FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
laserShow
Grijem se na: nacionalizam

#2176 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laserShow »

artur morgan wrote: 17/09/2022 12:28 Pitaj oca, sta on misli o ovome sto si napisao i sto pises.

Ne bih, vjeruj mi :) Covjek koji je branio Bosnu i Hercegovinu je gledao njenu prodaju ovih trijes godina. Ne mozes ga to pitati, to je zivotni poraz.

Drzava se brani u uredjenoj kuci, vlastitoj kuci. Mahali, mjesnoj zajednici. Onda se napada opcinski front, pa onda kantonalni. Na kraju ides na uredjivanje entiteta i ostaje slag na torti, drzave. Dokle smo mi stigli? Na kojem ste vi dijelu u vasoj kuci, komsiluku, opcini i kantonu?

Samo vi podrzavajte zelene termite, otici ce i vasa djeca.

Nikada nisam bio sigurnij u poraz termita, upravo jer ce glasati roditelji silne djece koja je otisla van BIH. Oni ce vam reci sta misle o vama.
Last edited by laserShow on 17/09/2022 12:33, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2177 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

nekome wrote: 17/09/2022 12:31
_BataZiv_0809 wrote: 17/09/2022 11:02 Tacno vidis koji su forumasi proSDA
ne bi trebao biti argument ko je protiv nekoga ko je protiv sda da je odmah za sda... nisu stvari crno bijele mada je ljudima to tako lakse misliti pa se odmah svrstavaju lijevo ili desno, crno ili bijelo... a posto je danasnja situacija vrlo komplikovana ljudi se ne mogu svrstati i odluce da ne glasaju...
Stvari su crno bijele. Ovo je referendum. Ili si za SDA ili si protiv.
nekome

#2178 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

_BataZiv_0809 wrote: 17/09/2022 12:33

ne bi trebao biti argument ko je protiv nekoga ko je protiv sda da je odmah za sda... nisu stvari crno bijele mada je ljudima to tako lakse misliti pa se odmah svrstavaju lijevo ili desno, crno ili bijelo... a posto je danasnja situacija vrlo komplikovana ljudi se ne mogu svrstati i odluce da ne glasaju...
gdje? u sarajevu?
BadBoy

#2179 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by BadBoy »

mirsek wrote: 17/09/2022 10:42
SmokingMan wrote: 17/09/2022 10:25 Dobro jeste da je Senad naporan, arogantan, ali ne vjerujem da se baš oslanja na blefiranje kako bi privukao publiku kada se već dugo vrti saga sa Izetbegovićima. Ako neko dobija da ti gostuje iz razloga da ne bi gutao knedle na neogodna pitanja, onda postoji debeo razlog zašto ljudi upravo baš izbjegavaju da daju odgovore na njih. Ako Bakir smatra da ništa od onoga što Senad navodi nije tačno, može doći pješke ili tramvajem i mirna srca raskrintati svu farsu, ako ona postoji. Jednostavno.
Slazem se, ne kazem ja de nema i istine u toj prici, ali njegov nacin obracanja, artikulacije, gestikulacije, ja kao obican gradjanin bi nekome jebo sve po spisku da mi se na ulici tako obrati pa vjerovatno i potukao.
Takodjer njegovo hinjavo, podlo, sakrivanje iza brige o drzavi i gradjanima dok vodi privatni rat sa Bakirom, to me izbaci iz cipela toliko da mu pozelim da ga neko uhvati i kvalitetno nasamara i prebije, ili jos gore za njega i njegov ego da mu spucaju takvi novcanu kaznu da mora za kafe posudjivati.
Ako je 100% tacno to sto on prica, zar je moguce da od toliko ljudi koji bi zeljeli da vide SDA i Bakira porazene, pogotovo politicare, niko od njih to ne koristi, niko. Zasto se ne organizuju i skupe sve papire crni na bijelo, zasto ih ne razderu u predizbornoj kampanji golim cinjenicama i dokazima, zar im to nije ultimativni cilj ?
Pa namjerno je i uradio to na tako prost nacin da ih iznervira, uvrijedi i isprovocara reakciju.

