FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
citadela

#2176 Re: FC Bayern Munchen

Post by citadela »

odesveuhonduras wrote:
BHF_Manijak wrote:
odesveuhonduras wrote:Eno ga kuka kako mu je muka što svaki put kad napuni rezervar pare idu naftnoj mafiji poput Abramovicha da kupuju njima fudbalere..

Ljudi moji, tako bih volio da vas Chelsea razvali, da to nije normalno. Ferguson je evlija za Bayernovu upravu..
Ta informacija je stara ko Grcka! Zadnja je u vezi Reala, Barce i Spanije. No jedno im je zajednicko, obje su apsolutno istinite! :wink:
Jedino što je istinito je da je predsjednik jednog od najvećih evropskih klubova obični schweinoliki klošar bez trunke poštovanja prema suparniku protiv kojeg igra u finalu najrespektabilnijeg fudbalskog klupskog natjecanja. Prema klubu sa kojim njegov klub nema apsolutno nikakvo rivalstvo niti postoji bilo kakva mržnja između dva kluba. Nepotrebno, klošarski, neprofesionalno, ksenofobično i na tragu nekih njemačkih govora iz 1930-ih.. ja sam ti davno u jednom od naših razgovora o njemačkom fudbalu govorio da se kod njih u zadnje vrijeme može osjetiti takva arogancija i osjećaj neke germanske superiornosti da je to na tragu prednacističke njemačke. Ovaj intervju ti je izvrstan primjer toga.

Pročitaj malo kakvim se riječnikom degenerik služi, ovo bi čovjeka začudilo da dolazi od nekog drogama ispranog mozga fudbalskog navijača, a ne od čovjeka na takvoj poziciji. Da ima obraza UEFA, kaznila bi ga toliko da mu ne naumpadne ikad više progovoriti o nekom klubu.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... mafia.html

Strašno, postoje svakakva rivalstva, pa čak i mržnja između pojedinih klubova diljem Evrope i svijeta, i ovakve riječi nećeš čuti od predstavnika takvih klubova.
:lol: Pricas kao da te je citav Bayernov igracki kadar zajedno s upravom na celu s Ulijem dobro zlostavljao na punoj Allianz Areni.

Znaci, Hoeness je fasista, rasista, nacista, ksenofobican, anti-ruski nastrojen (ono u kontekstu uvijek prisutne njemacke ideje "Drang nach Osten"), i jesam sta zaboravio ... na stranu sto ono sto je rekao nije pogresno, ali sta je u tome fasisticki, ksenofobico - e to me bas interesuje.

Da rezimiramo -- svjedoci smo ponovnog budjenja njemacke nacionalsocijalisticke ideje i brzog uspona njemackog neonacizma na evropskoj kako politickoj, tako i fudbalskoj sceni... iscekujemo bestseler, kojeg potpisuje gore pomenuti, naslova "Moj poredak svijeta (fudbala)". :-D
madtv

#2177 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

znaci, mozemo ocekivati: "Mein Fussball Kampf" ? :lol: :lol:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2178 Re: FC Bayern Munchen

Post by odesveuhonduras »

Zadnje fudbalsko zlostavljanje koje pamtim je bilo ono u Berlinu neki dan ;-)
madtv

#2179 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

odesveuhonduras wrote:Zadnje fudbalsko zlostavljanje koje pamtim je bilo ono u Berlinu neki dan ;-)
jest vala, umalo zaboravih :mrgreen: :mrgreen:

Dobar je Chelsea a mozda bude i odlican :)
trcicu trceci

#2180 Re: FC Bayern Munchen

Post by trcicu trceci »

Bayern Munchen osvajac LP za sezonu 2011/2012 hvalaa
:run: :run: :run:
Eborg

#2181 Re: FC Bayern Munchen

Post by Eborg »

Nešto kontam, Hargreavesu ističe ugovor u Man Cityu i neće ga produžavati, možda ga Bayern vrati kad je džabalesku. Ne znam doduše zašto je odigrao samo 4 utakmice, tj. je li konkurencija bila prevelika ili se opet povrijedio.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#2182 Re: FC Bayern Munchen

Eborg wrote:Nešto kontam, Hargreavesu ističe ugovor u Man Cityu i neće ga produžavati, možda ga Bayern vrati kad je džabalesku. Ne znam doduše zašto je odigrao samo 4 utakmice, tj. je li konkurencija bila prevelika ili se opet povrijedio.
ma frajer se povrijedi kad kihne, nema on više šta tražiti u vrhunskom fudbalu.
Eborg

#2183 Re: FC Bayern Munchen

Post by Eborg »

Šteta fakat, ne znam je li baš grohnuo do tog nivoa. To ga je Man Utd uništio sa forsiranjem, ne sjećam se nešto da je imao problema sa povredama u Bayernu više od ostalih.
missko

#2184 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Eborg wrote:Šteta fakat, ne znam je li baš grohnuo do tog nivoa. To ga je Man Utd uništio sa forsiranjem, ne sjećam se nešto da je imao problema sa povredama u Bayernu više od ostalih.
Ma Bayern ga tusno povrijedzenog napola. Imaju vrhunskog doktora koji je garantujem znao da ovaj mali nece vise moci izdrzati napore profi sporta.
ultima_palabra

#2185 Re: FC Bayern Munchen

Post by ultima_palabra »

Znam da su govorili da mu je jedna noga kraća... a druga duža :mrgreen:
odesveuhonduras

#2186 Re: FC Bayern Munchen

Vjerovatno ima istine i u jednom, i u drugom.

