Bernardinac wrote: ↑16/08/2025 19:05SpoilerShowQSuzi wrote: ↑16/08/2025 14:58Pravo da ti kažem, sviđa mi se!!drug_profi wrote: ↑16/08/2025 14:46
Uz duzno postovanje gospodine predsjednice, mislim da je gubljenje vremena putovanje preko okeana. U mojoj zemlji je rat za opstanak nacije i ja nemam vremena za gubljenje. Možete ostati u sjecanju nase nacije kao veliki prijatelj i spasitelj, ili kao Juda...vas je izbor.
Hvala lijepo, gosn predsjednik, izdržali smo 3 god protiv "druge slie svijeta"
svoje ne damo, tuđe nećemo.
Pomoć plaćamo i novcem i životima i spremni smo obraniti svoju suverenost u priznatim granicama.
Možete biti zspsmćeni kao netko tko je pomogao slabijem da pobijedi agresora ili netko tko je savio kičmu pred istim.
Joj jesam se zanijela![]()
Znam da ne možeš s rogatim ali bilo bi lijepo!
A Englezi pojebali i porobili pola SvijetaBernardinac wrote: ↑16/08/2025 19:05 Da bilo bi lijepo.
Pred ukrajinskim narodom je velika kušnja.
Imaju li snage i ljudi da nastave.
Uvijek se sjetim nekih starih vremena prijetnje i mraka onog Mordora prošlog stoljeća.
Nemam ništa ponuditi osim krvi, patnje, suza i znoja". Pred nama je najteža kušnja. Pred nama su mnogi, mnogi dugi mjeseci borbe i patnje.
Pitate, koja je naša politika? Reći ću: To je voditi rat, morem, kopnom i zrakom, svom snagom koju nam Bog može dati; voditi rat protiv monstruozne tiranije koja nikada nije nadmašena u mračnom i žalosnom katalogu ljudskog zločina. To je naša politika. Pitate, koji je naš cilj? Mogu odgovoriti jednom riječju: to je pobjeda, pobjeda pod svaku cijenu, pobjeda unatoč svim terorima, pobjeda, koliko god dug i težak put bio, jer bez pobjede nema opstanka.
"Nikada se nećemo predati"
Može li Zelenski održati jedan ovakav Čerčilovski motivacijski govor i pije li to danas vode?
Ima li svrhe?
A bila bi fora makar da vidimo reakcije.
Pa makar ga sutra smjenili.