Sofija89 wrote:Zavisi ko gleda
Čavka-Chuckey i zvijeri
Moderator: anex
- VenomousV
#226 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
-
zengi
#227 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
To joj je moja stara dala ime... a ja ovim ostalim.Sofija89 wrote:Da se razumijemo - nisam ja gledala crtani nego je onak slucajno naletioNenjiA wrote:mozda kasnim, al' se ismijah pingvinima k'o najveca budala![]()
![]()
![]()
Gospava -koje ime covjece, kako im samo uspijes smisliti imena zengi ,ja kad sam dobila zeca pola godine sam mu ime smisljala i onda ga jos tri puta promjenila, sad ne smijem ni reci kako se zove
Astrid, nema mi Gospave evo vec jedno 7 dana, pa sam se vec zabrinuo. Čaki zna sjediti na tom prozoru pa kontam nije valjda.... a i neke sjenice mi redovno dodju da jedu Čakijevu hranu, nisu valjda one.
Bih ja njoj naprvio terarij ali one zive po godinu dana i sad ne znam sta da radim. Ako je jos tu, krije se iza ormara ili kauča onda joj mozda i napravim nesto.
-
zengi
#228 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
NARODE!!!! NEMA MI ČAKIJA OD PROŠLOG PETKA I UZASNO SE BRINEM!!!!

- astrid
#229 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Mozda se pridruzio cavkama
...samo da cakija maca nije pojela
...samo da cakija maca nije pojela
- dusa_raskopuša
#230 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Aj.
Mozda se 'ud'o'. Vratice se dok malo okusi nocnog zivota, ne brigaj.
- Coppertone
#231 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
ne brini se, jakako neg se ud'o. kurva se uvelike.
gdje ce onu lolu maca pojesti?
gdje ce onu lolu maca pojesti?
- brezan
#232 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Mozda negdje otisao i ne zna se vratiti??
Ili ga je nesto uhvatilo??

-
zengi
#233 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Ma toga se bojim da ga nesto nije uhvatilo. U zadnje vrijeme je nesto navalio da ide u šumu i izgleda da je tamo i povremeno spavao a to je neka strasna suma iz koje se svaku noc cuju krici ko' u filmovima strave i uzasa. Nadam se da ga nije zgombala neka sova, gavran, lasica, kuna, macka.... Ima u toj sumi svega!!!brezan wrote:Mozda negdje otisao i ne zna se vratiti??
E moj čaki, pa sta ti je falilo da spavas na prozoru ili na drvetu iznad zvijeri gdje ti se nista ne moze dogoditi...
- Coppertone
#234 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Onu lolu nesto da uhvati?! Kad smo ti govorili novi Armani legao, ti nista. Budi sretan ako ne budes morao placati: iscupan batak od kokoske, posrkanu kafu, polupan inventar...
Jos nikad nisam vidio da je macka skocila na vranu. Goluba da, na vranu ne. Osim toga ako je otisao s rajom, ne beri brigu one se drze zajedno pa mu je opet dobro. Jesi mozda prstenovao ili nekako oznacio chuckeya?
-
bizet
#235 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
ma nemas brige za Chuckey-ja...koliko sam upratila ti si ga fino pripremio za zivot...dodje on povremeno da zobne hrane na starom mjestu i da vas pozdravi, mozda i raju dovede da ih upoznate...a ti budi ponosan i sretan sto si napravio jako dobar posao sa njim
- dusa_raskopuša
#236 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Vrane su inace pametne zivotinje, nemoj da brines. (znas da polete, pa bace orah na cestu da pukne i onda slete i pokupe ga). Po mojoj nekoj prognozi, on se ono bas 'vranski' zatresk'o i otis'o kod mlade u kucu. Doci ce u goste, al' dok odmakne malo vremena. 
