mirza_15 wrote:rovac13 wrote:Ovom ce mladost proci........opravdavajuci skupocu bht-a

eronet super povoljan. Toliko je povoljan da ima drugi najlosiji trzisni udio u posljednjih nekoliko godina. Pravo dobar, ali pobjeze raja sa njega. Hebo taksi koji vozi samo po ravnom i to za obracunsku jedinicu od 60 sec. M:tel ima skuplji internet od bht-a 1 GB=23,40 KM. Akcije od par mjeseci ne racunam.
Trziste u BiH je specificno i vlada nacionalisticki monopol to ptice na grani znaju i udio u trzistu se ne moze uzimati kao referenca za kvalitet ponude. Ovo treci put pisem kao odgovor na tvoje pisanje, ne zbog tebe, jer znam da si ti svjestan toga, ali kapacitet ti ne dozvoljava da se maknes dalje od toga, nego zbog sire javnosti.
Drugo, obracunska jedinica na eronet postpaid-u je 60+10, a ne 60 kako si namjerno maliciozno naveo.
To za taksi pretpostavljam da ima neke veze sa pokrivenscu, ako grijesim, nek me isprave. A sto se tice utvrdili smo da da eronet ima odlicnu pokrivenost.
I to da ima neko skuplji od bht-a sto tvrdis, upitno je, ali kada bi se doooobro zarovilo po stranici bht-a prilicno sam siguran da bi se moglo naci nesto sto kosta i vise od tih mtelovih 23.4 km.