A drugo, 30 godina se prica o svim ovim aferama, korupcijama, kradjama i ptice na grani znaju i nikom nista.
moonca

#2180 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by moonca »

Uvrijedio je i normalan narod. gledaoce/ glasache ... i uchinio uslugu Bakiru. .. neodljuchni che se odluchiti bas za Bakira... :-)
ljubijankic

#2181 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ljubijankic »

Šta je konretno Senad slagao u ovom videu?
Spit_fire

#2182 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Spit_fire »

Senadova ideja da gledaocima pruzi odgovore tj da im Bakir i ostali odgovore na neka pitanja je dobra i svaka cast na tom

Medjutim njegove metode pa i njegova moralna odgovrnost su u najmanju ruku diskutabilne

-Kao prvo sto neko rece sam sebe pokopova..da je Bakir to sto on tvrdi na bih Senad dugo opstao sa ovakvom pricom

-Davno sam rekao da razlog zbog kojeg odredjeni broj ljudi nece da dodje u emisiju je jer Senad pravi emisije tako da je on zvijezda a ne gost, ti ne mozes odgovorit sta mislis nego ono sto je on zamislio

-Prica mahalske price kao vijesti i onda kad ispadne laz samo gurne pod cilim, eto sjecam se frke oko KCUS i Vojne bolnice..pa sto sad ne pozove gavrankapetnovica kad mu je pola bolnici na sudu zavrsilo da kaze koji moralnu?

-Razumijem borbu protiv SDA i korupcije, al dovdit cetnicke ideologe da mu drze vaz u emisiji..za mene je tad izgubio svako dostojanstvo
laik1981

#2183 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by laik1981 »

ljubijankic wrote: 17/09/2022 12:59 Šta je konretno Senad slagao u ovom videu?
Nista. Rekao ono sto misli svaki gradjanin koji ovu drzavu smatra svojom, a koji nije bot, skot i rob bracnog para..
galia95

#2184 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by galia95 »

Spit_fire wrote: 17/09/2022 13:01 Senadova ideja da gledaocima pruzi odgovore tj da im Bakir i ostali odgovore na neka pitanja je dobra i svaka cast na tom

Medjutim njegove metode pa i njegova moralna odgovrnost su u najmanju ruku diskutabilne

-Kao prvo sto neko rece sam sebe pokopova..da je Bakir to sto on tvrdi na bih Senad dugo opstao sa ovakvom pricom

-Davno sam rekao da razlog zbog kojeg odredjeni broj ljudi nece da dodje u emisiju je jer Senad pravi emisije tako da je on zvijezda a ne gost, ti ne mozes odgovorit sta mislis nego ono sto je on zamislio

-Prica mahalske price kao vijesti i onda kad ispadne laz samo gurne pod cilim, eto sjecam se frke oko KCUS i Vojne bolnice..pa sto sad ne pozove gavrankapetnovica kad mu je pola bolnici na sudu zavrsilo da kaze koji moralnu?

-Razumijem borbu protiv SDA i korupcije, al dovdit cetnicke ideologe da mu drze vaz u emisiji..za mene je tad izgubio svako dostojanstvo

Upravo tako :thumbup: Sidran mu je tu najbolje odgovorio. Ne sjećam se ni da je bio pretjerano oštar prema Vučiću i Dodiku u ovim "ekskluzivnim intervjuima". Ima i Senad oraha u džepu bez dileme, zato i kažem da nije najpozvaniji da glumi neku moralnu gromadu.

