LGBT aktivisti uništavaju grad !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
L u c i f e r

#226 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

ludacha wrote:Ja nisam tipicno sarajevsko dijete i u mom komsiluku se ne cuju takvi izrazi.

Kampanja se ne odvija samo u sarajevu, nego vjerojatno i diljem zemlje. U mostaru sam vidjela plakat, i to samo ovaj.

Na kraju krajeva, cak i da svako toliko dijete od xy osobe cuje vulgarne rijeci i pocne in oonavljati, hoces li ga potapsati i reci, tako je sine/kceri, sve je to u redu, samo nastavi...

Jer se ovakom javnom komunikacijom porucuje da je takvo izrazavanje sasvim u redu i prihvatljivo
E pa u tome je onda problem...

U Sarajevu je sad najpopularija psovka: popuši mi klitoris! :oops:
karanana

#227 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by karanana »

L u c i f e r wrote:
karanana wrote:ovo popushi mi kurchinu zvuci tako gej.

cuj ima i nalizes mi se pichke. nisam to cuo.
A tako bi rado ha...? :D
pa naravno. ali kakav sam peh, meni govore samo ono gej prvo. niko ovu zensku verziju.

a stvarno zasto je u srbiji drugacije napisano?
L u c i f e r

#228 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

kakavdanakneiskustvu wrote:još nije tema zaključana,svaka čast
Dok ima, neka klima... :izet:

:evil:
dječak sa šibicama

#229 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by dječak sa šibicama »

ludacha wrote:....stoga ne sudi spram sobom
Spram sebe :oops:
aktivacija

#230 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by aktivacija »

znači bošnjak treba da šuti u banjaluci jer je manjina???[/quote]

Ne, nego smo vecina u BiH...
uglavnomja

#231 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

karanana wrote:
L u c i f e r wrote:
karanana wrote:ovo popushi mi kurchinu zvuci tako gej.

cuj ima i nalizes mi se pichke. nisam to cuo.
A tako bi rado ha...? :D
pa naravno. ali kakav sam peh, meni govore samo ono gej prvo. niko ovu zensku verziju.

a stvarno zasto je u srbiji drugacije napisano?
valjda imaju gram mozga u glavi da izaberu izmedju pristojnosti i prostakluka
dječak sa šibicama

#232 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

L u c i f e r wrote:
ludacha wrote:Ja nisam tipicno sarajevsko dijete i u mom komsiluku se ne cuju takvi izrazi.

Kampanja se ne odvija samo u sarajevu, nego vjerojatno i diljem zemlje. U mostaru sam vidjela plakat, i to samo ovaj.

Na kraju krajeva, cak i da svako toliko dijete od xy osobe cuje vulgarne rijeci i pocne in oonavljati, hoces li ga potapsati i reci, tako je sine/kceri, sve je to u redu, samo nastavi...

Jer se ovakom javnom komunikacijom porucuje da je takvo izrazavanje sasvim u redu i prihvatljivo
E pa u tome je onda problem...

U Sarajevu je sad najpopularija psovka: popuši mi klitoris! :oops:
Kako gdje, u ludachinom komsiluku ne idu dalje od "idi u persun" :oops:
L u c i f e r

#233 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

dječak sa šibicama wrote:Mozda je najaktualnije "picka im materina, vidi kakav su jumbo plakat stavili, cuj muda, pa jebo ih otac ocin da ih jebo, moje dijete ovo mora citati, pu majku vam jebem" :oops:
:D :thumbup:
dječak sa šibicama

#234 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

aktivacija wrote:znači bošnjak treba da šuti u banjaluci jer je manjina???

Ne, nego smo vecina u BiH...
Ovo me potaklo na jedno zanimljivo, i sasvim logicno pitanje u BiH.

