol: :lol: :lol:

Image

Pa logika, znaci ne treba bit nametan i govno od covjeka i tako to pa onda mores i gvozdena vrata otvorit :D
bossnjak

#228 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by bossnjak »

Zašto se nameće da moramo svi danas biti jebači?
Ne možemo biti nevini??
I ja imam 22 godine, nisam fakultetaš fizikaner sam, dobro završio zanat, mislio sam to se samo nama dešava, da nas neće cure sto nemamo fakultete.
A haman ni vas neće.
Eto moremo se tješiti tako :D :D
srce_ruke_lopata

#229 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by srce_ruke_lopata »

Ako u zapadnoj evropi nisi mogao guziti onda nećeš nigdje...da ti nisi možda onaj gluho bilo, incel?
hekaton

#230 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by hekaton »

mozda ti karijera i nije tako odlicna ;-)
cendlerbing

#231 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by cendlerbing »

bossnjak wrote:Zašto se nameće da moramo svi danas biti jebači?
Ne možemo biti nevini??
I ja imam 22 godine, nisam fakultetaš fizikaner sam, dobro završio zanat, mislio sam to se samo nama dešava, da nas neće cure sto nemamo fakultete.
A haman ni vas neće.
uz tvoj forumski opus, nije mi padalo na pamet da si fizikaner, al jest da imaš jedno 60 godina. znači, imaš mentalitet onog pravog pravcatog bošnje.

a, možeš se tako tješiti, ili možeš postaviti sebi pitanje, zašto se tebi sviđaju samo cure koje žele momke sa fakultetom.
moonca

#232 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by moonca »

triconja wrote:
apsidejzi wrote:Dzaba trazis pomoc na forumu jer onaj ko zna odgovor ne prica o tome. Najglasniji su oni koji picke nisu vidjeli kao ni ti. Nisam bio svjestan koliko je ovo tacno dok nisam upoznao jarana koji je bukvalno dezurni telefon. On ima svoje dame koje ophodi i one ga zovnu kad im prahne. Trebala mi je godina poznanstva sa njim da uopste skontam da je dezurni. Sad ga polako ispitujem kako je dosao u tu poziciju :D

Sreo sam u zivotu kamaru onih sa velikim ustima koji su povaljali milion cura al sad tek postaje jasno da oni koji su zaista to uradili, sute o tome.

Koliko mogu skuziti radi se o samopouzdanju i pokusavanju. Bio sam prisutan kad su ga odbile dvije cure i u oba slucaja on je to prihvatio i nastavio dalje kao da se nista nije dogodilo.
Znas ono pas koji laje ne ubada? Eto sad znas :lol: :lol: :lol:

Image

Pa logika, znaci ne treba bit nametan i govno od covjeka i tako to pa onda mores i gvozdena vrata otvorit :D
Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj :thumbup:
kiligonzales

#233 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by kiligonzales »

Pa Rambo kaze "godine kurcu prolaze..." :D
kiligonzales

#234 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by kiligonzales »

HAVANA wrote:Jes ovo kul.Sjedim na livadi za stolom,kompjuteri,kase,telefoni ,sve prikopcano.Oko mene 3 bagera.I forumam o fudinoj punici i raspustenicama u becu.
:lol:
kiligonzales

#235 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by kiligonzales »

muha_sa wrote:
moonca wrote:
Dobro , mozda te poslusa i ode do javne kuce- i sta ce se desiti-- izaci ce popisan, jos gori , utuceniji - jer nije sve kako je ocekivao. :cry:

Bolje da igra 'rukometa' :oops: :lol: :lol: --vidi ti muhe starog lisca :pusi:
nisam nikad bio u otim javnim kucama

sad pogotovo necu jer tamo pisaju
Ma hajte molim vas sta ga prepadate, pa nisu tamo babe i roge samo :)
Rockefeller

#236 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by Rockefeller »

Je l zigu il nije?
triconja

#237 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by triconja »

moonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj :thumbup:
Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve more :thumbup:
moonca

