Prijateljske utakmice rep.BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
OldMayor

#226 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by OldMayor »

kamen spoticanja wrote:u koliko je ba utakmica?
i na klixu clanak o utakmici a nigdje ne pise u koliko sati
2:30 subota ujutro (tj. veceras). :)
Program na Face TV krece sat prije, valjda ce imat neku emisiju, sta li.
kamen spoticanja

#227 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by kamen spoticanja »

OldMayor wrote:
kamen spoticanja wrote:u koliko je ba utakmica?
i na klixu clanak o utakmici a nigdje ne pise u koliko sati
2:30 subota ujutro (tj. veceras). :)
Program na Face TV krece sat prije, valjda ce imat neku emisiju, sta li.
ziv bio :thumbup:
opet stream na tv ekranu :D
evo im Yaya ne igra
VCorp

#228 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by VCorp »

Kakvih linkova na stream ? :D

I što se tiče tih temperatura, ekipa pa i kod nas je ljeti trideset a u većim betonskim džunglama i više. Trebali smo naći 11 Hercegovaca, oni iz Mostara su navikli na trideset stepeni u 00:00 ljeti :lol:
It_is_a_Leclerc

#229 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by It_is_a_Leclerc »

Bit će 0-0.
klikerusa

#230 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

It_is_a_Leclerc wrote:Bit će 0-0.
Na pocetku utakmice hoce sigurno...
Jasmin Kopcic

#231 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Jasmin Kopcic »

VCorp wrote:Kakvih linkova na stream ? :D
Muguce da bude ovde:
http://www.vipboxam.co/sports/football.html
Herr Flick

#232 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Herr Flick »

Rezultat je nebitan,bitno je da se niko ne povrijedi :bih:
klikerusa

#233 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:Zaista je nevjerovatno kolika je nezainteresovanost za ovu utakmicu.Jebo dijasporu nije ni za qrac.Jebo ih Baja i Dragana i Sekai ....Da dolazi nekao turbo drolja preko Drine garant bi na ovaj stadion privukla 20.000 levata.Ubi se Bosnjo za ,,srpske pevaljke,,Fuuj.Jebote do neki dan kontam 30-40.000 najmanje sada ako bude 15.000.puna kapa.Nevjerovatno.Naculi Bosnjaci da Ceca priprema turneju po Usa pa cuvaju pare :oops:

Prodaja karata je haman isla samo tako dobro kad su ovi fenomeni sa ticketmaster.com skinuli onaj kod "Zmajevi" pa se ne moze kupiti karta sa popustom
Jack Be Nimble

#234 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Jack Be Nimble »

Jack Be Nimble wrote:
luckylaka wrote: Nisam iznenadjen da ce biti manji broj. Vecina putuje u Brazil pa cuva pare za prave tekme :wink:
Ne vjerujem da je bas to razlog.Kome nije bilo tesko a ni zao dati nekoliko hiljada dollara za Brazil ne bi mu bilo tesko ni doci u STL da ne znam ti gdje zivi u USA.I meni nije jasno , ako bude bilo bas tako malo raje a sve se odlicno poklapa I ispracaj na svjetsko I pocetak vikenda , ovo je najbolji moguci termin koji su uopste dosada u americi igrali nasi al eto izgleda da ce biti najslabije ispunjen.Izgleda da ipak nakon 3 utakmice u 3-4 godine dolazi do nekog zasicenja il nasi ljudi bosanci I hercegovci ipak nisu tako zagrijani za repku kao dole u bosni I evropi.
Raja se zasitila prijateljskih utakmica. Nije ono ko kada su prvi put dosli u Chicago pa se islo pjeske sa Pacifika jer nije bilo mjesta u avionu. Sada ljudi uzeli odmore za Brazil, potrosili pare tako da im se neda davati da bi gledali prijateljsku kada ce gladit pravu tekmu protiv Mesija za par hefti. Sto raja u STL ne kpujue to i meni nije jasno. Mozda krive informacije, mozda se stvarno prodalo 15000 karata.
Logovan

#235 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Logovan »

Drogba : "BIH spada među najbolje reprezentacije na svijetu.."
Ako je on ovako rekao onda mora da jesmo. :D
motorna_pila

#236 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by motorna_pila »

Vjeruj mu na rijec. Ipak njegove rijeci nesto znace u ovom svijetu. :D :izet:
BarbaDue

#237 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by BarbaDue »

svaka čast zmajevima :bih:

zna li se ima li gdje repriza utakmice i kada je?
kamen spoticanja

#238 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

BarbaDue wrote:svaka čast zmajevima :bih:

zna li se ima li gdje repriza utakmice i kada je?
Menscini danas u 16h na face
Logovan

#239 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Logovan »

motorna_pila wrote:Vjeruj mu na rijec. Ipak njegove rijeci nesto znace u ovom svijetu. :D :izet:
Eto pokazali smo da je upravu. :D
avdullah

#240 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by avdullah »

Kad mu nije Zukanovicu data viza nisu trebali otputovati u SAD nijedan.Ovako su se slozili da ga iskljuce i stime su pokazali kolko su slabi.
SarajevoHorde

#241 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by SarajevoHorde »

