Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post Reply
sanjin_1

#2176 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Treba li tebi koja koza da ti doniram? Mislim nije me briga šta ćeš radit sa njom...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dže si sidraš? Nisam te prepozno.. :lol: :lol:
Đe si "dugi"? :D
Golema sidra i govana :lol: :lol: :lo

Eto kakvi ste ljudi kad vas je i Papa nazvao najobičnijim lopinama.. :lol: :lol: :lol:
Opet se petljas u pitanja druge vjere? Evo sad su opet odgodili odluku a koja ce biti ionako suzdrzana i neutralna, a znas zasto? Zato sto vas je Papa prvo pripremio dolaskom u Sarajevo pa ce postaviti svog voditelja svetista u Medjugorje. Hoce i Vatikan nesto od te love.

Papa vas kuha ko zabu na laganu vatrici samo pomalo dize temperaturu da ne osjetite promjenu... Lukavi Latini a ti "veseli Bosanac, zagrizo na mamac"

P.S. Okreni te donacije tvom "rodjaku Hafizu". Već je utvrDžena njegova privaženost dotiĆnim četveronošcima :lol: :lol:
A utvrdili ti i ostali "akademici"? :lol: Da se skupi vas nekoliko ojebina ovdje nemate IQ mog broja cipela.
Pa šta se ljutiš..to je rekao Papa a jok ja...ja samo prenosim šta je Papa rekao... :lol: :lol: :lol:
te da su vidioci djelovali zbog svojih ekonomskih interesa, kao i da su novac ulagali u hotele i putničke agencije iskorištavajući "fenomen Međugorja",
Što se tiče pape Franje, on je izrazio nevjericu u "međugorski fenomen" rekavši da Gospa nije "šefica poštanskog ureda da svakodnevno šalje poruke".
Eto vidiš da ja nisam kriv..eno ti pape pa mu se žali... :lol: :lol: :lol:
Najviše volim handrit vas, samodeklarisane "intelektualne gromade" a svakim narednim samo dokazujete da ste najobičniji glupanderi
Hafis

#2177 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Hafis »

stafi wrote:
Hafis wrote:Ne znam koji je problem biti Srbin?
Kao ispade to neka bruka i treba to prikrivati. Ponosan narod s veoma bogatom poviješću iza sebe, možda najbogatijom na ovim prostorima, pa se vi ljutite koliko hoćete.
E sad kad bih u nekom SF scenariju bio primoran ''birati'' za sebe neku novu naciju u gomili ovih naših lokalnih nazovi naroda, ne bi mi Srbi baš kotirali nisko na popisu želja.
ja sam uvijek tvrdio da ste isti
Ne isti, ali približnih slavenskih korjena.

Vego, kad si već u tom tonu krenuo, na koga ste VI nalik? (ne persiram te ako si slučajno pomislio).
De bubni koju novu, da imam što pričati sutra na poslu :)
Kitrona

#2178 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote: Eto vidiš da ja nisam kriv..eno ti pape pa mu se žali... :lol: :lol: :lol:
Najviše volim handrit vas, samodeklarisane "intelektualne gromade" a svakim narednim samo dokazujete da ste najobičniji glupanderi

"Glupanderi"? Svaka budala ima pravo na svoje mišljenje.
ULTRAK

#2179 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by ULTRAK »

Hafis wrote:
Vego, kad si već u tom tonu krenuo, na koga ste VI nalik? (ne persiram te ako si slučajno pomislio).
Pa na nasu bracu katolike smo nalik. Na koga cemo drugo biti nalik kad ista krv tece kroz nase vene?
Pisma najposlidnja od slavne Bosne

Prikazana ocu poštovanomu fra Boni Beniću, štiocu bogoslovcu i kustosu rečene provincije, od starca Milovana 1760.

