All about Dragan Mektić

Post Reply
Alfons Kauders

#226 Re: All about Dragan Mektić

Post by Alfons Kauders »

edo_79 wrote:
Alfons Kauders wrote:
edo_79 wrote: Al brate moj, kad mu Džena reče, citiram ''Profesor ti se smije'' .... ja nisam mog'o više :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
U mene stari gledao samnom, kaže čovjek, kakvo komunalno Bog te j**o jel ovaj normalan :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodju novinarka i profa... Ubiju brasno u njima, ono obrisu pod bukvalno, i Mekticem i ovim govedima iz VSTV...

I ono ce se boriti protiv ogranizovanog kriminala i terorizma?

Ne mogu izaci na kraj s Dzenanom, kamoli s kriminalcem :D Ubi zena boga u njima :D
Dženana ih rastavi do zadnjeg šarafa, šta kaže carica ''Gospodine Katica, ja sam samo otvorila pitanje to i to ..... nisam pominjala imena, a on se jadnik satra pravdajući neke likove tamo .... ''
.... a profa Kovačević ... laganini po sredini .... šta ka'e, citiram ''Povedi sve šefova što imaš, sastavićemo vas od šarafa'' ja sam zamr'o od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako su ih ubili u pojam, koja sramota jebote... I ovi hajvani ce sutra na posao, nikom nista... Umjesto da emigriraju na sjeverni pol od sramote

Dzenana "Hocete li još?" D. Karup :lol: :lol: :lol:

Zena ih rastavi na proste faktore
arzuhal

#227 Re: All about Dragan Mektić

Post by arzuhal »

Onaj Arben Artezić je neko ko je visio na temi "Citati poznatih" ili kako se već zove ona tema...Lik je pun citata, poslovica, zagonetki i toga, vjerovatno ga je to preporučilo u VSTV :mrgreen:
lijepa u dusi

#228 Re: All about Dragan Mektić

Post by lijepa u dusi »

Ima li se gdje online pogledati emisija? :mrgreen:
edo_79

#229 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

lijepa u dusi wrote:Ima li se gdje online pogledati emisija? :mrgreen:
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/214737/13092017

Enđoj :mrgreen:
edo_79

#230 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

arzuhal wrote:Onaj Arben Artezić je neko ko je visio na temi "Citati poznatih" ili kako se već zove ona tema...Lik je pun citata, poslovica, zagonetki i toga, vjerovatno ga je to preporučilo u VSTV :mrgreen:
Šta kaže lik, citiram ''Evo ja ću okruglo 60 sekundi'' kad mu neko dobaci, dali je profa ili Mekta, ''al nemoj citirat druge'' :pisnuo:
edo_79

#231 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

Alfons Kauders wrote: Kako su ih ubili u pojam, koja sramota jebote... I ovi hajvani ce sutra na posao, nikom nista... Umjesto da emigriraju na sjeverni pol od sramote

Dzenana "Hocete li još?" D. Karup :lol: :lol: :lol:

Zena ih rastavi na proste faktore
Profesor ti se smije moj Reufe :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
edo_79

#232 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

Alfons Kauders wrote:
edo_79 wrote: Al brate moj, kad mu Džena reče, citiram ''Profesor ti se smije'' .... ja nisam mog'o više :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
U mene stari gledao samnom, kaže čovjek, kakvo komunalno Bog te j**o jel ovaj normalan :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodju novinarka i profa... Ubiju brasno u njima, ono obrisu pod bukvalno, i Mekticem i ovim govedima iz VSTV...

I ono ce se boriti protiv ogranizovanog kriminala i terorizma?

Ne mogu izaci na kraj s Dzenanom, kamoli s kriminalcem :D Ubi zena boga u njima :D
Kad je Mektić vidio koliko je sati, kakav je gangbang u tijeku, gleda u njih i konta: ''Šta je ovo sunce ti j***m?!'' :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Šta kaže Džena voditelju: ''Jesi htio konkretno, šta me prekidaš'' ... k'o veli čekaj da i tebi koju kažem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
statixx

#233 Re: All about Dragan Mektić

Post by statixx »

Genijalna emisija, uvrstiti u udzbenike za srednju skolu. Izucavati kao studiju slucaja sa akcentom na drustveni i historijski kontekst. Tako ce djeca moci na vrijeme donijeti odluku da li bjezati odavde.
Alfons Kauders

#234 Re: All about Dragan Mektić

Post by Alfons Kauders »

"Kako ce gradjani biti zadovoljni pravosudjem kad ujutru u 6 odvrnu cesmu i nema vode"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#235 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

statixx wrote:Genijalna emisija, uvrstiti u udzbenike za srednju skolu. Izucavati kao studiju slucaja sa akcentom na drustveni i historijski kontekst. Tako ce djeca moci na vrijeme donijeti odluku da li bjezati odavde.
Klasičan primjer kako ljudi koji znaju svoj posao (prof. Kovačević i gospođa Dženana) na FTV u UDARNOM TERMINU, koristeći ništa drugo do svoje znanje, rastavljaju na proste faktore ljude koji rade u državnim institucijama do te mjere da državni službenici više nemaju predstavu o vremenu i prostoru u kom se nalaze, te šta je tema rasprave na koju su pozvani.....