Opet kažem, svaka čast za veliku hrabrost da ovim mafijašima sve ovako saspe u lice pred kamerama :thumbup:
Last edited by galia95 on 17/09/2022 13:11, edited 1 time in total.
galia95

#2185 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by galia95 »

laik1981 wrote: 17/09/2022 13:03
ljubijankic wrote: 17/09/2022 12:59 Šta je konretno Senad slagao u ovom videu?
Nista. Rekao ono sto misli svaki gradjanin koji ovu drzavu smatra svojom, a koji nije bot, skot i rob bracnog para..
Da, jedino što nismo ranije znali su ova videa i dokazi koje spominje na kraju. Zna li neko nešto o tome? :shock:

Hmmm, Seks, laži i videotrake :mrgreen:
Login77777

#2186 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Login77777 »

Kada idu opravdani napadi na srpsku porodicu tu je @mirsek da ih brani… :lol:
@tramvajtrojka
agnostic_front

#2187 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by agnostic_front »

_BataZiv_0809 wrote: 17/09/2022 08:39 A razvaljivanje 2 ogromne afere aktulne vlasti, to nista?
Koje dvije? Respiratore je otkrila novinarka Fokusa.
Vaya wrote: 17/09/2022 08:57

Jednom su clanovi grupe Let 3 krenuli da prave cirkus i da skidaju gace, Stankovic je momentalno prekinuo emisiju...da je tom mjestu bio sadasnji Senad, on bi ih licno zamolio da pokazu cunu gledaocima...
Ovo je ipak dogovoreno bilo sve, pa i tradicionalno ispaljivanje cepova :D
Rekao je to i Stankovicm. Ali slazem se sa poentom.
Registarska tablica

#2188 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Registarska tablica »

artur morgan wrote: 17/09/2022 12:23
laserShow wrote: 17/09/2022 12:07
Sto ne branis BIH ovih 30 godina? To sto si bio u ratu ti ne daje nikakvu prednost sada.
Strasne rijeci, samo cekam jos da kazete porodicama nastradalih... " sto su poginuli u ratu, sto nisu prezivjeli " :-)
Kad se kacite za porodice nastradalih, neka izadje izdajnik i kaze zasto je svjesno upropastio reviziju presude?

I prestanite uzimati stradale u usta, vasa prljava smecarska usta, nista vam nije sveto.
canvra888

#2189 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by canvra888 »

galia95 wrote: 17/09/2022 13:06
Spit_fire wrote: 17/09/2022 13:01 Senadova ideja da gledaocima pruzi odgovore tj da im Bakir i ostali odgovore na neka pitanja je dobra i svaka cast na tom

Upravo tako :thumbup: Sidran mu je tu najbolje odgovorio. Ne sjećam se ni da je bio pretjerano oštar prema Vučiću i Dodiku u ovim "ekskluzivnim intervjuima". Ima i Senad oraha u džepu bez dileme, zato i kažem da nije najpozvaniji da glumi neku moralnu gromadu.

Opet kažem, svaka čast za veliku hrabrost da ovim mafijašima sve ovako saspe u lice pred kamerama :thumbup:
Imamo gotovo isto mišljenje.

Ja svakako da podržavam raskrinkavanje SDA kriminala i njihovog nazadovanja bošnjaka, međutim, Senad me strašno nervira u nekim stvarima. Stalno mi odzvanja u onom intervju sa Dodikom kako se pokunjio pred njim, distancira se od neke privrženosti bošnjaštvu. Kome se bolan umiljavaš? Jednom fašisti koji te smatra daleko inferiornijim od sebe?

Baš je falilo te 'žustrosti' kad je sa Dodikom i Vučićem pričao, sve fin i ono jaranski.
galia95

#2190 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by galia95 »

canvra888 wrote: 17/09/2022 14:22
galia95 wrote: 17/09/2022 13:06

Imamo gotovo isto mišljenje.

Ja svakako da podržavam raskrinkavanje SDA kriminala i njihovog nazadovanja bošnjaka, međutim, Senad me strašno nervira u nekim stvarima. Stalno mi odzvanja u onom intervju sa Dodikom kako se pokunjio pred njim, distancira se od neke privrženosti bošnjaštvu. Kome se bolan umiljavaš? Jednom fašisti koji te smatra daleko inferiornijim od sebe?