Probudi se, Bosno, zemljo slavna,
kojano si zaspala odavna,
ter mi kaži bosanske junake,
na oružju vitezove jake,

neka mogu i njih zapjevati,
čast i diku slavnoj Bosni dati!
Ali Bosna lipo odgovara,
Milovana ter žestoko kara:

“Jer si, brižan starče, poludio,
putujući pamet izgubio?
Kad si pjevâ pjesme od junakâ,
najveće si pjevâ od Bošnjakâ.

Ko je bio Marko Kraljeviću,
ko li vitez Miloš Kobiliću?
Ko bijaše Relja Bošnjanine,
Omućević junak od starine?

Ko je bio Brankoviću Vuče,
ko l' starinom Kastriotić Jure,
ko li junak Zrinoviću bane,
ko l' delija Kosarić Stjepane

nego mladi starinom Bošnjaci,
ol Bošnjaci oli Hercegovci,
koji bihu bosanska gospoda
od slavnoga mojega naroda?

Otklem biše Senjanin Ivane
i delija Makar kapetane,
otklem li je Novak i Radivoj
i delija Tomiću Mijate

već od Bosne i Hercegovine,
Kosarića stare banovine?
I ostali uskoci junaci
svi su, starče, starinom Bošnjaci.

Ko bijaše Janko Mitroviću
i Ilija serdar Smiljaniću,
ko li biše Surić don Stipane
i kavalir Janković Stojane

već uskoci starinom Bošnjaci,
ol Bošnjaci oli Hercegovci, -
i ostali kotarski serdari,
kapetani, alaj-barjaktari?

Otklem biše starina Nakića,
Sinobada i mlada Radnića,
već od Bosne i Hercegovine!
Viruj meni, starče, doistine.

Otkolem je Vučkoviću Zeče
i kavalir Grčić dom Ivane,
otklem li su ostali serdari
i na glasu cetinski glavari

neg od Bosne i Hercegovine,
vitezovi zvani od starine?
Ko je bio Marko Sinovčiću,
silni vitez Petre Kulišiću

neg Bošnjaci, starinom junaci,
Hercegovci ol mladi Ungarci?
Otkolem je Deli-Markoviću,
silni junak Rade Miletiću

neg uskoci mladi Hercegovci,
a starinom svi jesu Bošnjaci!
Ko bijaše Nikoliću Bajo,
ko li vitez Ivanović Marko

nego mladi starinom Bošnjaci,
ol Bošnjaci oli Hercegovci!
Što li pjevaš Posavce junake,
to ti pjevaš starinom Bošnjake.

Otkuda su Domazetovići,
ljute zmije kano Jankovići,
već starinom od Bosne knezovi,
na oružju silni vitezovi,

kojino su svuda vojevali,
još i turske glave odsicali
od Kandije rata žestokoga
pod barjakom cesara bečkoga?

A kamo ti paše Atlagići,
Atlagići i Kulinovići?
Di su tebi Duratbegovići,
Duagići i Sokolovići?

Kamo tebi sile Bakotići,
Kosarići i Filipovići?

Di su tebi Kopčići junaci,
Ljubovići di su Hercegovci,
Sulagići i Mesiovići,
Lopužići i Vazlinovići

i ostali poizbor junaci
Hercegovci ol silni Bošnjaci,
Dalmaciju koji porobiše,
na stotine glava odsicaše?

Kamo tebi Kuna Asan-aga,
koji mnogo odnese mejdana?
Di je junak Poprženoviću,
na oružju Marko Kraljeviću?

Kamo li ti Babiću Asane,
di li ti je Lopužić Ćemane?
Kamo tebi Cukarinovići,
Nožinović i Nadžakovići?

Di je tebi Firdusović beže,
Topalović di ti je viteže?
Kamo li ti Zlojić Omer-aga,
di li ti je Šarić dizdar-aga?

Di su sile Tataranovići,
Duratović i Tabakovići,
koji svuda čete četovaše,
na stotine glava odsicaše?