-
zengi
#237 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Nisam ga prstenovao, a trebao sam da ga drugi ljudi mogu poznati. Ne bih rekao da je otisao sa svojim jatom jer u mom kraju uopste nema čavki... al opet se nadam da jeste.Coppertone wrote:Onu lolu nesto da uhvati?! Kad smo ti govorili novi Armani legao, ti nista. Budi sretan ako ne budes morao placati: iscupan batak od kokoske, posrkanu kafu, polupan inventar...Jos nikad nisam vidio da je macka skocila na vranu. Goluba da, na vranu ne. Osim toga ako je otisao s rajom, ne beri brigu one se drze zajedno pa mu je opet dobro. Jesi mozda prstenovao ili nekako oznacio chuckeya?
Ma macke su ti inace zlo, one hoce ubiti onako iz zajebancije. To je BTW jedina zivotinja koja ubija iz zajebancije. Ako nije to, onda moze biti sova ili jastreb, ili kuna, lasica.... ma ko ce ga znati.
Prije jedno mjesec dana mi je tako dosao sa ranom na glavi gdje ga je nesto ocito kljucnulo i nije izgleda naucio lekciju.
Bizet i Dusa, hvala na utjesnim rijecima ali ja se i dalje strasno brinem.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
- Coppertone
#239 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
zengi, moj prijatelj je nekada davno nasao pticce kosa pored vikendice. nadju kavez, prezimi kod njih, poraste i u proljece ga puste. i tako se crnjo motao oko vikendice oni ga hranili sve super. medjutim jedno proljece ga nestane, oni dozivali nista...gotovo nema ga i tacka. kad nekad na ljeto doleti i haman ih pocne dozivati da ga prate. nedaleko od vikendice, lola se skucio u nekom grmlju, doveo mladu
, ono mlado mu kmeci samo daj daj...mlada bila stidna, obrazli pa nije htjela doci 
vidit ces ti dogodine, valjat ce na babine ici
vidit ces ti dogodine, valjat ce na babine ici
- astrid
#240 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Daj bozeCoppertone wrote:vidit ces ti dogodine, valjat ce na babine ici![]()
- Coppertone
#241 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
ono je lola, nevidjen kapacitet. garant zaskace sljuke, patke, rode koje su sada u preletu k jugu
njegov zracni prostor nije omedjen granicama mahale, kantona, entiteta, ...
-
zengi
#242 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Jutros sam malo isao da potrazim cakija na drugoj strani komsiluka gdje mi nikad nismo isli ali rekoh za svaki slucaj da probam i tamo, nista, niko se ne odaziva.
Svratim do Vogosce da nesto kupim i cujem puno cavki po parku i zviznem par puta rekoh da ga put nije ovamo nanijo, nista. E moj čaki, moj čaki....
Coperton druze, nadam se da je isti slucaj kao i sa crnjom. Mozda je naletila neka cavka i on odletio za njom.... i da ce navratiti samo da vidim da je dobro.
Svratim do Vogosce da nesto kupim i cujem puno cavki po parku i zviznem par puta rekoh da ga put nije ovamo nanijo, nista. E moj čaki, moj čaki....
Coperton druze, nadam se da je isti slucaj kao i sa crnjom. Mozda je naletila neka cavka i on odletio za njom.... i da ce navratiti samo da vidim da je dobro.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#243 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Obradovah se kad sam vidjela tvoj post... mislila sam da se pojavio.... 
- Coppertone
#244 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
ne kaze se dzabe "jesu ti svrake mozak popile"
dohakala mu neka.
ne beri brigu vec otvaraj stedni racun kad chakijeva familija nagrne.
ne beri brigu vec otvaraj stedni racun kad chakijeva familija nagrne.
- dusa_raskopuša
#245 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
+1KatarinaKosaca wrote:Obradovah se kad sam vidjela tvoj post... mislila sam da se pojavio....
Ja vise ne mogu ni da se salim na racun da se 'ud'o'.
- loria sophen
#246 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
dodje li?
-
zengi
#247 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Nistaloria sophen wrote:dodje li?
- vanzemaljac
#248 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Posto je bio pripitomljen i lahkovjeran mozda je naletio na nekoga ili nesto za koga je mislio da je prijatelj i taj ga otreso. Nadam se da je negdje u prirodi sa drugim pticama. 
-
zaon1
#249 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Nadam se da ce se vratiti, nemoj se brinuti...
- Phia
#250 Re: Čavka-Chuckey i zvijeri
Vrati se Caki..