Kolindica u 50-tim ženstvenija i sexipilnija od xy mladjanih srpkinja, tzv. silikonskih zvijezda.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Je l' ono brat Putin oženjen?Logovan wrote:Vidi Putina iza...![]()

S Edinom sam studiralaBobi wrote:Istaknuti novinar i višestruki svjetski prvak u Nanbudo borbama, Edin Mahmuljin ...glavni dopisnik HRT iz Moskve![]()
https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-pr ... e/7521105/
Nemoj tako Russki. Leclerc je tek iz teške kome izletio. Valjalo je susjede u finalu preživjetRusski wrote:Aj nemoj srat.It_is_a_Leclerc wrote:Generalno, Hrvatska je imala ždrijeb kakav se desi jednom u sto godina valjda. To da neko pobijedi u grupi i onda do kraja igra samo s drugoplasiranima u knock-out fazi je zaista rijedak slučaj. S druge strane, Francuzi, također pobjednici, su morali da pobijede Belgiju, Urugvaj (i na kraju Hrvatsku) - sve prvoplasirane ekipe iz grupa, a od drugoplasiranih su imali samo Argentinu.
Čak i uz takav ždrijeb, Hrvatska je tri utakmice rješavala u produžecima, odnosno dvije na penale, što je lutrija, sreća i vrlo lako se moglo desiti da neka lopta ode par centimetara lijevo ili desno i promijeni tok historije, da tako kažem.
Prema tome, bilo bi to jedno od najnezasluženijih osvajanja prvenstva svijeta ikada od strane ekipe koja je medijski možda nekom simpatična, ali je igrala daleko i neuporedivo lošiji fudbal protiv neuporedivo slabijih protivnika, i zato je pobjeda Francuske čista kao suza.
Preko milijarda gledalaca. Koli je garant zabranila da joj drže kišobranRiddle wrote:Ja moram onu dodjelu medalja ponovo pregledati. To je bilo za umrijeti od smijeha. Prvo Putin babo jedini pod kisobranom dok su svi ostali mokri do koze, onda Kolinda i njeni izljevi ljubavi, pa zatim onaj jadni kamerman dok Francuzi dizu trofej.. Davno ja rekoh, najzabavnije prvenstvo ikad.![]()
I Kolinda nije igrala fer, starlete koje sad pjene nikad nisu imale ovakvu pozornicu
Naravno, ali to nije bas popularno misljenje ovdje. Vise se provlaci ona o iskljucivo kvalitetu i nekoj zelji. Svjetsko prvenstvo je u svom najbitnijim dijelu ipak kup takmicenje koje nazalost ponekad dozvoljava da ovakvi kao Hrvatska na onakav nacin zalutaju u finale. Oni su meni jako dobar tim, top10, ali halo postojala je sansa da mozda budu svjetski prvaci nakon onakve faze izbacivanja. To je nesto sto ja ne mogu svariti i iskljucivo zato sam i navijao za Francuze.Altsa wrote:Gledam sinoc na HRT-u sazetak svih utakmica hrvatske do finala i u vecini utakmica su ih vile nosale.
Zato sto bi vjerovatno razbili Hrvate da su se kojim slucajem krizali na SP.Logovan wrote:Zašto Brazil?Dosadno mii wrote:Po mom misljenju top 3
Francuska
Belgija
Brazil
Trebalo bi drugacije parove pravit
Pa kad su toliko bolji od Francuza bili, sto ovi dadose 4 gola, a ovi 2? Sto se ne vratise u mec? Pusti se suplje.Kaligrafija wrote:
Ma ja, samo su pobijedili jednu bezveze Argentinu 3:0, zalomilo se jbg, jednu Nigeriju koja bi satrala pola ekipa na prvenstvu, jedan Island koji se mogao nositi sa svakom ekipom po trci i snazi...a onda igrati sa Danskom, koja bi poderala isto pola reprezentacija na SP, koja je jako podcijenjena ekipa...onda najgora utakmica protiv domacina Rusije, koliko god nije ravna nekim drugim ekipama, nosi je fanatizam u domovini, pred vlastitom publikom, sa takvim ekipama je najgore igrati..I za kraj biti bolji od Francuske u svakom segmentu igre, poklon sudije na pocetku faul i penal, promijenili su tok utakmice, Hrvati su morali da ganjaju rezultat i zato su izgubili, a bili su bolji od Francuske i onako izmuceni od silnih produzetaka...ja sam vidio po igri samo jednu ekipu na terenu, a to je Hrvatska...tacno je, samo se rezultat pika na kraju, Francuzi su sampioni, ali ko god objektivno pogleda tu utakmicu, reci ce da su Hrvati bili bolji i da je sudija presudio utakmicu na samom pocetku uz lazirani prekrsaj kojeg nije bilo...! Vozdra i dovidjenja...!
Samo da se pohvalim postom od prije 10-tak danabreuer wrote:Hrvati su u finalu jednostavo pregorili, vrlo čudna i skoro morbidna utakmica u pojedinim dijelovima. Mislim da se i Osim držao tog stava u studiju.