Svi su ovo starinom Bošnjaci,
ol Bošnjaci oli Hercegovci,
kojino se tada isturčiše,
kada Bosnu Turci osvojiše, -

i ostali bez broja junaci,
vitezovi starinom Bošnjaci,
koji vlaške odsicaše glave
veće neg je u Primorju trave.

I da si mi zdravo, Milovane!
Boga moli, ostavi mejdane;
sve je ništa, sve će u prah poći,
grihe plači, valja k Bogu doći.
sanjin_1

#2180 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote: Eto vidiš da ja nisam kriv..eno ti pape pa mu se žali... :lol: :lol: :lol:

Da, pa tako i ti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eto da se konačno složimo :lol: :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#2181 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by sanjin_1 »

Hafis wrote:
stafi wrote:
Hafis wrote:Ne znam koji je problem biti Srbin?
Kao ispade to neka bruka i treba to prikrivati. Ponosan narod s veoma bogatom poviješću iza sebe, možda najbogatijom na ovim prostorima, pa se vi ljutite koliko hoćete.
E sad kad bih u nekom SF scenariju bio primoran ''birati'' za sebe neku novu naciju u gomili ovih naših lokalnih nazovi naroda, ne bi mi Srbi baš kotirali nisko na popisu želja.
ja sam uvijek tvrdio da ste isti
Ne isti, ali približnih slavenskih korjena.

Pitaj Hantalaša...on će ti to odlično objasniti :lol: :lol: :lol: :lol:
JThomas

#2182 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by JThomas »

stafi wrote:
JThomas wrote:borio se i marko kraljević sa turcima pa šta. ali za vas turbo patriote je srbin svako ko nije shrvan i uništen činjenicom da će erdogan morati praviti koaliciju...
šta tebe sinko muči? Uginut ćeš ako ovu frustraciju ne podijeliš.
a koji je tebi sinko ovo nick? peti, šesti? šta bi sa prethodnim?
U-zap

#2183 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by U-zap »

Ludzak wrote:Jebo te, kad bih ja znao kako ste vi došli do zaključka da sam ja Srbin ??
Šta sam krivo rekao da se ne mogu današnji Bošnjaci porediti sa srednjovjekovnim Bošnjacima ? Dajte mi recite ! Šta sam krivo rekao ?

Na jednoj strani ljiljani, na drugoj strani turska zastava i Erdogan. I busate se u prsa da ste prave patriote i Bošnjaci. Ja kad kažem da sam ateist, automatski od tih patriota dobijam komentare kao da ja ne mogu biti Bošnjak jer nisam vjernik. Ako nisi musliman, nisi ni Bošnjak. Vi ste stavili religiju ispred nacionalnog opredjeljenja. Ne može to tako, ljudi moji.
Sigurno se Tvrtko i Husein-kapetan prevrće u grobu kad vidi ko ih danas predstavlja.
Ne isplati se raspravljati sa ljudima koji sebe nazivaju bosnjacima jer ces se samo iznervirati. Oni ce radije uzeti neki termin od prije 1000 godina koji nema veze sa njima nego termin koji ih danas oznacava. Kad im kazes da su bosanci a ne bosnjaci odmah prebacuju na agresivu. Koje masovno mazanje ociju od grupe pojedinaca i onda se pitaju zasto je u Bosni stanje kakvo i jeste.
Kitrona

#2184 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:

Složit se takvim komadom sirovine je uvreda za inteligenciju. :lol: :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#2185 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
Složit se takvim komadom sirovine je uvreda za inteligenciju. :lol: :lol: :lol: :lol:
Da bi se mogao uvrijediti u inteligenciju potrebno je da inteligenciju posjeduješ...a sudeći po tvome pisanju, u ogromnom si deficitu kad je u pitanju inteligencija... :lol: :lol: :lol: :lol:
hajducka travica

#2186 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by hajducka travica »

ULTRAK wrote:
Ludzak wrote:Jebo te, kad bih ja znao kako ste vi došli do zaključka da sam ja Srbin ??
Šta sam krivo rekao da se ne mogu današnji Bošnjaci porediti sa srednjovjekovnim Bošnjacima ? Dajte mi recite ! Šta sam krivo rekao ?