Meni samo nije jasan dio izjave da su se i igraci slozili da je Zukanovic uvrijedio savez.
Zar oni kao tim ne bi trebali biti kao jedan covjek.
Danas sutra ako Zuka opet zaigra za repku kakav ce to odnos biti ako zna da su ga 23 druga naguzila
kamen spoticanja

#242 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

SarajevoHorde wrote:Meni samo nije jasan dio izjave da su se i igraci slozili da je Zukanovic uvrijedio savez.
Danas sutra ako Zuka opet zaigra za repku kakav ce to odnos biti ako zna da su ga 23 druga naguzila
Mozda se tinki vinki susic uvijedio...dajem obe ruke da spaha nije bio za ovo
eeeeeee

#243 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by eeeeeee »

kamen spoticanja wrote:
SarajevoHorde wrote:Meni samo nije jasan dio izjave da su se i igraci slozili da je Zukanovic uvrijedio savez.
Normalno da je savez kriv koji je trebao obezbijediti svu papirologiju za vizu, da su to obezbijedili Zuka bi pa i sa zakasnjenjem stigao u ameriku...

al bitno je da nam je mladji Susic sve dobio uredno :izet: :izet: :izet:
Frankyee

#244 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Frankyee »

ima li neko link za kvalitetan snimak utakmice sa Obalom ?
emir225

#245 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by emir225 »

eeeeeee wrote:
kamen spoticanja wrote:
Normalno da je savez kriv koji je trebao obezbijediti svu papirologiju za vizu, da su to obezbijedili Zuka bi pa i sa zakasnjenjem stigao u ameriku...

al bitno je da nam je mladji Susic sve dobio uredno :izet: :izet: :izet:
nidje veze vam je prica.Ovo sa zukanovicem je namjesteno.Trebao je sunjic ostati bez brazila ali stvar je u nacionalnosti
ta kvota se mora ispuniti.Zato zukanovic nije igrao a sunjic igra. To sa vizom je samo suplja prica to i zukanovic kaze :)

i samo da kazem da me Besic odusevio, i da je rezultat mogao biti bolji da je ostao prvi sastav :)
klikerusa

#247 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

FIna tekma, samo ne znam sto vazda moraju neki da zeznu stvar sa bakljama i bacanjem flasa, itd u teren
B6Redhell

#248 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by B6Redhell »

klikerusa wrote:FIna tekma, samo ne znam sto vazda moraju neki da zeznu stvar sa bakljama i bacanjem flasa, itd u teren
Ja sam bio odmah iznad rezervne klupe slonova, i neki polupijani majmuni gadjali ih flasama. Kad dodje bataljon policije, kod mene dijeca mala malo se i uplasili. Uvijek ima hajvana koji naprave scene.....
hillbill

#249 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by hillbill »

luckylaka wrote:
sinuhe wrote:Amerikanci ne vole gubitnike. :D
Ma ima nas bolan sto ih volimo i kad gube al realno ima levata koji po cijeli dan trce da se uslikaju sa Dzekom,Vedom,Spahom..da bi bili ko neke face na F.B. a kad ga upitas hoce li na utakmicu kaze,,ko igra,sto,kad,gdje,,al ce ti zato nabrojati sve i jedan koncert Dade Poduminte,Dare bubasvabe i ostalog smeca na koje se isti ti levati oduzimaju.Sto kaze jedan moj,,kakvi smo dobro smo i prosli,, :(
postujem ali............
ima i onih sto ne vole traciti vrijeme gledajuci polu-pijane i mahurne fudbalere kako se vuku po terenu na prijateljskim utakmicama.
laki.... pokusaj malo promjeniti ...cugaj sa njima .........ljepse ce ti biti nego da ih gledas na prijateljskim uuu
klikerusa

#250 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

AtleticoMadrid wrote:
B6Redhell wrote:
klikerusa wrote:FIna tekma, samo ne znam sto vazda moraju neki da zeznu stvar sa bakljama i bacanjem flasa, itd u teren
Ja sam bio odmah iznad rezervne klupe slonova, i neki polupijani majmuni gadjali ih flasama. Kad dodje bataljon policije, kod mene dijeca mala malo se i uplasili. Uvijek ima hajvana koji naprave scene.....
Ma nije problem baklje ali treba znati kad, recimo u nasoj ligi odobravam, NO PYRO NO PARTY, ali mi je stvarno bezveze u prijateljskim utakmicama a pogotovo ako je istina to za gadjanje flasama.. Samo brukaju. Treba ispostovati fino i ne zvizdati na tudju himnu nikad, osim ako nije srpska :lol:
Ja sam bio desno od fanaticosa (uz liniju sa sensaestercom) i kad su poceli baklje (plus jednu flasu od FUZE soka) bacati njihov golman je sve to vadio iz terena, i bas sam promatrao nase igrace sa loptom. Nisu htjeli da idu u napad, nego su se budalili na nasoj strani terena. I mislim, bilo je i fer jer bi isli direkt u dim, a sudija bi nas napad garant zaustavio. E svaka cast BHFanaticosima za navijanje, ali brate neka odbace one fenomene koji zeznu stvar. Uskoro nas nece niko htjeti primiti jer se ne znamo ponasati kako treba
Post Reply