Ma.kako da ne, svi veliki strucnjaci saglasni da nije bio penal i da nije bio faul kod prvog gola, citaj izvjestaje i jucer i danas...al jok, daj da se ostrasceno gleda sa nacionalne strane, nek komsiji crkne krava, znam ja nas, jebo ti nas...!!!kiligonzales wrote:Pa kad su toliko bolji od Francuza bili, sto ovi dadose 4 gola, a ovi 2? Sto se ne vratise u mec? Pusti se suplje.Kaligrafija wrote:
Ma ja, samo su pobijedili jednu bezveze Argentinu 3:0, zalomilo se jbg, jednu Nigeriju koja bi satrala pola ekipa na prvenstvu, jedan Island koji se mogao nositi sa svakom ekipom po trci i snazi...a onda igrati sa Danskom, koja bi poderala isto pola reprezentacija na SP, koja je jako podcijenjena ekipa...onda najgora utakmica protiv domacina Rusije, koliko god nije ravna nekim drugim ekipama, nosi je fanatizam u domovini, pred vlastitom publikom, sa takvim ekipama je najgore igrati..I za kraj biti bolji od Francuske u svakom segmentu igre, poklon sudije na pocetku faul i penal, promijenili su tok utakmice, Hrvati su morali da ganjaju rezultat i zato su izgubili, a bili su bolji od Francuske i onako izmuceni od silnih produzetaka...ja sam vidio po igri samo jednu ekipu na terenu, a to je Hrvatska...tacno je, samo se rezultat pika na kraju, Francuzi su sampioni, ali ko god objektivno pogleda tu utakmicu, reci ce da su Hrvati bili bolji i da je sudija presudio utakmicu na samom pocetku uz lazirani prekrsaj kojeg nije bilo...! Vozdra i dovidjenja...!
Ganjali su i protiv Engleza, pa su prosli dalje, pa i protiv Rusa.
Niste realni, jednostavno Francuzi su bolja ekipa, sa vise boljih pojedinaca i pokazali su da mogu pobjedjivati, a da utakmice ne moraju kontrolirati. Sve tri utakmice Hrvatske u nakaut fazi su bile porodjajne muke, a Francuzi sve rijesili glat i to kojim redom.
da su sportisti žene, a predsjednik muškarac radi sve ono isto kako je ona radila - dopao bi kakvog impičmenta. realnomrgreen wrote:Moram malo o Kolindi, nevjerovatna mi je kolicina mrznje koja se izljeva, po meni bas onaj mrtvi sovinizam kojeg nismo ni svjesni - a najgore je sto upravo mediji to podrzavaju, omogucavaju, ohrabruju.
Npr. na indexu vijest "Bruka, Kolinda uletila u francusku svlacionicu". Ono zamisljas zenska uletila polugola, razvaljena, masuci grudnjakom. Gledam francuski prenos iz svlacionice - zena bila u drustvu predsjednika Francuske, Macron je predstavio igracima, ona ih pozdravila kratko i sa osmijehom. Francuski mediji komentarisu "la classe", "svaka cast, predivno", hvale je kako je navijala za svoj tim, a kako je i dostojanstvena u porazu.
Ne moram se nuzno slagati ni sa tim vidjenjem ali je ocigledno stvar perspektive.
Samo zamisljam da je bio neki lik tipa Mujica, opusten u dresu a ne odijelu, malo popio, smije se segaci grli sviju, bio bi "kralj", "legenda", "car", a ona je drolja, attention whore, obrukala naciju.
Od ljudi me to ne tangira toliko, za ocekivati je, a bilo je i dobrih memea i zezancija, ali je porazavajuce koliko regionalni mediji u tome ucestvuju.
Ali zato su dosta loše igrali pojedine utakmice, meda nisu mogli.kiligonzales wrote: Zato sto bi vjerovatno razbili Hrvate da su se kojim slucajem krizali na SP.
Nisi u pravu za penal. Bio je a to je i Beusan, znaci hrvat to potvrdio.Kaligrafija wrote:Ma.kako da ne, svi veliki strucnjaci saglasni da nije bio penal i da nije bio faul kod prvog gola, citaj izvjestaje i jucer i danas...al jok, daj da se ostrasceno gleda sa nacionalne strane, nek komsiji crkne krava, znam ja nas, jebo ti nas...!!!kiligonzales wrote:Pa kad su toliko bolji od Francuza bili, sto ovi dadose 4 gola, a ovi 2? Sto se ne vratise u mec? Pusti se suplje.Kaligrafija wrote:
Ganjali su i protiv Engleza, pa su prosli dalje, pa i protiv Rusa.
Niste realni, jednostavno Francuzi su bolja ekipa, sa vise boljih pojedinaca i pokazali su da mogu pobjedjivati, a da utakmice ne moraju kontrolirati. Sve tri utakmice Hrvatske u nakaut fazi su bile porodjajne muke, a Francuzi sve rijesili glat i to kojim redom.