IRAN

Post Reply
fidoremilienko

#2176 Re: IRAN

Post by fidoremilienko »

zonbirile wrote:
fidoremilienko wrote:
jefferson wrote: U SAD ako se ne slazes sa politikom ne ubijaju niti neko izdaje fetvu protiv tebe. Cak sta vise, izdas knjigu i obogatis se!
Jedno je spijunaza a jedno je govoriti protiv rezima.
Ma daaaaaaaaaaaaj! A šta radi tajna služba u SAD-u? Nemoj pričati kad ne znaš... :-)
----------------------------------
normalno da radi ,ali ne na tim osnovama,posebno da ubiju čovjeka ,jer je oklevetao Isusa i to mišljenju lijevog podsekretara,zamjenika sekretarovog pomoćnika.
:lol: E moj Isuse! :lol:
zonbirile

#2177 Re: IRAN

Post by zonbirile »

@fidormilinko

skojevac,čuvaj se blasfemije to je smrtna kazna kod braće,jer Isus je Isa.Miran skojevac,easy boy,knjigu u ruke pa u eter.
psydelija

#2178 Re: IRAN

Post by psydelija »

zonbirile wrote:
Gat'Gor wrote:lol Boze sacuvaj.... uporedjivati slobodu u Iranu i u Americi....nigdje veze. Ko zdrav moze da vjeruje da se u Americi radi isto kao u Iranu????? Pa na kojoj planeti je taj tip?
----------------------------------
na zemlji,ali na bijelom je
nista licno, ali, bas se i ne razumes u belu tehniku!

ps: belo nije stetno kako je tebi predstavljeno... ko te je strasio da mi je znati?! :lol:

............................
top njuz sa rojetersa:
............................

iako su prekjuce neki nevladini mediji izvestavali o hapsenju husein mUsavi-ja, bice da se ipak radilo o dezinformaciji, javlja rojters...mUsavi je danas popodne vidjen sa zenom u nekim trgovinama na periferiji teherana.
zonbirile

#2179 Re: IRAN

Post by zonbirile »

plašim se samo ljudi kraćih hlaća i pameti,a dužih brada
jeza u ledja

#2180 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

psydelija wrote:mUsavi je danas popodne vidjen sa zenom u nekim trgovinama na periferiji teherana.
...kako kupuje Big Mac. :D
zonbirile

#2181 Re: IRAN

Post by zonbirile »

@psydelija
Ne dam svoju kćerku od Bety Mahmudi,poučna knjiga o istinitim događajima iz 84g,od tada je uznapredovano u retro smjeru.pročitaj,iznenadićeš se!
zonbirile

#2182 Re: IRAN

Post by zonbirile »

,,,,
Zlata M.

#2183 Re: IRAN

Post by Zlata M. »

zonbirile wrote:@psydelija
Ne dam svoju kćerku od Bety Mahmudi,poučna knjiga o istinitim događajima iz 84g,od tada je uznapredovano u retro smjeru.pročitaj,iznenadićeš se!
... jeste, al' ja bih preporucila i ovu :
Image
... jedan maaaalko drugaciji pogled na stvari. :)
psydelija

#2184 Re: IRAN

Post by psydelija »

zonbirile wrote:@psydelija
rado citam, hvala za naslov... gde se moze da naruci? ima li je na nasim jezicima? koju temu obradjuje pisac?
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#2185 Re: IRAN

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

jefferson wrote:
psydelija wrote:
exliberal wrote:Po cemu je on izdajica i kvisling......ili si sarkastican
jasta je... kvisling.., izdajica roda svoga, pobegulja.., drzavni neprijatelj Nr. 1 itd... itd.

pa: i u sad-u, rusiji, kini, bih... svuda se prebeg diplomate tretira isto!
U SAD ako se ne slazes sa politikom ne ubijaju niti neko izdaje fetvu protiv tebe. Cak sta vise, izdas knjigu i obogatis se!
Jedno je spijunaza a jedno je govoriti protiv rezima.
Za Rusiju i Kinu je suvisno komentarisati!
E, moj @jefferson, dau USA mase izadju na ulice kao u Egiptu nebi ni ja ni ti palamudili na internetu ili se "tekstali".
Ujka Sam bi proglasio "nacional emergency" i sve bi bilo "shut-down", tako da oni u Californiji ne bi znali sta rade oni na Floridi. Za takav scenario Ujka Sam ima plan, a Obamin Congres je vec izglasao takav "bill". Googlaj malo.

Kao pojedinac mozes da govoris protiv bilo koje politike sta hoces, osim da kritikujes Cifute :D, mozes da se i obogatis, kako ti kases, jer takav i nisi neka prijetnja Ujku Samu, ali da se mase pokrenu druga bi se kajda gudila.
jeza u ledja

#2186 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote:E, moj @jefferson, dau USA mase izadju na ulice kao u Egiptu nebi ni ja ni ti palamudili na internetu ili se "tekstali".
Ujka Sam bi proglasio "nacional emergency" i sve bi bilo "shut-down", tako da oni u Californiji ne bi znali sta rade oni na Floridi. Za takav scenario Ujka Sam ima plan, a Obamin Congres je vec izglasao takav "bill". Googlaj malo.