Baš je falilo te 'žustrosti' kad je sa Dodikom i Vučićem pričao, sve fin i ono jaranski.
Tačno tako :thumbup: :izet:
rida1976

#2191 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by rida1976 »

Dia veceras u Face izgleda
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2192 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

agnostic_front wrote: 17/09/2022 13:21
Koje dvije? Respiratore je otkrila novinarka Fokusa.
Nisam ni rekao da ih je on otkrio.
Registarska tablica

#2193 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

rida1976 wrote: 17/09/2022 14:46 Dia veceras u Face izgleda
Sumnjam da imaju muda za te stvari. Mogu jedino poslati onog cakijasa, koji nije svjestan koliki je debil i mongoloid. Pa njega isprskas on i ne zna da je isprskan. Narkoman
artur morgan

#2194 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by artur morgan »

Registarska tablica wrote: 17/09/2022 13:32
artur morgan wrote: 17/09/2022 12:23

Strasne rijeci, samo cekam jos da kazete porodicama nastradalih... " sto su poginuli u ratu, sto nisu prezivjeli " :-)
Kad se kacite za porodice nastradalih, neka izadje izdajnik i kaze zasto je svjesno upropastio reviziju presude?

I prestanite uzimati stradale u usta, vasa prljava smecarska usta, nista vam nije sveto.
Ko se kaci na porodice nastradalih ??? Taj post je bio kritika forumasu upravo na to da danas vise nista nije sveto. On je to razumio, a ti uletis ko padobranac sa tim " smecarskim " rjecnikom jer ne znas citati :-)
galia95

#2195 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by galia95 »

Casual's wrote: 17/09/2022 10:53 Ocekivao sam ovakav stav sa Vucicem i Dodikom. Na kraju Vucic ispade drzavnik, a Dodik dobar majstor za rakiju.
:thumbup:
Registarska tablica

#2196 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

artur morgan wrote: 17/09/2022 15:16
Registarska tablica wrote: 17/09/2022 13:32

Ko se kaci na porodice nastradalih ??? Taj post je bio kritika forumasu upravo na to da danas vise nista nije sveto. On je to razumio, a ti uletis ko padobranac sa tim " smecarskim " rjecnikom jer ne znas citati :-)
Napisao sam "Prestanite" vi iz sda to cesto radite i vrijeme je da stanete.
Imas izdajnika koji mrtvog oca zloupotrebljava u predizbornu kampanju, sta mu znaci neki drugi sehid onda, nista.
Narod je progledao.
Dimu1927

#2197 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Dimu1927 »

_BataZiv_0809 wrote: 17/09/2022 12:33

a koalicija za drzavu za rs ? tu moze niksic sa bakirom ? ili je referendum samo u sarajevu ? blago nama s takvim refendumima kad se poslije bradine vec lizu jedni sa drugim
artur morgan

#2198 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by artur morgan »

Registarska tablica wrote: 17/09/2022 15:22
artur morgan wrote: 17/09/2022 15:16
Napisao sam "Prestanite" vi iz sda to cesto radite i vrijeme je da stanete.
Imas izdajnika koji mrtvog oca zloupotrebljava u predizbornu kampanju, sta mu znaci neki drugi sehid onda, nista.
Narod je progledao.
Nisam znao da sam u SDA :D

Nisam clan niti simpatizer niti jedne politicke stranke. Opet ti kazem ne znas citati sta pisem.

Ovo drugo, sto meni to pises...a da ja sam iz SDA :D
SmokingMan

#2199 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by SmokingMan »

Evo fino se poziva i Šmrk u ludnicu kod Senada, rekao je da sa sobom povedu još troje. :lol:
karanana

#2200 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

Osmica, shmrk i bivol

Pa naravno da nece doci. Zasto bi? Ne idu na standardnentv debate a ne da se raspravljaju sa senadom. Senad ovo radi svake izbore.
Prosli put je bio onaj epik "kurvini sinovi" govor ako se ne varam
Locked