Joooj Tito šta je ovo?Tito_i_Partija wrote:Jel' onda mozda ovako? Jest' da je sprijeda, al' tu je to nekako.Euridika wrote: Ma neee... ovo su farmerke, i ovaj ima trbušinu... a onaj lik iz pošte je normalno građen. Kod ovog tvog su se hlače zategle, spale su samo zbog stomaka, a kod ovog mog iz pošte su pale jer nije imao čim popuniti guzni dio..., samo se kesa stvorila i vidiš da vise s njega.
![]()
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#2201 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- Njanjavi
#2202 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Joooj kako sam danas trebi uletio klizeci, prolaz stooo posto, ja inace nisam nesto sto se tice tih prilazaka, mislim ono mogu ja al mi pocesto mrsko, al hajd.
Sjedim ja tako i osjetim oci na meni, zado se ja shatro citam avaz, mislim cito sam ja oprave al vecinom ako cemo iskreno gledo slike i tako, i osjetim ja mene probija neki pogled, i sad ja shatro neupadljivo dignem glavu kad ono brineta grmi, oko 30 godina, gleda me ko chetnika nesto bas ono upadljivo.
Krenem ja nos cesat kontam da mi bala ne viri, prekontrolisem to, sve ok, gledam ja sad nju nije mi jasno nista.
Gledamo se sad mi tu, ona mene, ja nju, ona mene, ja nju dvaput jace, e reko sash vidit svog boga mala, kliznem joj ja preko vrata do sisa i dignem nako jebacki obrvu gore.
Dopizdi meni vise ustanem ja, pravac za sto, reko mala ba sta ti mene volko zvirljas, jesam tolko ruzan bgti, kae meni ona ma jok bolan blento, sjecas se mene ja sam sadeta isli smo u osnovnu skupa
I ja sad tu kontam nea prolaza dalje, kad mi ona neofirno rece, proljepso si se pravo, ajmo nedje veceras ovo ono, reko necu brate ako mislis samo izac samnom, ne izlazim nidje bez sexa, na sta mi se ona nasmija i rece sexx je najmanji problem
Krenu ona prema meni i zgrabi me za kosu, vidim ja nesto mi cudno, krenu se nesto desavat, podrhtavat tlo, drhte prozori od uzbudjenosti, ja kad nesto zagrmi, puche, majkin glas cujem u pm, dje me nadje sad ona, DIZI SE KRMAK UNJET DRVA, SPAVAS DO POPODNE PICKA TI MATERNA.
Ode u sekundi i sadeta, ode moja bujna kosa, rasprsise mi se snovi i nocasnji planovi, haj ti magarac teglji drva iz shupe, nizasta drugo i nisi
Sjedim ja tako i osjetim oci na meni, zado se ja shatro citam avaz, mislim cito sam ja oprave al vecinom ako cemo iskreno gledo slike i tako, i osjetim ja mene probija neki pogled, i sad ja shatro neupadljivo dignem glavu kad ono brineta grmi, oko 30 godina, gleda me ko chetnika nesto bas ono upadljivo.
Krenem ja nos cesat kontam da mi bala ne viri, prekontrolisem to, sve ok, gledam ja sad nju nije mi jasno nista.
Gledamo se sad mi tu, ona mene, ja nju, ona mene, ja nju dvaput jace, e reko sash vidit svog boga mala, kliznem joj ja preko vrata do sisa i dignem nako jebacki obrvu gore.
Dopizdi meni vise ustanem ja, pravac za sto, reko mala ba sta ti mene volko zvirljas, jesam tolko ruzan bgti, kae meni ona ma jok bolan blento, sjecas se mene ja sam sadeta isli smo u osnovnu skupa
I ja sad tu kontam nea prolaza dalje, kad mi ona neofirno rece, proljepso si se pravo, ajmo nedje veceras ovo ono, reko necu brate ako mislis samo izac samnom, ne izlazim nidje bez sexa, na sta mi se ona nasmija i rece sexx je najmanji problem
Krenu ona prema meni i zgrabi me za kosu, vidim ja nesto mi cudno, krenu se nesto desavat, podrhtavat tlo, drhte prozori od uzbudjenosti, ja kad nesto zagrmi, puche, majkin glas cujem u pm, dje me nadje sad ona, DIZI SE KRMAK UNJET DRVA, SPAVAS DO POPODNE PICKA TI MATERNA.
