Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I meni je jednom trazio al sva sreca pa sam 2.20 i 150 kila i znam jiu jitsu i imam karate crni pojas . A i svjetski sam prvak u obaranju ruke kategorija : kamiondzije . Samo sam ga pogledao ruzno i on je poceo sam sebe da udara.
Last edited by gnjev on 28/08/2014 15:40, edited 1 time in total.
A bgt koliko godina ima ovaj pokretac teme? Uredu ako si njegovih godina, a ako si punoljetan stvarno i picka obicna. Pa jebote, balavac te maltretira... uhvati ga za uho i vodi u stanicu ako neces vec da silu upotrebljavas.
gnjev wrote:I meni je jednom trazio al sva sreca pa sam 2.20 i 150 kila i znam jiu jitsu i imam karate crni pojas . A i svjetski sam prvak u obaranju ruke kategorija : kamiondzije . Samo sam ga pogledao ruzno i on je poceo sam sebe da udara.
Dzaba ti sve kad ti pistolj izvadi
Ili imas vojnu sacmaricu, ali si samo zaboravio da navedes
I da imas averziju prema nasilju, kada te neko pocne kljucat ovako, reagovao bi da moze.
Osim toga, vidis kako je slikao da je tu negdje visinom sa ovom zenom.
Mene je ovaj dududbadamadahahublabla zaustavljao jedno 4 puta do sada sa istim "halooo paša, paša da te pitam nešto" prođem kraj njega, izignorišem ga. Jednom je nešto opsovao al' na tome se završilo.
Tuga brate. Ja san iz te struke i kad vidim kako država ništa ne radi za ove ljude pogodi me. Da su od rođenja imali odgovarajuću pomoć i brigu ne bi bilo ove teme.
Ne znam sto ga ti slikas? Sta imas od toga? Samo ces ga raspizditi (i to opravdano ako mogu reci, ne bi ni ti volio da tebe neko tako slika).
Jednostavno ga ignoriraj, ako ti pridje i sta trazi kazi nemam. Ako bude bezobrazan a ti ako imas volje pokusaj na fin nacin a ako i to ne ide samar dva i to bi trebalo biti to. Ja bi bar tako. ti kako hoces.
Pa imas li nekog sa sobom u zivotu, nekog prijatelja... Nek ga zaruzi kad vec ti ne mozes. Nije on psihopata, on je samo mudar... psihopata ce napast bilo koga, on samo one nad kojima je superiorni.
Povedi policajca sa sobom, prijavi ga... reci da te maltretira, da ti uzima pare... dodaj prikaci mu svasta. Nece te vise pogledati
Ovaj forum odavno graniči sa normalnim ali ovo bespotrebno ismijavanje čovjeka i njegove porodice je krajnje neukusno i imbecilno (da ne kažem šta gore). Fuj, šta se sve nakotilo.
bull21 wrote:Ovaj forum odavno graniči sa normalnim ali ovo bespotrebno ismijavanje čovjeka i njegove porodice je krajnje neukusno i imbecilno (da ne kažem šta gore). Fuj, šta se sve nakotilo.