Na jednoj strani ljiljani, na drugoj strani turska zastava i Erdogan. I busate se u prsa da ste prave patriote i Bošnjaci. Ja kad kažem da sam ateist, automatski od tih patriota dobijam komentare kao da ja ne mogu biti Bošnjak jer nisam vjernik. Ako nisi musliman, nisi ni Bošnjak. Vi ste stavili religiju ispred nacionalnog opredjeljenja. Ne može to tako, ljudi moji.
Sigurno se Tvrtko i Husein-kapetan prevrće u grobu kad vidi ko ih danas predstavlja.
Britanci znaju bolje historiju Bosne od tebe:

Image

http://www.gdws.co.uk/doboj-1415.html

Tvrtko II Kotromanic je sklopio pakt za Turcima kako bi pobjedio Madjare kod Doboja. Ovi Britanci su bitku kod Doboja cak i napravili u minijaturi. Ne kazem da su Turci bili iskreni saveznici tada ali su najiskreniji saveznici sada; to bez dvojbe. I naravno da jesi Srbin; to se vidi iz aviona.
A, narocito su se istakle u ovom ratu one dobrovoljacke turske brigade pomazuci braci bosnjacima na bojnom polju.Da ne govorimo o 31-voj turskoj letecoj diviziji.
hajducka travica

#2187 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Ja bogami nisam Srbin,sto jest,jest.Protiv dobrih ljudi nisam nikad imao nista,bez obzira kojoj etnickoj grupi pripadali u Bosni.Ali za ovo sto si napisao ide aferim i :thumbup: :thumbup:

Moji predratni Muslimani i muslimani vjernici uvijek potezu neke dokaze poslije turske okupacije Bosne.Svaki dokaz o postojanju Bosnjaka datira iz sesnaestog,sedamnaestog,osamnaestog stoljeca.Nista nema iz desetog,jedanaestog,dvanaestog,trinaestog stoljeca.Ako je Turcin nazvao narod bosnjacima i tako ig oslovljavao dvjesta godina,normalno je da se taj izraz odomacio u narodu i da su se tako osjecali.Ali,gdje su dokumenti iz desetog i jednaestog stoljeca??-Vjerovatno ne zna ni Sejfudin Tokic i Senadin Lavic.
hajducka travica

#2188 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Ja bogami nisam Srbin,sto jest,jest.Protiv dobrih ljudi nisam nikad imao nista,bez obzira kojoj etnickoj grupi pripadali u Bosni.Ali za ovo sto si napisao ide aferim i :thumbup: :thumbup:

Moji predratni Muslimani i muslimani vjernici uvijek potezu neke dokaze poslije turske okupacije Bosne.Svaki dokaz o postojanju Bosnjaka datira iz sesnaestog,sedamnaestog,osamnaestog stoljeca.Nista nema iz desetog,jedanaestog,dvanaestog,trinaestog stoljeca.Ako je Turcin nazvao narod bosnjacima i tako ig oslovljavao dvjesta godina,normalno je da se taj izraz odomacio u narodu i da su se tako osjecali.Ali,gdje su dokumenti iz desetog i jednaestog stoljeca??-Vjerovatno ne zna ni Sejfudin Tokic i Senadin Lavic.
stafi

#2189 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by stafi »

dragi moji zabrinuti "bošnjaci" bolje bi vam bilo da se bavite treansformacijom uvoznih rumuna i bosanskih katolika u bih u srbe i hrvate. Te kako prodadoste vjeru za večeru.
Last edited by stafi on 02/07/2015 07:29, edited 1 time in total.
Gojeni H

#2190 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Gojeni H »

Ludzak wrote:Danasnji Bosnjaci koji su nastali 1992 god. i Bosnjaci od prije 1000 god se ne mogu ni po kakvoj tacki uporedjivati.
Evo strucnjaka, evo strucnjaka.
Evo, ja sam Bosnjak. Odakle sam dosao 1992. god?
Mogu li se, intelektualac cijenjeni, Srbi i Hrvati od prije 1000 godina usporedjivati sa danasnjim?
Mogu li se danasnji bosanski Srbi i Hrvati usporedjivati pod bilo kojom tackom sa Srbima i Hrvatima od prije 1000 godina.