Ode u sekundi i sadeta, ode moja bujna kosa, rasprsise mi se snovi i nocasnji planovi, haj ti magarac teglji drva iz shupe, nizasta drugo i nisi
- Tito_i_Partija
#2203 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Kako sta je? Pa jel' ovakav tip bio ili nije?Euridika wrote: Joooj Tito šta je ovo?![]()
![]()
- Tito_i_Partija
#2204 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Njanjavi wrote:Joooj kako sam danas trebi uletio klizeci, prolaz stooo posto, ja inace nisam nesto sto se tice tih prilazaka, mislim ono mogu ja al mi pocesto mrsko, al hajd.
Dopizdi meni vise ustanem ja, pravac za sto, reko mala ba sta ti mene volko zvirljas, jesam tolko ruzan bgti, kae meni ona ma jok bolan blento, sjecas se mene ja sam sadeta isli smo u osnovnu skupa![]()
I ja sad tu kontam nea prolaza dalje, kad mi ona neofirno rece, proljepso si se pravo, ajmo nedje veceras ovo ono, reko necu brate ako mislis samo izac samnom, ne izlazim nidje bez sexa, na sta mi se ona nasmija i rece sexx je najmanji problem![]()
Al' nadam se da avaz citas samo u snu.
- Njanjavi
#2205 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma i tad samo slike gledam 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2206 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Evo kako se odigralo:_BataZiv_0809 wrote:Tako je moralo biti, bitno je da se odvazio.Euridika wrote:Kaže Jimmy da nije..._BataZiv_0809 wrote:
I sta nije pristala zeMska... nije dobio broj, a valjda nije bilo ni skroz loše...
A to sto nije htjela, moze biti iz milion razloga, a dobar dio istih ne mora uopce biti zbog Dzimija.
Ja cesto prilazim cisto da ostanem u kondiciji![]()
Vala nista ljepse od leptirica u stomaku
Došao i sjeo za šank, poslije 15 min ona dolazi i sjeda isto za šank 3-4 stolice od mene. Skontam njen pogled na meni 2-3 puta i da se igra s kosom. Odlučim prići, predstavim se, kažem imao sam želju još prošli put da priđem ali nisam pa me je pekla savjest i bilo mi je krivo što nisam pa sam obećao čim idući put bude prilika da hoću. Malo je zbunila moja iskrenot ali rekla je da joj je drago što sam se odvažio, zatim sam pitao da li čeka nekoga jer ako ne čeka mogli smo sjesti zajedno proćaskati nekih 15 min dok ne dođe moje drugarica. Vidim da se premišlja, rekoh ne možeš me odbit za rođendan ba. I prihvatila je, malo smo se osnovno upoznali, pričali i bacio sam par šala. Mislio sam da ide super. Poslije 15-ak minuta naleti ta drugarica i zamoli me da odem sa njom do njenog faksa pa negdje da idemo i ja tako krenem. Na kraju sam rekao da mi je bilo zadovoljstvo upoznati je, da bih želio da je upoznam još više i da mi da svoj broj jer nemam fejsbuk. Ona odgovori da nikome ne daje broj koga tek upozna i da joj je žao i kaže da ako se kad vratim da je obavezno dodam. Uljudno se pozdravimo i ja svojim poslom! Na FB se ne vraćam zbog Monike Beluči, a ne zbog nje. I tako je prošlo!
