zonbirile wrote:----------------------------------fidoremilienko wrote:Ma daaaaaaaaaaaaj! A šta radi tajna služba u SAD-u? Nemoj pričati kad ne znaš...jefferson wrote: U SAD ako se ne slazes sa politikom ne ubijaju niti neko izdaje fetvu protiv tebe. Cak sta vise, izdas knjigu i obogatis se!
Jedno je spijunaza a jedno je govoriti protiv rezima.
normalno da radi ,ali ne na tim osnovama,posebno da ubiju čovjeka ,jer je oklevetao Isusa i to mišljenju lijevog podsekretara,zamjenika sekretarovog pomoćnika.
IRAN
- fidoremilienko
#2176 Re: IRAN
-
zonbirile
#2177 Re: IRAN
@fidormilinko
skojevac,čuvaj se blasfemije to je smrtna kazna kod braće,jer Isus je Isa.Miran skojevac,easy boy,knjigu u ruke pa u eter.
skojevac,čuvaj se blasfemije to je smrtna kazna kod braće,jer Isus je Isa.Miran skojevac,easy boy,knjigu u ruke pa u eter.
- psydelija
#2178 Re: IRAN
nista licno, ali, bas se i ne razumes u belu tehniku!zonbirile wrote:----------------------------------Gat'Gor wrote:lol Boze sacuvaj.... uporedjivati slobodu u Iranu i u Americi....nigdje veze. Ko zdrav moze da vjeruje da se u Americi radi isto kao u Iranu????? Pa na kojoj planeti je taj tip?
na zemlji,ali na bijelom je
ps: belo nije stetno kako je tebi predstavljeno... ko te je strasio da mi je znati?!
............................
top njuz sa rojetersa:
............................
iako su prekjuce neki nevladini mediji izvestavali o hapsenju husein mUsavi-ja, bice da se ipak radilo o dezinformaciji, javlja rojters...mUsavi je danas popodne vidjen sa zenom u nekim trgovinama na periferiji teherana.
-
zonbirile
#2179 Re: IRAN
plašim se samo ljudi kraćih hlaća i pameti,a dužih brada
- jeza u ledja
#2180 Re: IRAN
...kako kupuje Big Mac.psydelija wrote:mUsavi je danas popodne vidjen sa zenom u nekim trgovinama na periferiji teherana.
-
zonbirile
#2181 Re: IRAN
@psydelija
Ne dam svoju kćerku od Bety Mahmudi,poučna knjiga o istinitim događajima iz 84g,od tada je uznapredovano u retro smjeru.pročitaj,iznenadićeš se!
Ne dam svoju kćerku od Bety Mahmudi,poučna knjiga o istinitim događajima iz 84g,od tada je uznapredovano u retro smjeru.pročitaj,iznenadićeš se!
- Zlata M.
#2183 Re: IRAN
... jeste, al' ja bih preporucila i ovu :zonbirile wrote:@psydelija

... jedan maaaalko drugaciji pogled na stvari.
- psydelija
#2184 Re: IRAN
rado citam, hvala za naslov... gde se moze da naruci? ima li je na nasim jezicima? koju temu obradjuje pisac?zonbirile wrote:@psydelija
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#2185 Re: IRAN
E, moj @jefferson, dau USA mase izadju na ulice kao u Egiptu nebi ni ja ni ti palamudili na internetu ili se "tekstali".jefferson wrote:U SAD ako se ne slazes sa politikom ne ubijaju niti neko izdaje fetvu protiv tebe. Cak sta vise, izdas knjigu i obogatis se!psydelija wrote:jasta je... kvisling.., izdajica roda svoga, pobegulja.., drzavni neprijatelj Nr. 1 itd... itd.exliberal wrote:Po cemu je on izdajica i kvisling......ili si sarkastican
pa: i u sad-u, rusiji, kini, bih... svuda se prebeg diplomate tretira isto!
Jedno je spijunaza a jedno je govoriti protiv rezima.
Za Rusiju i Kinu je suvisno komentarisati!
Ujka Sam bi proglasio "nacional emergency" i sve bi bilo "shut-down", tako da oni u Californiji ne bi znali sta rade oni na Floridi. Za takav scenario Ujka Sam ima plan, a Obamin Congres je vec izglasao takav "bill". Googlaj malo.
Kao pojedinac mozes da govoris protiv bilo koje politike sta hoces, osim da kritikujes Cifute
- jeza u ledja
#2186 Re: IRAN
Mislis ovako nesto:Ima Bosne_Bice Bosne wrote:E, moj @jefferson, dau USA mase izadju na ulice kao u Egiptu nebi ni ja ni ti palamudili na internetu ili se "tekstali".
Ujka Sam bi proglasio "nacional emergency" i sve bi bilo "shut-down", tako da oni u Californiji ne bi znali sta rade oni na Floridi. Za takav scenario Ujka Sam ima plan, a Obamin Congres je vec izglasao takav "bill". Googlaj malo.