I da ga je Bayern tušno na foru, ali i da je Unitedova medicinska ekipa loša koliko god Ferguson govorio drugačije. Previše se određeni igrači tamo konstantno povređuju.
Donau

#2187 Re: FC Bayern Munchen

Post by Donau »

Jedina ubleha u svijetu sporta svih vremena. :mrgreen:
LSD

#2188 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

A šta se tu ima pricati više :? ...ocekujem da bavarska mašinerija sutra rutinski prekuca Čelzi i to regularnom toku (dakle bez nekakvih produžetaka i slicno)....bezveze bi bilo da me obore.
ala7

#2189 Re: FC Bayern Munchen

Post by ala7 »

ovo mi je najgora noc u zivotu definitivno, bolje da sam zikinu dinastiju pregledao ko covjek.
1:0 prokockaju
penal u produzecima prokockaju
i penale prokockaju

ma jebi te se tamo, za koga ja navijam. Roben definitivno ne treba vise pucati penale, obicna je ka*ina (da se tako izrazim).

ni prvaci bundeslige
ni kup
ni liga prvaka

jos samo zivot nek prokockaju
@mba

#2190 Re: FC Bayern Munchen

Post by @mba »

zao mi riberya i olica do nekle sto promasi penal, a ova ostala bagra njemacka, nek su bas izgubili i ufurani su do bola! :-D
Zgec Lezda

#2191 Re: FC Bayern Munchen

Post by Zgec Lezda »

:lol: Robben

Koji "choker", nevjerovatno. Fulio isto onaj vazni penal protiv Dortmunda kada su izgubili zadnju sansu da ligu osvoje. Bio je isto sam pred Casillasom u finalu svjetskog prvenstva pa mu Casillas scepa loptu pred nogama (samo sto mi ova zadnja ne smeta, za Spaniju sam navijo).

Ali ono sto ne kontam je KAKO su mu dali da penal puca kada je onoliko kornera tokom veceri upropastio. Sut mu nikakav nije bio citavo vece.
Coalman

#2192 Re: FC Bayern Munchen

Post by Coalman »

Veliku priliku ste propustili, prije svega Robben koji nikako nije priseban. Ne znam, ali teško da će se pojaviti u skorijoj budućnosti ovakva prilika Bayernu da osvoji Ligu Prvaka.
muhafuca

#2193 Re: FC Bayern Munchen

Post by muhafuca »

Ma mi smo moralni pobjednici :D :D
ala7

#2194 Re: FC Bayern Munchen

Post by ala7 »

Coalman wrote:Veliku priliku ste propustili, prije svega Robben koji nikako nije priseban. Ne znam, ali teško da će se pojaviti u skorijoj budućnosti ovakva prilika Bayernu da osvoji Ligu Prvaka.
Nece biti finala za jedno 5-6 godina. Zapamtite datum kad sam ovo spomenuo.
Robben je obicno derle koje nosi djeciji dres. Ribery je "Bog" za njega kao i Lahm a jos malo ce i Alaba biti.
DaBogda se Shaqiri bolje pokazao od Robbena kako bi ostao na klupi, derle usrano nafurano.

Nikad vise stresa nisam imao ko ovo zadnjih pola godine i to radi Bayerna. Prokockase sve sto stignu.
neo7

#2195 Re: FC Bayern Munchen

Post by neo7 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
simonese

#2196 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

neo7 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a sta je tebi smijesno
neo7

#2197 Re: FC Bayern Munchen

Post by neo7 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imate mahanje iz Machestera...crvenog dodushe :lol:
simonese

#2198 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

neo7 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imate mahanje iz Machestera...crvenog dodushe :lol:
imate i vi mahanje iz Manchestera.....plavog doduse :dance:
veella

#2199 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

I bayern i Chelsea kite od ekipa. Pa BVB bi 18 strpao za poluvrijeme... Ja finala i utakmice...
simonese

#2200 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

veella wrote:I bayern i Chelsea kite od ekipa. Pa BVB bi 18 strpao za poluvrijeme... Ja finala i utakmice...
pa druze veela,mojne tako,mi smo makar igrali finale a vi ga necete vidjet zadugo
Post Reply