- dale cooper
#2207 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Dobar si posao obavio. Nemaš si šta zamjeriti.Jimmy McNulty wrote:
Evo kako se odigralo:
Došao i sjeo za šank, poslije 15 min ona dolazi i sjeda isto za šank 3-4 stolice od mene. Skontam njen pogled na meni 2-3 puta i da se igra s kosom. Odlučim prići, predstavim se, kažem imao sam želju još prošli put da priđem ali nisam pa me je pekla savjest i bilo mi je krivo što nisam pa sam obećao čim idući put bude prilika da hoću. Malo je zbunila moja iskrenot ali rekla je da joj je drago što sam se odvažio, zatim sam pitao da li čeka nekoga jer ako ne čeka mogli smo sjesti zajedno proćaskati nekih 15 min dok ne dođe moje drugarica. Vidim da se premišlja, rekoh ne možeš me odbit za rođendan ba. I prihvatila je, malo smo se osnovno upoznali, pričali i bacio sam par šala. Mislio sam da ide super. Poslije 15-ak minuta naleti ta drugarica i zamoli me da odem sa njom do njenog faksa pa negdje da idemo i ja tako krenem. Na kraju sam rekao da mi je bilo zadovoljstvo upoznati je, da bih želio da je upoznam još više i da mi da svoj broj jer nemam fejsbuk. Ona odgovori da nikome ne daje broj koga tek upozna i da joj je žao i kaže da ako se kad vratim da je obavezno dodam. Uljudno se pozdravimo i ja svojim poslom! Na FB se ne vraćam zbog Monike Beluči, a ne zbog nje. I tako je prošlo!
- Euridika
- Globalna šefica
#2208 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma nije...Tito_i_Partija wrote:Kako sta je? Pa jel' ovakav tip bio ili nije?Euridika wrote: Joooj Tito šta je ovo?![]()
![]()
Nego mi ovaj sa slike nije jasan...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2209 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jimmy McNulty wrote: Evo kako se odigralo:
Prvo i osnovno-nek si se odvazio
Iskren i pristojan pristup je uvijek dobar nacin i nijedna normalna djevojka nece na to reagovati drsko i bezobrazno (ako nabasas na takvu reakciju, bar znas na cemu si).
Ne bih rekao da je to njeno "ne", zapravo definitivno ne, vise je "mozda". Sad ako ti se bas svidja, potrudi se da se opet vidite, i vidi kako ce prica ici.
U svakom slucaju puno srece i nek ti prilazak djevojkama postane rutina.
- Euridika
- Globalna šefica
#2210 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jimmy, Jimmy, Jimmy!Jimmy McNulty wrote:Evo kako se odigralo:_BataZiv_0809 wrote:Tako je moralo biti, bitno je da se odvazio.
A to sto nije htjela, moze biti iz milion razloga, a dobar dio istih ne mora uopce biti zbog Dzimija.
Ja cesto prilazim cisto da ostanem u kondiciji![]()
Vala nista ljepse od leptirica u stomaku
Pa cura ti je dala prolaz, samo si je garant zbunio s onom prijateljicom i da nemaš FB.
Nego, hajde ti opet nekad naleti i popij kafu s njom, možda dobiješ broj poslije 2-3 kafe.
-
prog321
#2211 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
UU,.,. moze proci. NIje lose za prvi put. 
Last edited by prog321 on 19/11/2015 17:53, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2212 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
A kako mu je dala prolaz? I otkad to zene ne trzaju na muskarce koji odu sa drugom zenomEuridika wrote: Jimmy, Jimmy, Jimmy!![]()
Pa cura ti je dala prolaz, samo si je garant zbunio s onom prijateljicom i da nemaš FB.Barem meni tako izgleda iz ove priče.
Nego, hajde ti opet nekad naleti i popij kafu s njom, možda dobiješ broj poslije 2-3 kafe.
Okej Dzimi je bio iskren i nije joj bas ostavio mjesta za mastu, ali hajde.
I cuj broj poslije 2-3 kafe, pa nije Viki:

Kojoj bih i ovom prilikom porucio da sam njen kad god hoce
- dale cooper
#2213 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
_BataZiv_0809 wrote:
Kojoj bih i ovom prilikom porucio da sam njen kad god hoce![]()
Postao si neumoran ko' respo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2214 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Djesi ti dejl kuco staradale cooper wrote:_BataZiv_0809 wrote:
![]()
Postao si neumoran ko' respo.
Nego ne upitah Dzimija koja je to kafana u kojoj dame same sjede za sankom.
- dale cooper
#2215 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Šta ima jarane?!!_BataZiv_0809 wrote:Djesi ti dejl kuco staradale cooper wrote:_BataZiv_0809 wrote:
![]()
Postao si neumoran ko' respo.![]()
Nego ne upitah Dzimija koja je to kafana u kojoj dame same sjede za sankom.