Sta mislite koji narod ima najvise pede, ovaj, homoseksualaca, Srbi, Hrvati, Bosnjaci ili Sejdic i Finci?
Last edited by dječak sa šibicama on 21/12/2014 22:53, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#235 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by kakavdanakneiskustvu »

aktivacija wrote:znači bošnjak treba da šuti u banjaluci jer je manjina???
Ne, nego smo vecina u BiH...[/quote]

ali u banjaluci nisu
Omerta13

#237 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Omerta13 »

Sto ne mogu ovih modernih likova lafo liberala sto sve podrzavaju :D nisam protivnik pedera boli me sta oni rade iza zatvorenih vrata, al sto da mi sutra dijete gleda na to i pomisli da je to neka normalna stvar da to tako treba? Prvo nam sa zapada uvezite posao i kulturu na ulici.. sa sidu cemo lahko ko joj jebe mater
L u c i f e r

#238 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

Omerta13 wrote:Sto ne mogu ovih modernih likova lafo liberala sto sve podrzavaju :D nisam protivnik pedera boli me sta oni rade iza zatvorenih vrata, al sto da mi sutra dijete gleda na to i pomisli da je to neka normalna stvar da to tako treba? Prvo nam sa zapada uvezite posao i kulturu na ulici.. sa sidu cemo lahko ko joj jebe mater
A kako objašnjavaš to da su sve ove silne pedere odgojili upravo strejteri, a ne pederi... :)
SaraFina

#239 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

U odbranu nas iz Sarajeva..

Mi smo uljudni mnogo. I djevojke i mladići jelte :D
dječak sa šibicama

#240 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Imamo lafo liberale, i "meni ne smetaju, mrzim homofobe vise nego sve pedere i lezbejke zajedno, ali..." liberale :oops:
LINQ

#241 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by LINQ »

karanana wrote:a sto mi straighteri hocemo da ga zavlacimo analno?
u svima nama chuchi gej.
izvadiš ga a on žut ko pečenjak

no tenkju....a ti meći đe hoćeš
uglavnomja

#242 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

Omerta13 wrote:Sto ne mogu ovih modernih likova lafo liberala sto sve podrzavaju :D nisam protivnik pedera boli me sta oni rade iza zatvorenih vrata, al sto da mi sutra dijete gleda na to i pomisli da je to neka normalna stvar da to tako treba? Prvo nam sa zapada uvezite posao i kulturu na ulici.. sa sidu cemo lahko ko joj jebe mater

tema se razvila u tom pravcu, neocekivano ...

ali povod, koji si ti ocito preskocio je otprilike ovako:

neki efendija homofob je vidio plakate hbo (reklame za serije tipa sopranos ...) u raznim bojama i skontao da je to reklama za lgbt i gej paradu i napisao tekst (izljev mrzne, neznanja, gluposti, zaostalosti ...) u nekom glasilu, a vrhunac je da je HBO HOMO ORGANIZACIJA :D
L u c i f e r

#243 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

SaraFina wrote:U odbranu nas iz Sarajeva..

Jesmo vala...

Image
Max Bunker

#244 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Max Bunker »

HolySouth wrote: Dižem svoj glas i osuđujem bezočni i nemoralni atak na životni prostor u kojem živimo, atak na našu vjeru, prirodnost, čistotu, na djecu koju odgajamo!
Isto tako, pitam: Pa zar je moguće da se objavi i obznani u javnom prostoru sve što se može platiti?! Za mene, kao vjernika, moja vjera, moral, prirodnost i normalnost nemaju cijenu i oštro protestiram protiv toga što se naš životni prostor prodaje za takve odiozne stvari, pa bez obzira koliko god da su plaćene. Sve je to prljavo i tako nam nešto nikako i ni u kojem slučaju nije potrebno!
Bilbordi su uradjeni u sklopu projekta „Coming out! Zagovaranje i zastita prava LGBT* osoba“ koji imaplementira Fondacija Heinrich Böll- Ured u Sarajevu , zajedno sa partnerima Fondacijom CURE i Sarajevskim otvorenim centrom, a finansira Evropska unija.

