2:30 subota ujutro (tj. veceras).kamen spoticanja wrote:u koliko je ba utakmica?
i na klixu clanak o utakmici a nigdje ne pise u koliko sati
Program na Face TV krece sat prije, valjda ce imat neku emisiju, sta li.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
2:30 subota ujutro (tj. veceras).kamen spoticanja wrote:u koliko je ba utakmica?
i na klixu clanak o utakmici a nigdje ne pise u koliko sati
ziv bioOldMayor wrote:2:30 subota ujutro (tj. veceras).kamen spoticanja wrote:u koliko je ba utakmica?
i na klixu clanak o utakmici a nigdje ne pise u koliko sati![]()
Program na Face TV krece sat prije, valjda ce imat neku emisiju, sta li.
Na pocetku utakmice hoce sigurno...It_is_a_Leclerc wrote:Bit će 0-0.
Muguce da bude ovde:VCorp wrote:Kakvih linkova na stream ?![]()
luckylaka wrote:Zaista je nevjerovatno kolika je nezainteresovanost za ovu utakmicu.Jebo dijasporu nije ni za qrac.Jebo ih Baja i Dragana i Sekai ....Da dolazi nekao turbo drolja preko Drine garant bi na ovaj stadion privukla 20.000 levata.Ubi se Bosnjo za ,,srpske pevaljke,,Fuuj.Jebote do neki dan kontam 30-40.000 najmanje sada ako bude 15.000.puna kapa.Nevjerovatno.Naculi Bosnjaci da Ceca priprema turneju po Usa pa cuvaju pare
Raja se zasitila prijateljskih utakmica. Nije ono ko kada su prvi put dosli u Chicago pa se islo pjeske sa Pacifika jer nije bilo mjesta u avionu. Sada ljudi uzeli odmore za Brazil, potrosili pare tako da im se neda davati da bi gledali prijateljsku kada ce gladit pravu tekmu protiv Mesija za par hefti. Sto raja u STL ne kpujue to i meni nije jasno. Mozda krive informacije, mozda se stvarno prodalo 15000 karata.Jack Be Nimble wrote:Ne vjerujem da je bas to razlog.Kome nije bilo tesko a ni zao dati nekoliko hiljada dollara za Brazil ne bi mu bilo tesko ni doci u STL da ne znam ti gdje zivi u USA.I meni nije jasno , ako bude bilo bas tako malo raje a sve se odlicno poklapa I ispracaj na svjetsko I pocetak vikenda , ovo je najbolji moguci termin koji su uopste dosada u americi igrali nasi al eto izgleda da ce biti najslabije ispunjen.Izgleda da ipak nakon 3 utakmice u 3-4 godine dolazi do nekog zasicenja il nasi ljudi bosanci I hercegovci ipak nisu tako zagrijani za repku kao dole u bosni I evropi.luckylaka wrote: Nisam iznenadjen da ce biti manji broj. Vecina putuje u Brazil pa cuva pare za prave tekme
Menscini danas u 16h na faceBarbaDue wrote:svaka čast zmajevima![]()
zna li se ima li gdje repriza utakmice i kada je?
Eto pokazali smo da je upravu.motorna_pila wrote:Vjeruj mu na rijec. Ipak njegove rijeci nesto znace u ovom svijetu.![]()
Mozda se tinki vinki susic uvijedio...dajem obe ruke da spaha nije bio za ovoSarajevoHorde wrote:Meni samo nije jasan dio izjave da su se i igraci slozili da je Zukanovic uvrijedio savez.
Zar oni kao tim ne bi trebali biti kao jedan covjek.
Danas sutra ako Zuka opet zaigra za repku kakav ce to odnos biti ako zna da su ga 23 druga naguzila
Normalno da je savez kriv koji je trebao obezbijediti svu papirologiju za vizu, da su to obezbijedili Zuka bi pa i sa zakasnjenjem stigao u ameriku...kamen spoticanja wrote:Mozda se tinki vinki susic uvijedio...dajem obe ruke da spaha nije bio za ovoSarajevoHorde wrote:Meni samo nije jasan dio izjave da su se i igraci slozili da je Zukanovic uvrijedio savez.
Danas sutra ako Zuka opet zaigra za repku kakav ce to odnos biti ako zna da su ga 23 druga naguzila
nidje veze vam je prica.Ovo sa zukanovicem je namjesteno.Trebao je sunjic ostati bez brazila ali stvar je u nacionalnostieeeeeee wrote:Normalno da je savez kriv koji je trebao obezbijediti svu papirologiju za vizu, da su to obezbijedili Zuka bi pa i sa zakasnjenjem stigao u ameriku...kamen spoticanja wrote:Mozda se tinki vinki susic uvijedio...dajem obe ruke da spaha nije bio za ovoSarajevoHorde wrote:Meni samo nije jasan dio izjave da su se i igraci slozili da je Zukanovic uvrijedio savez.
al bitno je da nam je mladji Susic sve dobio uredno![]()
![]()
Ja sam bio odmah iznad rezervne klupe slonova, i neki polupijani majmuni gadjali ih flasama. Kad dodje bataljon policije, kod mene dijeca mala malo se i uplasili. Uvijek ima hajvana koji naprave scene.....klikerusa wrote:FIna tekma, samo ne znam sto vazda moraju neki da zeznu stvar sa bakljama i bacanjem flasa, itd u teren
postujem ali............luckylaka wrote:Ma ima nas bolan sto ih volimo i kad gube al realno ima levata koji po cijeli dan trce da se uslikaju sa Dzekom,Vedom,Spahom..da bi bili ko neke face na F.B. a kad ga upitas hoce li na utakmicu kaze,,ko igra,sto,kad,gdje,,al ce ti zato nabrojati sve i jedan koncert Dade Poduminte,Dare bubasvabe i ostalog smeca na koje se isti ti levati oduzimaju.Sto kaze jedan moj,,kakvi smo dobro smo i prosli,,sinuhe wrote:Amerikanci ne vole gubitnike.
Ja sam bio desno od fanaticosa (uz liniju sa sensaestercom) i kad su poceli baklje (plus jednu flasu od FUZE soka) bacati njihov golman je sve to vadio iz terena, i bas sam promatrao nase igrace sa loptom. Nisu htjeli da idu u napad, nego su se budalili na nasoj strani terena. I mislim, bilo je i fer jer bi isli direkt u dim, a sudija bi nas napad garant zaustavio. E svaka cast BHFanaticosima za navijanje, ali brate neka odbace one fenomene koji zeznu stvar. Uskoro nas nece niko htjeti primiti jer se ne znamo ponasati kako trebaAtleticoMadrid wrote:Ma nije problem baklje ali treba znati kad, recimo u nasoj ligi odobravam, NO PYRO NO PARTY, ali mi je stvarno bezveze u prijateljskim utakmicama a pogotovo ako je istina to za gadjanje flasama.. Samo brukaju. Treba ispostovati fino i ne zvizdati na tudju himnu nikad, osim ako nije srpskaB6Redhell wrote:Ja sam bio odmah iznad rezervne klupe slonova, i neki polupijani majmuni gadjali ih flasama. Kad dodje bataljon policije, kod mene dijeca mala malo se i uplasili. Uvijek ima hajvana koji naprave scene.....klikerusa wrote:FIna tekma, samo ne znam sto vazda moraju neki da zeznu stvar sa bakljama i bacanjem flasa, itd u teren