- Euridika
- Globalna šefica
#2216 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Iz ovog posta se baš vidi da muški i ženski mozak drukčije rade..._BataZiv_0809 wrote:A kako mu je dala prolaz? I otkad to zene ne trzaju na muskarce koji odu sa drugom zenomEuridika wrote: Jimmy, Jimmy, Jimmy!![]()
Pa cura ti je dala prolaz, samo si je garant zbunio s onom prijateljicom i da nemaš FB.Barem meni tako izgleda iz ove priče.
Nego, hajde ti opet nekad naleti i popij kafu s njom, možda dobiješ broj poslije 2-3 kafe.![]()
Okej Dzimi je bio iskren i nije joj bas ostavio mjesta za mastu, ali hajde.
I cuj broj poslije 2-3 kafe...
Pod prolaz sam mislila na dvije stvari:
1) Rekla je da joj je drago što se odvažio da joj priđe.
2) Htjela je ostvariti s njim kontakt preko FB.
Između koraka 1) i 2) je Džimi uletio s pričom o jaranici, i po meni time sebi umanjio šanse (sam je rekao da se nakon toga premišljala, ali da je pristala nakon što je rekao da mu je rođendan). Vidi, da meni momak tako priđe na 15 minuta dok mu ne dođe jaranica, ja bih to odmah protumačila kao: ma njemu je samo dosadno biti sam, pa mu ja dođem samo kao popunjavanje vremena. Ok je bilo da kaže da nema puno vremena, ali odmah tu upetljati jaranicu... ne znam baš...
Ne zavaravaj se, ne volimo baš konkurenciju, naravno ako nam se tip sviđa. Ko je realno voli?
2-3 kafa... Cura je rekla da nema običaj davati broj odmah. Možda je to fakat istina, a možda i igra igrice. Plus priča o jaranici. A htjela je FB kontakt, kojeg Džimi nema... Sad možda i ona konta da on nju zavlači i neće da se zalijeće. Zato sam predložila još koju usputnu kafu, da se malo bolje upoznaju, možda će cura skontati da je on OK tip i dati broj (ako je zainteresovana), a ako ne, svejedno ništa nije izgubio.
-
prog321
#2217 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Prvi sastanak ne treba da traje duze od 15 minuta. Dovoljno da odrzis misteriju za drugi sastanak ako sve ide po planu.
Ona da je htjela mogla mu je dati e-mail, viber ili neki drugi nacin da kontaktiraju.
Ocigledno nije uspio da je impresionira, ali u svakom slucaju 10 poena za hrabrost.
Ona da je htjela mogla mu je dati e-mail, viber ili neki drugi nacin da kontaktiraju.
Ocigledno nije uspio da je impresionira, ali u svakom slucaju 10 poena za hrabrost.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2218 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
I ja mislim da je nisam impresionirao toliko da mi da broj. Uredu jest upoznavanje i to sve bilo fino ali možda je samo kulturna i nije htjela bit tipična gadura kakve su većina. A zašto to mislim? Zato jer ona poznaje moju drugaricu (nisu BFF, nego ono ćao za ćao) a samim tim zna da je ona u dugogodišnjoj vezi i da nije nikakva prijetnja. Mog'o sam ja bit i bolji ali nisam htio glumiti i prodavati se za nešto što nisam. 
- jao_situacije
#2219 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
brate više niko ne daje broj telefona
bolje da si je pitao za mail adresu ako već nemaš fb
bolje da si je pitao za mail adresu ako već nemaš fb
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2220 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja sam malo čudan i staromodan
iz dna duše mrzim sve te fejsbuke, mejlove, vibere. Izvještačeno mi je čak i pričat preko telefona jer ako neko želi uvijek se možemo dogovoriti za kafu i naći se uživo ko ljudi. Telefon mi je samo za sms ili kad nazovem da se dogovorim za susret uživo, sve ostalo je preser.avanje.