Valja mi obavijestiti Britance da nemaju nista s Anglo-Saksoncima od prije tisuchu godina.
Kitrona

#2191 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Da bi se mogao uvrijediti u inteligenciju potrebno je da inteligenciju posjeduješ...a sudeći po tvome pisanju, u ogromnom si deficitu kad je u pitanju inteligencija... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kao što o američkom svemirskom programu ne mogu prosuđivati čistači ulica tako i ti ne možeš prosuđivati nešto što je toliko mimo mogućnosti tvog shvaćanja.

Ti si za smajlije, priče o "graDŽanima", đemosajd i slično...
stafi

#2192 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by stafi »

Kitrona wrote:[

Kao što o američkom svemirskom programu ne mogu prosuđivati čistači ulica tako i ti ne možeš prosuđivati nešto što je toliko mimo mogućnosti tvog shvaćanja.

Ti si za smajlije, priče o "graDŽanima", đemosajd i slično...
a ti i doktor za priče o visećim kozama, majorizaciji i trećem. :lol:
ULTRAK

#2193 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by ULTRAK »

hajducka travica wrote: Ja bogami nisam Srbin,sto jest,jest.Protiv dobrih ljudi nisam nikad imao nista,bez obzira kojoj etnickoj grupi pripadali u Bosni.Ali za ovo sto si napisao ide aferim i :thumbup: :thumbup:

Kada su Srbi pricali takve price Hrvatima o "nepostojanju Hrvata"- Hrvati su to jedno vrijeme trpili jer su morali. Kasnije su Srbi zavrsavali masovno u Jasenovcima, Hercegovackim jamama i na drugim mjestima. Igrati se na taj nacin je jako opasno za Srbe; pogotovo sada kada su okruzeni naoruzanim Bosnjacima i Albancima koji ih u vecini slucajeva mrze. Ovaj forum nije reprezentativan za javno mijenje Bosnjaka. Jer odrzite anketu :"Za koga cete glasati" i vecina ce glasati ili za Nasu Stranku ili za neku drugu ljevicarsku stranku. U praksi opet SDA pobjedi.

Ako nisu postojali Bosnjaci prije 16. bijeka onda nisu postojali ni Srbi prije 16. vijeka niti Hrvati. Jer Hrvati se nazivaju Krvasima u 12. vijeku i 13. vijeku a Hrvacanima u 14., 15. vijeku. Dakle ista stvar kao i sa Bosnjacima koji se nazivaju Bosnjanima u srednjem vijeku.

Ponavljam; takva spika moze samo da generira jos vecu mrznju. Ako ikada explodira; u sto se ja iskreno ne nadam, Srbi u okolini Sarajeva (Lukavica, Pale, Sokolac, Istocno Sarajevo) bi mogli biti izlozeni teskim zlocinima. Niko ne garantuje da bi vlast u Sarajevu mogla sprijeciti zlocine danas kada svaki peti covijek ima vlastito naoruzanje iz proslog rata.
Mister Yes

#2194 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Mister Yes »

ULTRAK wrote:Ako nisu postojali Bosnjaci prije 16. vijeka
Nije nikakav problem da se tvrdi kako su današnji Bošnjaci nastali od nekadašnjih krstjana. Čak šta više, to je itekako korisno, jer je bitno da Bošnjaci ne misle da su posebni samo zbog islama. Eto posebni smo bili i prije islama jer smo bili krstjani a ne katolici i pravoslavci poput predaka naših komšija. :D

