mayab wrote: ↑17/09/2022 07:11
Messier wrote: ↑17/09/2022 00:54
Ovi nece doci..
Naravno da neće , pa Senad ga poziva , evo sada , već godinama....
Uz to, Senad je javno priznao da je jedini gost kome je ranije dostavio pitanja bio Boookir
Zeljko je jedini koje je razotkrio kod Nenada da Nenad koji se kao zali da preko svojih urednika stalno zove Bakira da mu dodje a Bakir nikako da odgovori, da taj Nenad nikad nije Bakira pokusao licno pozvati kao sto je dosta drugih gostiju zvao da mu dodju. A stalno se uzivo pred kamerama zali i moli "dodjite, birajte pitanja, birajte termin, samo dodjite".
Da mu nije ovih ispada i degutantih pljuvanja i prica oko SDA , 80% vremena ne bi imao sta pricati niti bi ga ko gleda.
Ova tv kod njega je neki hibrid nocne more, zadruge i happy tv.
Znate li vi ko sam bre ja, hej rat uzivo, ovo ono, faca,ja sam otkrio prvi sve na svijetu u svom dnevniku, picopevac, prorok, mesija... i vi se usudite, hej usudite, da mi ne date pare za moju tv. Sad cu vam ja pokazati...
Samo lova, to je njemu glavni motiv, sve drugo je Nenadu sporedno.
Jer da nije, da je snishodljivom Nenadu vazna drzava, narod, gradjani, logicno, bar bi jedan, makar jedan vanredni face tv napravio kad je bila ona frtutma oko izbornog zakona i protesta oko toga. Ali bolila je cuna za to ishlapljelog kurvara, seksistu, sovinistu, ko sto ga i sad boli.