- supercali
#2221 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Da tebi respo kaze
Kad si pominjao drugaricu ona nije znala je li ta cao cao ili neka peta koju ne zna
Ovako tacno nisi je impresionirao da ti odmah da broj al joj se svidjas ocigledno bar malo cim je rekla dodaj me koliko sam shvatio
E sad opet izadji tu gdje ona izlazi ako je vidis samu pitaj da se pridruzis
Malo popricajte i pitaj je za izlazak na kafu neki drugi dan
Ako se bude premisljala ostavi joj broj i reci da razmisli
Ako se javi to je to ako se ne javi nisi joj se svidjao da bi nesto s tobom pocinjala
A ti dale ne jebe lijep nego respo
Kad si pominjao drugaricu ona nije znala je li ta cao cao ili neka peta koju ne zna
Ovako tacno nisi je impresionirao da ti odmah da broj al joj se svidjas ocigledno bar malo cim je rekla dodaj me koliko sam shvatio
Ako se javi to je to ako se ne javi nisi joj se svidjao da bi nesto s tobom pocinjala
- jao_situacije
#2222 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
pa jeste ali danas ti tako funkcionira lakše je blokirati nekoga sa 3 klika mišem nego mijenjati broj telefona svakakvih likova imaJimmy McNulty wrote:Ja sam malo čudan i staromodaniz dna duše mrzim sve te fejsbuke, mejlove, vibere. Izvještačeno mi je čak i pričat preko telefona jer ako neko želi uvijek se možemo dogovoriti za kafu i naći se uživo ko ljudi. Telefon mi je samo za sms ili kad nazovem da se dogovorim za susret uživo, sve ostalo je preser.avanje.
ugl. dobro ti respo kaže daj ti njoj broj ako bude razmišljala pa nek se javi ako hoće
- Euridika
- Globalna šefica
#2223 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@prog
Ako pod prvim sastankom podrazumijevaš prvi kontakt, upoznavanje i sl., onda se slažem da je ok 15 minuta. Meni je nekako termin sastanak = dogovor za maksuz izlazak (kad, gdje, šta), a on bi valjda trebao trajati duže od 15 minuta... osim ako je neki teži zajeb.
@prog &@Jimmy
Alternativni kontakt - Obično danas to jeste FB. Za Viber ti treba broj telefona (čini mi se da ne može bez tog), a email se rijetko koristi za lične kontakte danas (ja ga koristim skoro pa isključivo za posao). Ali, svakako je Jimmy trebao predložiti alternativu. Ako i to odbije, onda je baš nezainteresirana.
@Jimmy
Dodao si nove detalje u priču, poznanstvo jaranice i te cure. S tim u igri, vjerovatnije zvuči da nije zainteresirana, ali opet nije isključeno da si opcija 'Možda'.
Ako pod prvim sastankom podrazumijevaš prvi kontakt, upoznavanje i sl., onda se slažem da je ok 15 minuta. Meni je nekako termin sastanak = dogovor za maksuz izlazak (kad, gdje, šta), a on bi valjda trebao trajati duže od 15 minuta... osim ako je neki teži zajeb.
@prog &@Jimmy
Alternativni kontakt - Obično danas to jeste FB. Za Viber ti treba broj telefona (čini mi se da ne može bez tog), a email se rijetko koristi za lične kontakte danas (ja ga koristim skoro pa isključivo za posao). Ali, svakako je Jimmy trebao predložiti alternativu. Ako i to odbije, onda je baš nezainteresirana.
@Jimmy
Dodao si nove detalje u priču, poznanstvo jaranice i te cure. S tim u igri, vjerovatnije zvuči da nije zainteresirana, ali opet nije isključeno da si opcija 'Možda'.
- Euridika
- Globalna šefica
#2224 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Respo, uljepša mi dan.supercali wrote:Da tebi respo kaze
Već sam mislila da sam jedina drukčije skontala curin odgovor/ponašanje, i već sam se počela pitati za svoje mentalno zdravlje...
- dale cooper
#2225 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jeste vala komplikovane. U čemu je problem dogovoriti jednu kafu sa tipom koji ti je sasvim pristojno i uljudnoEuridika wrote:@prog
Ako pod prvim sastankom podrazumijevaš prvi kontakt, upoznavanje i sl., onda se slažem da je ok 15 minuta. Meni je nekako termin sastanak = dogovor za maksuz izlazak (kad, gdje, šta), a on bi valjda trebao trajati duže od 15 minuta... osim ako je neki teži zajeb.![]()
@prog &@Jimmy
@Jimmy
prišao i koji ti se čak pomalo i sviđa. A ovamo žalite se na muškarce koji nemaju muda da prilaze.