Kao pojedinac mozes da govoris protiv bilo koje politike sta hoces, osim da kritikujes Cifute, mozes da se i obogatis, kako ti kases, jer takav i nisi neka prijetnja Ujku Samu, ali da se mase pokrenu druga bi se kajda gudila.
(1963) (anti-segregation, dc)
(1968) (anti-vietnam, dc)
(2005) (anti-iraq, chicago)
(anti-iraq, LA)
(anti-iraq, ny)
(2010) (anti-obama, dc)Sta ti znas o svijetu osim da napises "cifut''?
- exliberal
#2187 Re: IRAN
e moj jeza a da ih pitas u koju bi drzavu sutra otisli svi bi se spakovali u te pogane cifutske drzave 
- fidoremilienko
#2188 Re: IRAN
Brate, lud si!zonbirile wrote:@fidormilinko
A valjda za blasfemiju imaš i drugi naziv...
-
zonbirile
#2189 Re: IRAN
-----------------------------fidoremilienko wrote:Brate, lud si!zonbirile wrote:@fidormilinko
skojevac,čuvaj se blasfemije to je smrtna kazna kod braće,jer Isus je Isa.Miran skojevac,easy boy,knjigu u ruke pa u eter.![]()
A valjda za blasfemiju imaš i drugi naziv...E moj Nezire!
bogohuljenje,nego skojevac kako idu cijene pri tim muta brakovima i na koji period(najkraći)može.Ono imam nešto para,pa zaletio bih se na jedno mjesec dana.
- fidoremilienko
#2190 Re: IRAN
Tako je nezire, bogohuljenje! Nego javi se ti meni na pp, pa ćemo sve dogovoriti! 
-
zonbirile
#2191 Re: IRAN
-------------------------fidoremilienko wrote:Tako je nezire, bogohuljenje! Nego javi se ti meni na pp, pa ćemo sve dogovoriti!
nemamo se šta dogovarati,samo daj podatak,koliko love na koliko dana,i koliko je prešla.
- fidoremilienko
#2192 Re: IRAN
Ma nije frka, samo ne znam imaš li ti novaca!?zonbirile wrote:-------------------------fidoremilienko wrote:Tako je nezire, bogohuljenje! Nego javi se ti meni na pp, pa ćemo sve dogovoriti!
nemamo se šta dogovarati,samo daj podatak,koliko love na koliko dana,i koliko je prešla.
Ako nemaš, evo jedna ovakva...TVOJ KALIBAR!

-
zonbirile
#2193 Re: IRAN
--------------------------fidoremilienko wrote:Ma nije frka, samo ne znam imaš li ti novaca!?zonbirile wrote:-------------------------fidoremilienko wrote:Tako je nezire, bogohuljenje! Nego javi se ti meni na pp, pa ćemo sve dogovoriti!
nemamo se šta dogovarati,samo daj podatak,koliko love na koliko dana,i koliko je prešla.![]()
Ako nemaš, evo jedna ovakva...TVOJ KALIBAR!
dobra,samo nije Iranka,kod nje nema muta brakova u tome je stvar.Što bolan ne tražiš i kod nas te brakove,bilo bi navale pravo.
- fidoremilienko
#2194 Re: IRAN
Nema puno takvih pacijenata poput tebe...zonbirile wrote: Što bolan ne tražiš i kod nas te brakove,bilo bi navale pravo.
-
zonbirile
#2195 Re: IRAN
pa slika koju postaš kazuje više nego 1000 riječi.Nego navrati malo na temu o generalu Jovi,pusti braću,lako će oni,ti im ne trebaš,vala ni ja.
- psydelija
#2197 Re: IRAN
hallo, rodjaci... cemu muk, nedelju dana?!
zar nije niko u ime ne pravde obesen ovih dana? sta je sa cyber revolucijom? jesu li musavi i korabi jos u zatvoru....?!
Last edited by psydelija on 10/03/2011 07:03, edited 1 time in total.
-
zonbirile
#2198 Re: IRAN
----------------------psydelija wrote:hallo, rodjaci..zar nije niko u ime ne pravde obesen ovih dana? sta je sa cyber revolucijom? jesu li musavi i korabi jos u zatvoru....?!
samo 4 afganistanaca,silovali trudnu ženu,jebi ga deve se ne daju
- psydelija
#2199 Re: IRAN
zonbirile wrote:----------------------psydelija wrote:hallo, rodjaci..zar nije niko u ime ne pravde obesen ovih dana? sta je sa cyber revolucijom? jesu li musavi i korabi jos u zatvoru....?!
samo 4 afganistanaca,silovali trudnu ženu,jebi ga deve se ne daju
stoka barbarska!!! nadam se da ce im po zakonu sherije biti sudjeno, a volio bih da ih i neki amer./britanski delija dohvati i buljove razvali.
ps: tema je I.R. Iran.
-
zonbirile
#2200 Re: IRAN
što se tiče bulja,ne treba,pa to je normala,braća su ono pravo "topla".