Svi vi, koji furate ovo boldirano (licemjerno naravno) prebijte prvog dilera, kriminalca, kamataša kojeg sretnete pa onda udarite na političare i vlast jer oni kreiraju društvo koje je puno tog nemorala (droga, kriminal, prostitucija, mito, korupcija, bezakonje itd.) kojem se vi svi protivite pa onda ganjajte pedere a do tada ostajete licemjerni vjernici i moralni pigmeji.
Omerta13

#245 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Omerta13 »

Ma iskreno ne zanima me ko je koga kako odgodio.. samo tvrdim da nije uredu iz milion razloga da mi se sepure gradom i masu nekakvim zastavama a vamo ljudi jedva prezivljavaju.. ko je strejt ko je krivudav ko je nacionalista patriota vakav nakav ba nek svako fura svoje i drzi svoje ne mora javno to isticicati. Ovo je mala sredina i svi ovi sto se pokazu kao pederi i budu zasticeni mo medjedi taj jedan dan odgovorno tvrdim da nece biti zasticen odmah sljedeci dan. sta kontaaa
dječak sa šibicama

#246 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

uglavnomja wrote:

tema se razvila u tom pravcu, neocekivano ...

ali povod, koji si ti ocito preskocio je otprilike ovako:

neki efendija homofob je vidio plakate hbo (reklame za serije tipa sopranos ...) u raznim bojama i skontao da je to reklama za lgbt i gej paradu i napisao tekst (izljev mrzne, neznanja, gluposti, zaostalosti ...) u nekom glasilu, a vrhunac je da je HBO HOMO ORGANIZACIJA :D
Da se mi vratimo na temu, u pravu si... zasto osudjujete efendiju, covjek je mozda proniknuo u tajne HBO-a, otkud mi znamo da HBO nije masonska ispostava, koja je zaduzena za promicanje LGBT pokreta u Sarajevu.

Svi su oni sumnjivi!
uglavnomja

#247 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

Max Bunker wrote:
HolySouth wrote: Dižem svoj glas i osuđujem bezočni i nemoralni atak na životni prostor u kojem živimo, atak na našu vjeru, prirodnost, čistotu, na djecu koju odgajamo!
Isto tako, pitam: Pa zar je moguće da se objavi i obznani u javnom prostoru sve što se može platiti?! Za mene, kao vjernika, moja vjera, moral, prirodnost i normalnost nemaju cijenu i oštro protestiram protiv toga što se naš životni prostor prodaje za takve odiozne stvari, pa bez obzira koliko god da su plaćene. Sve je to prljavo i tako nam nešto nikako i ni u kojem slučaju nije potrebno!
Bilbordi su uradjeni u sklopu projekta „Coming out! Zagovaranje i zastita prava LGBT* osoba“ koji imaplementira Fondacija Heinrich Böll- Ured u Sarajevu , zajedno sa partnerima Fondacijom CURE i Sarajevskim otvorenim centrom, a finansira Evropska unija.

Svi vi, koji furate ovo boldirano (licemjerno naravno) prebijte prvog dilera, kriminalca, kamataša kojeg sretnete pa onda udarite na političare i vlast jer oni kreiraju društvo koje je puno tog nemorala (droga, kriminal, prostitucija, mito, korupcija, bezakonje itd.) kojem se vi svi protivite pa onda ganjajte pedere a do tada ostajete licemjerni vjernici i moralni pigmeji.

licemjernost je najispravniji izraz :D

ja sam vjernik i imam sva prava na svijetu, koja ukljucuju i zabranjivanje prava onim koji ne misle kao ja :D

bilo bi smijesno koliko je glupo, ali je tuzno jer masa ljudi ne vidi oksimoron u napisanom.
amiliana

#248 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by amiliana »

Pa dijete nauci da prihvati drugog i drugacijeg od sebe, i da svako ima pravo na svoj izbor.Slazem se da postoje bitnije stvari ali treba otkloniti predrasude.
SaraFina

#249 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

L u c i f e r wrote:
SaraFina wrote:U odbranu nas iz Sarajeva..

Jesmo vala...

Image

8)
L u c i f e r

#250 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

Omerta13 wrote:Ma iskreno ne zanima me ko je koga kako odgodio.. samo tvrdim da nije uredu iz milion razloga da mi se sepure gradom i masu nekakvim zastavama a vamo ljudi jedva prezivljavaju.. ko je strejt ko je krivudav ko je nacionalista patriota vakav nakav ba nek svako fura svoje i drzi svoje ne mora javno to isticicati. Ovo je mala sredina i svi ovi sto se pokazu kao pederi i budu zasticeni mo medjedi taj jedan dan odgovorno tvrdim da nece biti zasticen odmah sljedeci dan. sta kontaaa
To se zove represija.
Nek svako fura i ističe šta hoće, čemu te nametnute ograde...
Locked