Jednom rječju: AFERIM! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
edo_79

#236 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

Alfons Kauders wrote:"Kako ce gradjani biti zadovoljni pravosudjem kad ujutru u 6 odvrnu cesmu i nema vode"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
''Udješ ujutro u pekaru, nema vrućih kifli. Vidite to može biti problem'' Mekta car :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Alfons Kauders

#237 Re: All about Dragan Mektić

Post by Alfons Kauders »

"Ja radim za drzavu, ja ne izazivam nesigurnost gradjana!" (ministru sigurnosti)

Ministar: "Pa za koga onda mi radimo? Sta smo mi ako vi radite za drzavu? On radi za drzavu? Ja sad vise ne znam ni za koga radim!"
edo_79

#238 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

Alfons Kauders wrote:"Ja radim za drzavu, ja ne izazivam nesigurnost gradjana!" (ministru sigurnosti)

Ministar: "Pa za koga onda mi radimo? Sta smo mi ako vi radite za drzavu? On radi za drzavu? Ja sad vise ne znam ni za koga radim!"
''Neznate vi profesore metodologiju rada EU'' (profesoru Kovačeviću)

Profesor: ''Ja neznam metodologiju?! Sve šefova što imate dovedite na univerzitet, sastavićemo vas od šarafa''
arzuhal

#239 Re: All about Dragan Mektić

Post by arzuhal »

:lol:
Alfons Kauders

#240 Re: All about Dragan Mektić

Post by Alfons Kauders »

edo_79 wrote:
Alfons Kauders wrote:"Ja radim za drzavu, ja ne izazivam nesigurnost gradjana!" (ministru sigurnosti)

''Neznate vi profesore metodologiju rada EU'' (profesoru Kovačeviću)

Profesor: ''Ja neznam metodologiju?! Sve šefova što imate dovedite na univerzitet, sastavićemo vas od šarafa''
Bas kad vidis da neko nema ni mrvicu profesionalnog ili bilo kakvog drugog integriteta, kao ni obraza.

Da je Goran ustao, izvadio kitu, i u eteru poceo pisati po njima, jadnici bi samo mogli vikati "Profa, de saraj malo"
edo_79

#241 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

arzuhal wrote:Onaj Arben Artezić je neko ko je visio na temi "Citati poznatih" ili kako se već zove ona tema...Lik je pun citata, poslovica, zagonetki i toga, vjerovatno ga je to preporučilo u VSTV :mrgreen:
Šta kaže: ''Pa nema smisla da se sad iznose paušalne izjave i da se prozivaju ljudi na državnoj televiziji, u UDARNOM TERMINU''

Doduše u pravu je, ovo je trebalo puštati poslije ponoći, da djeca i stariji nemaju traume od tolike doze :izet: bez vazelina i iživljavanja na ''stručnjacima''. Ono je bio klasični submission, gangbang, bukake i sve ostalo što ide uz to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

#242 Re: All about Dragan Mektić

Post by Alfons Kauders »

edo_79 wrote:
Šta kaže: ''Pa nema smisla da se sad iznose paušalne izjave i da se prozivaju ljudi na državnoj televiziji, u UDARNOM TERMINU''

Doduše u pravu je, ovo je trebalo puštati poslije ponoći, da djeca i stariji nemaju traume od tolike doze :izet: bez vazelina i iživljavanja na ''stručnjacima''. Ono je bio klasični submission, gangbang, bukake i sve ostalo što ide uz to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebamo ovo prijaviti RAKu

Pustati gay gangbang u udarnom terminu, mislim stvarno...
edo_79

#243 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

Alfons Kauders wrote:
edo_79 wrote:

Ja mislim da je u ovom UDARNOM terminu, emisija FTV ''Odgovorite ljudima'' bila najgledanija u regionu..... :izet: su majku i Zadrugi i Farmi sa sve Parovima :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Alfons Kauders

#244 Re: All about Dragan Mektić

Post by Alfons Kauders »

edo_79 wrote:
Alfons Kauders wrote:
edo_79 wrote:

Ja mislim da je u ovom UDARNOM terminu, emisija FTV ''Odgovorite ljudima'' bila najgledanija u regionu..... :izet: su majku i Zadrugi i Farmi sa sve Parovima :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Ali ovo kad vidim, barem mi ne bude zao TV pretplate i poreza za ovakve uhljebe.

Posto ih ja placam, ja bih radije da ih prebacimo iz tuzilastva na TV i da im damo 8 sati programa.

Nadjebali bi Nadrealiste i Pajtonovce
arzuhal

#245 Re: All about Dragan Mektić

Post by arzuhal »

Alfons Kauders wrote:
edo_79 wrote:

:lol:

A stvarno, našli pričat bez argumenata i pretvarati javni servis u Čevljanoviće što lijepo reče teatrolog i naš proslavljeni glumac Adamović :mrgreen:
edo_79

#246 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

arzuhal wrote: :lol:

A stvarno, našli pričat bez argumenata i pretvarati javni servis u Čevljanoviće što lijepo reče teatrolog i naš proslavljeni glumac Adamović :mrgreen:
To To :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arzuhal

#247 Re: All about Dragan Mektić

Post by arzuhal »

Da nije bilo Adamovića, emisija bi propala, to je sad definitivno jasno...
edo_79

#248 Re: All about Dragan Mektić

Post by edo_79 »

arzuhal wrote:Da nije bilo Adamovića, emisija bi propala, to je sad definitivno jasno...
On je dao tu dozu romantike u ovom napetom trilleru .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Streptokok

#249 Re: All about Dragan Mektić

Post by Streptokok »

Cvijecarka ga naucila.
arzuhal

#250 Re: All about Dragan Mektić

Post by arzuhal »

edo_79 wrote:
arzuhal wrote:Da nije bilo Adamovića, emisija bi propala, to je sad definitivno jasno...
On je dao tu dozu romantike u ovom napetom trilleru .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..i racionalnosti :mrgreen:
Post Reply