Diskutabilna tematika @Mu´mine... Nigdje na pakovanjima ne stoji od čega je napravljen neki supstrat a isto tako i biljke ne zanima koliko te kakvih govana ima u nekoj kupovnoj zemju... njihova rast i urod zavise samo o omjeru N-P-K + mikroelementi.Mu'min wrote:Ja sam mišljenja da je važno koju ćeš zemlju kupiti jer ipak ti plodove ćeš jesti za razliku od cvijeć gdje bukvalno nije važno kakva je zemlja.ayfi wrote:Imam 4 sadnice koje su (po mom mišljnju) prerasle postojeće saksije pa sam planirao da ih presadim u veću posudu pa me zanima koja zemlja je najbolja za presadu ina balkonskom uzgoju ?
Sadnice su: Patio of Fire ,Fresno,Bird Eye,Satan Kiss, doduše barem trebale bi biti, vidjeti ću kada poraste nesto
Neku jefinu zemlju koja je u biti isušena i meljevena fekalija sigurno ne bi za čili koristio.
Ne mogu ti reći šta konkrenot da kupiše (ja kupuje Klasmann zemlju (http://www.klasmann-deilmann.com/en/) al kakve fajde ti ako ti to nemaš u blizini.
Otiđi do kakve ozbiljnije trgovine i kupi nešto uz preporuku trgovca da je cijena i kvalitet u dobrim odnosima.
LP