referendum, pa otcjepljenje.Samir_01 wrote:A sta slijedi dalje?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
Svjetski bošnjački kongres
- Amy-Mia
#226 Re: Svjetski bošnjački kongres
- agnostic_front
#227 Re: Svjetski bošnjački kongres
Izvini, al zar nije logično da bi Hrvati i Srbi već izašli na taj referendum, da može tako?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
Ako mojih 200 drugova i ja koji žiivmo u istoj mahali uspostavimo naciju Klingonaca, da li mi imamo pravo na referendum?
- Alfons Kauders
#228 Re: Svjetski bošnjački kongres
ne ne neAmy-Mia wrote:referendum, pa otcjepljenje.Samir_01 wrote:A sta slijedi dalje?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
referendum, rat, pa onda otcjepljenje
- Amy-Mia
#229 Re: Svjetski bošnjački kongres
izaći će na referndum, kada budu gotovi rezultati popisa. popis će im dati legitimno pravo da se odvoje.agnostic_front wrote:Izvini, al zar nije logično da bi Hrvati i Srbi već izašli na taj referendum?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
Ako mojih 200 drugova i ja koji žiivmo u istoj mahali uspostavimo naciju Klingonaca, da li mi imamo pravo na referendum?
-
Revoltage
#230 Bošnjački kongres prodao državu za večeru
Danas smo svjedoci kako nam hrpa polupismenih kvazi intelektualaca komada državu. Posljedni čin državi Bosni i Hercegovini je učinjen prisvajanjem srednjovjekovne zastave Bosne etničkoj skupini Bošnjacima. Ovim je počela podjela BiH na tri dijela i prihvatanje genocida i svu posljedicu istog kao mjerilo za buduću prekompenziciju Države Bosne i Hercegovine.
Bosanci i Hercegovci ovo neće dozvoliti! Popis je blizu.
Tornjaci nećete uspjeti! Cericu nećeš uspjeti! Dodo nećes uspjeti! Sandzaklije nećete uspjeti!
Bosanci i Hercegovci ovo neće dozvoliti! Popis je blizu.
Tornjaci nećete uspjeti! Cericu nećeš uspjeti! Dodo nećes uspjeti! Sandzaklije nećete uspjeti!
- Alfons Kauders
#231 Re: Svjetski bošnjački kongres
moze, al ja cu skupit 300 jarana da budu romulanci... da vas majoriziramoagnostic_front wrote:Izvini, al zar nije logično da bi Hrvati i Srbi već izašli na taj referendum, da može tako?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
- SkyLimit
#232 Re: Svjetski bošnjački kongres
PaAmy-Mia wrote:referendum, pa otcjepljenje.Samir_01 wrote:A sta slijedi dalje?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
"second war in Bosnia."
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#233 Re: Svjetski bošnjački kongres
Pa šta se čeka? Zašto tamničiti u tamnom vilajetu kad je sve tako jasno, čisto i legalno , a i volja postoji?Amy-Mia wrote:referendum, pa otcjepljenje.Samir_01 wrote:A sta slijedi dalje?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
- fatamorgana
#234 Re: Svjetski bošnjački kongres
Ne, ali imate pravo da napadnete svemirski federaciju,agnostic_front wrote:
- agnostic_front
#235 Re: Svjetski bošnjački kongres
Gdje to piše?Amy-Mia wrote:izaći će na referndum, kada budu gotovi rezultati popisa. popis će im dati legitimno pravo da se odvoje.agnostic_front wrote:Izvini, al zar nije logično da bi Hrvati i Srbi već izašli na taj referendum?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
dakle, ako bude nas 200 klingonaca u mahali, možemo se odvojiti?
- starii
#236 Re: Svjetski bošnjački kongres
SBK je samo instrument za bogacenje pojedinaca...nema to veze bosnjastvom...
- Alfons Kauders
#237 Re: Svjetski bošnjački kongres
ovo mora da sam fulo na faksu...Amy-Mia wrote: izaći će na referndum, kada budu gotovi rezultati popisa. popis će im dati legitimno pravo da se odvoje.
(djeco, nemojte se drogirati)
- fatamorgana
#238 Re: Svjetski bošnjački kongres
Sjo ti ružne nacije,agnostic_front wrote:
dakle, ako bude nas 200 klingonaca u mahali, možemo se odvojiti?
- Amy-Mia
#239 Re: Svjetski bošnjački kongres
čeka se popis, da imaju legitimno pravo na odcjepljenje.Pa šta se čeka? Zašto tamničiti u tamnom vilajetu kad je sve tako jasno, čisto i legalno , a i volja postoji?
