Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edo_79 wrote:
Al brate moj, kad mu Džena reče, citiram ''Profesor ti se smije'' .... ja nisam mog'o više
U mene stari gledao samnom, kaže čovjek, kakvo komunalno Bog te j**o jel ovaj normalan
Dodju novinarka i profa... Ubiju brasno u njima, ono obrisu pod bukvalno, i Mekticem i ovim govedima iz VSTV...
I ono ce se boriti protiv ogranizovanog kriminala i terorizma?
Ne mogu izaci na kraj s Dzenanom, kamoli s kriminalcem Ubi zena boga u njima
Dženana ih rastavi do zadnjeg šarafa, šta kaže carica ''Gospodine Katica, ja sam samo otvorila pitanje to i to ..... nisam pominjala imena, a on se jadnik satra pravdajući neke likove tamo .... ''
.... a profa Kovačević ... laganini po sredini .... šta ka'e, citiram ''Povedi sve šefova što imaš, sastavićemo vas od šarafa'' ja sam zamr'o od smijeha
Kako su ih ubili u pojam, koja sramota jebote... I ovi hajvani ce sutra na posao, nikom nista... Umjesto da emigriraju na sjeverni pol od sramote
Onaj Arben Artezić je neko ko je visio na temi "Citati poznatih" ili kako se već zove ona tema...Lik je pun citata, poslovica, zagonetki i toga, vjerovatno ga je to preporučilo u VSTV
arzuhal wrote:Onaj Arben Artezić je neko ko je visio na temi "Citati poznatih" ili kako se već zove ona tema...Lik je pun citata, poslovica, zagonetki i toga, vjerovatno ga je to preporučilo u VSTV
Šta kaže lik, citiram ''Evo ja ću okruglo 60 sekundi'' kad mu neko dobaci, dali je profa ili Mekta, ''al nemoj citirat druge''
Alfons Kauders wrote: Kako su ih ubili u pojam, koja sramota jebote... I ovi hajvani ce sutra na posao, nikom nista... Umjesto da emigriraju na sjeverni pol od sramote
edo_79 wrote:
Al brate moj, kad mu Džena reče, citiram ''Profesor ti se smije'' .... ja nisam mog'o više
U mene stari gledao samnom, kaže čovjek, kakvo komunalno Bog te j**o jel ovaj normalan
Dodju novinarka i profa... Ubiju brasno u njima, ono obrisu pod bukvalno, i Mekticem i ovim govedima iz VSTV...
I ono ce se boriti protiv ogranizovanog kriminala i terorizma?
Ne mogu izaci na kraj s Dzenanom, kamoli s kriminalcem Ubi zena boga u njima
Kad je Mektić vidio koliko je sati, kakav je gangbang u tijeku, gleda u njih i konta: ''Šta je ovo sunce ti j***m?!''
Šta kaže Džena voditelju: ''Jesi htio konkretno, šta me prekidaš'' ... k'o veli čekaj da i tebi koju kažem
Genijalna emisija, uvrstiti u udzbenike za srednju skolu. Izucavati kao studiju slucaja sa akcentom na drustveni i historijski kontekst. Tako ce djeca moci na vrijeme donijeti odluku da li bjezati odavde.
statixx wrote:Genijalna emisija, uvrstiti u udzbenike za srednju skolu. Izucavati kao studiju slucaja sa akcentom na drustveni i historijski kontekst. Tako ce djeca moci na vrijeme donijeti odluku da li bjezati odavde.
Klasičan primjer kako ljudi koji znaju svoj posao (prof. Kovačević i gospođa Dženana) na FTV u UDARNOM TERMINU, koristeći ništa drugo do svoje znanje, rastavljaju na proste faktore ljude koji rade u državnim institucijama do te mjere da državni službenici više nemaju predstavu o vremenu i prostoru u kom se nalaze, te šta je tema rasprave na koju su pozvani.....
arzuhal wrote:Onaj Arben Artezić je neko ko je visio na temi "Citati poznatih" ili kako se već zove ona tema...Lik je pun citata, poslovica, zagonetki i toga, vjerovatno ga je to preporučilo u VSTV
Šta kaže: ''Pa nema smisla da se sad iznose paušalne izjave i da se prozivaju ljudi na državnoj televiziji, u UDARNOM TERMINU''
Doduše u pravu je, ovo je trebalo puštati poslije ponoći, da djeca i stariji nemaju traume od tolike doze bez vazelina i iživljavanja na ''stručnjacima''. Ono je bio klasični submission, gangbang, bukake i sve ostalo što ide uz to
Šta kaže: ''Pa nema smisla da se sad iznose paušalne izjave i da se prozivaju ljudi na državnoj televiziji, u UDARNOM TERMINU''
Doduše u pravu je, ovo je trebalo puštati poslije ponoći, da djeca i stariji nemaju traume od tolike doze bez vazelina i iživljavanja na ''stručnjacima''. Ono je bio klasični submission, gangbang, bukake i sve ostalo što ide uz to
Trebamo ovo prijaviti RAKu
Pustati gay gangbang u udarnom terminu, mislim stvarno...
Ja mislim da je u ovom UDARNOM terminu, emisija FTV ''Odgovorite ljudima'' bila najgledanija u regionu..... su majku i Zadrugi i Farmi sa sve Parovima
edo_79 wrote:
Ja mislim da je u ovom UDARNOM terminu, emisija FTV ''Odgovorite ljudima'' bila najgledanija u regionu..... su majku i Zadrugi i Farmi sa sve Parovima
Ali ovo kad vidim, barem mi ne bude zao TV pretplate i poreza za ovakve uhljebe.
Posto ih ja placam, ja bih radije da ih prebacimo iz tuzilastva na TV i da im damo 8 sati programa.
A stvarno, našli pričat bez argumenata i pretvarati javni servis u Čevljanoviće što lijepo reče teatrolog i naš proslavljeni glumac Adamović