#238 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by moonca »

triconja wrote:
moonca wrote: Moj dr se ozenio tako, sto je vidjeo djevojku u restoranu sa familijom, kruzio oko stola i na kraju je prisao rekao 'ja moram sjesti za vas sto jer mi se svidja djevojka' sada sepruga. Njegov fizicki izgled je ispod prosjeka, no u konverzaciji vrlo, vrlo interesantan, umjereno zabavan...itd.Tako da @ Murrijel i njemu slicni, nije izgubljen slucaj :thumbup:
Po tebi koliki je procenat osoba sa karakterom '*ovno'? :-)
Fudo387

#239 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by Fudo387 »

triconja wrote:
More, al’ kad si doktor. :D
triconja

#240 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by triconja »

Fudo387 wrote:
triconja wrote:
Ima i tog :lol: :thumbup:
triconja

#241 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by triconja »

moonca wrote:
triconja wrote:
Jedno 80 % :lol: (naravno i sebe ubrajam u tu skupinu, mada nekad znam bit i ljubazan da sam sebe iznenadim)
moonca

#242 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by moonca »

Fudo387 wrote:
triconja wrote:
Vidis, to nisu napomenuli, da li je tokom upoznavanja naveo i :wink: dr. ali nije svakidasnji potez.Ne znam da li da zakljucim da je simpaticno ili ocajnicki. :zoka:
moonca

#243 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by moonca »

triconja wrote:
moonca wrote:
triconja wrote: Pa ja, ne trebas bit govno od covjeka i sve more :thumbup:
Jedno 80 % :lol: (naravno i sebe ubrajam u tu skupinu, mada nekad znam bit i ljubazan da sam sebe iznenadim)
Mislim da cu se sloziti sa tvojim zapazanjem. :thumbup: :lol: :lol:
triconja

#244 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by triconja »

moonca wrote:
triconja wrote:Jedno 80 % :lol: (naravno i sebe ubrajam u tu skupinu, mada nekad znam bit i ljubazan da sam sebe iznenadim)
Jel sa ovim da sam govno od covjeka? :lol: . Ma nije toliko tesko ni skontat :D
moonca

#245 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by moonca »

triconja wrote:
moonca wrote:
triconja wrote:Jedno 80 % :lol: (naravno i sebe ubrajam u tu skupinu, mada nekad znam bit i ljubazan da sam sebe iznenadim)
Jel sa ovim da sam govno od covjeka? :lol: . Ma nije toliko tesko ni skontat :D
Nisam to napisala. :lol: vec ovo
ljubazan da sam sebe iznenadim
:roll:
bossnjak

#246 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by bossnjak »

cendlerbing wrote:
bossnjak wrote:Zašto se nameće da moramo svi danas biti jebači?
Ne možemo biti nevini??
A haman ni vas neće.
uz tvoj forumski opus, nije mi padalo na pamet da si fizikaner, al jest da imaš jedno 60 godina. znači, imaš mentalitet onog pravog pravcatog bošnje.

a, možeš se tako tješiti, ili možeš postaviti sebi pitanje, zašto se tebi sviđaju samo cure koje žele momke sa fakultetom.
Sta fali mentalitetu nošnje
Ma ne sviđaju mi se cure što žele momke sa fakultetom, nego cure su u većini sa visokim školama pa teško naći meni ravnu sa 3
mali jomu

#247 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by mali jomu »

Pokusajte ovako..... :mrgreen:

Image
muzicar_iz_parka

#248 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by muzicar_iz_parka »

Mene nije nikako išlo dok nisam rekao da znam Dr Fudu sa klix foruma, ne mogu se od ženskinja spasiti
Fudo387

#249 Re: Karijera odlicna - ali ja sam i dalje nevin (22 godine)

Post by Fudo387 »

muzicar_iz_parka wrote:Mene nije nikako išlo dok nisam rekao da znam Dr Fudu sa klix foruma, ne mogu se od ženskinja spasiti
Ovo uopste ne iznenadjuje, mada moram priznati da mi malkice i laska. Upisacu sebi ovo kao jedan veliki sevap, tim prije sto dolazi za vrijeme ibadet dana pa samim time ima i dodatnu tezinu.
Hvala ti za ovaj upis, god bless you, may fudo’s spirit be always with you when you need it.
Post Reply