- Alfons Kauders
#240 Re: Svjetski bošnjački kongres
stvarno?starii wrote:SBK je samo instrument za bogacenje pojedinaca...nema to veze bosnjastvom...
ko bi to ocekivao od moralih vertikala poput cerica, latica, ganica i zukorlica...
prije bi horsasu dao cenera da mi pricuva nego nekom od njih
- Tvrtko II Kotromanić
#241 Re: Bošnjački kongres prodao državu za večeru
valjda su i u srednjem vijeku postojali Bosnjaci zajedno sa tom zastavom
- Samir_01
#242 Re: Svjetski bošnjački kongres
Pa kad je tako lako, nek vam je sa srecom.Amy-Mia wrote:referendum, pa otcjepljenje.Samir_01 wrote:A sta slijedi dalje?Amy-Mia wrote:samoopredjeljenje je princip međunarodnog prava prema kojem svaka nacija ima pravo odrediti vlastiti suvereni status i međunarodni politički status. ako se u popisnom listiću ne razdvoji pitanje na nacionalno i etničko, ispast će da su srbi, hrvati i bošnjaci nacije, a dalje je jasno šta slijedi...
Jos se bunite...
- KatarinaKosaca
#243 Re: Svjetski bošnjački kongres
Amy-Mia wrote:čeka se popis, da imaju legitimno pravo na odcjepljenje.Pa šta se čeka? Zašto tamničiti u tamnom vilajetu kad je sve tako jasno, čisto i legalno , a i volja postoji?
- kamen spoticanja
#244 Re: Svjetski bošnjački kongres
aman ja histerije
valjda je vise svima jasno da se stvara tvrdi bosnjacki nacionalni koncept kao antiteza europskoj kurvanjskoj politici od 92. na ovamo,raznim tihicima i ostalim real politicarima i koncept Bosna i Hercegovina -nacionalna drzava Bosnjaka...
hebi ga...trazili ste gledajte
valjda je vise svima jasno da se stvara tvrdi bosnjacki nacionalni koncept kao antiteza europskoj kurvanjskoj politici od 92. na ovamo,raznim tihicima i ostalim real politicarima i koncept Bosna i Hercegovina -nacionalna drzava Bosnjaka...
hebi ga...trazili ste gledajte
- Amy-Mia
#245 Re: Svjetski bošnjački kongres
meni ? ne meni. ja ću se izjasniti kao bosanka.Pa kad je tako lako, nek vam je sa srecom.
- Alfons Kauders
#246 Re: Svjetski bošnjački kongres
po kom osnovu... mislim to otcjepljenje...Amy-Mia wrote:čeka se popis, da imaju legitimno pravo na odcjepljenje.Pa šta se čeka? Zašto tamničiti u tamnom vilajetu kad je sve tako jasno, čisto i legalno , a i volja postoji?
ja sam odlucio da cu se izjasniti kao supak... jel to znaci da mogu proglasiti autonomiju ili nezavisnost ono malo okucnice?
- fatamorgana
#247 Re: Svjetski bošnjački kongres
e nek' neko nasmijo i Katarinu,KatarinaKosaca wrote:Amy-Mia wrote:čeka se popis, da imaju legitimno pravo na odcjepljenje.Pa šta se čeka? Zašto tamničiti u tamnom vilajetu kad je sve tako jasno, čisto i legalno , a i volja postoji?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Amy-Mia
#248 Re: Svjetski bošnjački kongres
samo se ti smij. kada budeš nosila opet kanistere, nećeš se smijati.KatarinaKosaca wrote:Amy-Mia wrote:čeka se popis, da imaju legitimno pravo na odcjepljenje.Pa šta se čeka? Zašto tamničiti u tamnom vilajetu kad je sve tako jasno, čisto i legalno , a i volja postoji?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
#249 Re: Svjetski bošnjački kongres
Amy-Mia wrote:samo se ti smij. kada budeš nosila opet kanistere, nećeš se smijati.
Boga mi meni cisterna dolazila kao u onom filmu
-
mekaba
#250 Re: Svjetski bošnjački kongres
Evo jedna friska vijest na Face uz koju ide i slika ovog gospodina.
Da Bosnjak moze biti svako ko voli BiH dokazauje godinama Zeljko Milicevic, koji je katolik po vjeroispovjesti, ali sa ponosom istice da je Bosnjak kao i njegovi preci. Na Svjetski Bosnjacki Kongres je daosao mahsuz iz Kanade.
Da Bosnjak moze biti svako ko voli BiH dokazauje godinama Zeljko Milicevic, koji je katolik po vjeroispovjesti, ali sa ponosom istice da je Bosnjak kao i njegovi preci. Na Svjetski Bosnjacki Kongres je daosao mahsuz iz Kanade.