Kao pojedinac mozes da govoris protiv bilo koje politike sta hoces, osim da kritikujes Cifute :D, mozes da se i obogatis, kako ti kases, jer takav i nisi neka prijetnja Ujku Samu, ali da se mase pokrenu druga bi se kajda gudila.
Mislis ovako nesto:

Image (1963) (anti-segregation, dc)

Image (1968) (anti-vietnam, dc)

Image (2005) (anti-iraq, chicago)
Image (anti-iraq, LA)
Image (anti-iraq, ny)

Image (2010) (anti-obama, dc)

Image (pro-sindikati, preneki dan, madison, wisconsin)
Image (pro-sindikati, preneki dan, ohio)

Sta ti znas o svijetu osim da napises "cifut''?
exliberal

#2187 Re: IRAN

Post by exliberal »

e moj jeza a da ih pitas u koju bi drzavu sutra otisli svi bi se spakovali u te pogane cifutske drzave ;-)
fidoremilienko

#2188 Re: IRAN

Post by fidoremilienko »

zonbirile wrote:@fidormilinko

skojevac,čuvaj se blasfemije to je smrtna kazna kod braće,jer Isus je Isa.Miran skojevac,easy boy,knjigu u ruke pa u eter.
Brate, lud si! :D ;)
A valjda za blasfemiju imaš i drugi naziv... :lol: E moj Nezire! :-)
zonbirile

#2189 Re: IRAN

Post by zonbirile »

fidoremilienko wrote:
zonbirile wrote:@fidormilinko

Brate, lud si! :D ;)
A valjda za blasfemiju imaš i drugi naziv... :lol: E moj Nezire! :-)
-----------------------------
bogohuljenje,nego skojevac kako idu cijene pri tim muta brakovima i na koji period(najkraći)može.Ono imam nešto para,pa zaletio bih se na jedno mjesec dana.
fidoremilienko

#2190 Re: IRAN

Post by fidoremilienko »

Tako je nezire, bogohuljenje! Nego javi se ti meni na pp, pa ćemo sve dogovoriti! :D
zonbirile

#2191 Re: IRAN

Post by zonbirile »

fidoremilienko wrote:Tako je nezire, bogohuljenje! Nego javi se ti meni na pp, pa ćemo sve dogovoriti! :D
-------------------------
nemamo se šta dogovarati,samo daj podatak,koliko love na koliko dana,i koliko je prešla.
fidoremilienko

#2192 Re: IRAN

Post by fidoremilienko »

zonbirile wrote:
fidoremilienko wrote:Tako je nezire, bogohuljenje! Nego javi se ti meni na pp, pa ćemo sve dogovoriti! :D
nemamo se šta dogovarati,samo daj podatak,koliko love na koliko dana,i koliko je prešla.
Ma nije frka, samo ne znam imaš li ti novaca!? :D
Ako nemaš, evo jedna ovakva...TVOJ KALIBAR! ;)

Image
zonbirile

#2193 Re: IRAN

Post by zonbirile »

fidoremilienko wrote:
zonbirile wrote:
Ma nije frka, samo ne znam imaš li ti novaca!? :D
Ako nemaš, evo jedna ovakva...TVOJ KALIBAR! ;)

Image
--------------------------
dobra,samo nije Iranka,kod nje nema muta brakova u tome je stvar.Što bolan ne tražiš i kod nas te brakove,bilo bi navale pravo.
fidoremilienko

#2194 Re: IRAN

Post by fidoremilienko »

zonbirile wrote: Što bolan ne tražiš i kod nas te brakove,bilo bi navale pravo.
Nema puno takvih pacijenata poput tebe... :D
zonbirile

#2195 Re: IRAN

Post by zonbirile »

pa slika koju postaš kazuje više nego 1000 riječi.Nego navrati malo na temu o generalu Jovi,pusti braću,lako će oni,ti im ne trebaš,vala ni ja.
fidoremilienko

#2196 Re: IRAN

Post by fidoremilienko »

:lol:
psydelija

#2197 Re: IRAN

Post by psydelija »

hallo, rodjaci... cemu muk, nedelju dana?! :D zar nije niko u ime ne pravde obesen ovih dana? sta je sa cyber revolucijom? jesu li musavi i korabi jos u zatvoru....?!
Last edited by psydelija on 10/03/2011 07:03, edited 1 time in total.
zonbirile

#2198 Re: IRAN

Post by zonbirile »

psydelija wrote:hallo, rodjaci..zar nije niko u ime ne pravde obesen ovih dana? sta je sa cyber revolucijom? jesu li musavi i korabi jos u zatvoru....?! :D
----------------------
samo 4 afganistanaca,silovali trudnu ženu,jebi ga deve se ne daju
psydelija

#2199 Re: IRAN

Post by psydelija »

zonbirile wrote:
psydelija wrote:hallo, rodjaci..zar nije niko u ime ne pravde obesen ovih dana? sta je sa cyber revolucijom? jesu li musavi i korabi jos u zatvoru....?! :D
----------------------
samo 4 afganistanaca,silovali trudnu ženu,jebi ga deve se ne daju
:shock: :sad:
stoka barbarska!!! nadam se da ce im po zakonu sherije biti sudjeno, a volio bih da ih i neki amer./britanski delija dohvati i buljove razvali.

ps: tema je I.R. Iran.
zonbirile

#2200 Re: IRAN

Post by zonbirile »

što se tiče bulja,ne treba,pa to je normala,braća su ono pravo "topla".
Post Reply