Ali je onda bitno znati gdje su bili ti krstjani, to jest, da ni krstjani nisu bili na cijeloj teritoriji današnje BiH već samo u gornjim tokovima rijeka Bosne, Vrbasa, Neretve i Drine jer su ta planinska područja bila dovoljno zabačena i nepristupačna:

Image

I naravno, 91-ve i Bošnjaci su većina baš na tim područjima + TK + USK:

Image

Ovo je bitno razumjeti iz tog razloga što današnji Bošnjaci imaju pretenzije na cijelu teritoriju današnje BiH. A nikada nisu bili većina na teritoriji cijele današnje BiH, nemaju demografske potencijale da se šire niti iko u regionu to može. Hiljadu puta smo evo i na ovom forumu vidjeli stav "nećemo u istu državu sa Srbima i Hrvatima ali nedamo da se BiH djeli jer jednog dana cijela će biti naša". E pa neće. Nikada nije bila a nema se demografskog kuveta ni da bude. Ljudi odoše, sve je manje rođenih, firme propadaju, pljačka cvjeta.

Trebaju nam realni rezultati popisa kao hljeb. Kada obični ljudi skontaju da je u BiH 3,3 miliona stanovnika uglavnom staraca i da taj broj neminovno ide na 2 miliona ima da ispuše nacionalni zanos i ponos kao balon od sapunice. Biće to udar kakav BH nacionalizmi neće preživjeti. Znaju to i političari. Zato i nema rezultata.
ULTRAK

#2195 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by ULTRAK »

Mister Yes wrote:
Nije nikakav problem da se tvrdi kako su današnji Bošnjaci nastali od nekadašnjih krstjana. Čak šta više, to je itekako korisno, jer je bitno da Bošnjaci ne misle da su posebni samo zbog islama. Eto posebni smo bili i prije islama jer smo bili krstjani a ne katolici i pravoslavci poput predaka naših komšija. :D
Ti nisi Bosnjak nego Hrvat. Prestani se lazno predstavljati. Do neki dan si tvrdio kako Bosnjaci trebaju da se uklope u Hrvatsku naciju. :D
Hafis

#2196 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Hafis »

Ovim svečano izjavljujem da prihvaćamo mister Yes-a u punopravno članstvo i pripadništvo Hrvatskom narodu, i ujedno izjavljujem da mu se dopušta punopravna uporaba dodijeljene funkcije u svakoj prigodi za koju smatra da je shodno.

Sa štovanjem

Ispred ogranka Matice Hrvatskog zmaja za BiH i primorje.
Dr sc Hafis
ULTRAK

#2197 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by ULTRAK »

Hafis wrote:Ovim svečano izjavljujem da prihvaćamo mister Yes-a u punopravno članstvo i pripadništvo Hrvatskom narodu, i ujedno izjavljujem da mu se dopušta punopravna uporaba dodijeljene funkcije u svakoj prigodi za koju smatra da je shodno.

Sa štovanjem

Dr sc Hafis
Konacno i Mister-Yes sebi sredio papire za rad u Evropi. :lol:
Hafis

#2198 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Hafis »

ULTRAK wrote:
Mister Yes wrote:
Ti nisi Bosnjak nego Hrvat. Prestani se lazno predstavljati. Do neki dan si tvrdio kako Bosnjaci trebaju da se uklope u Hrvatsku naciju. :D
Samo si veliki halčak...sve si ih prozentao. Onog @Ludžaka da je Srbin a @gospodina Yesa da je Hrvat.

Sad nastupa kulminacija kao u filmu Agathe Christie - ti si pretpostavljam Slovenac ili Crnogorac..ili Makedonac...Albanac... odaj nam please :)
madner

#2199 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by madner »

Dosla patrola za dezinfekciju, neko je prijavio suplju teoriju u akciji. :D
Mister Yes

#2200 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Mister Yes »

Hafis wrote:Ovim svečano izjavljujem da prihvaćamo mister Yes-a u punopravno članstvo i pripadništvo Hrvatskom narodu, i ujedno izjavljujem da mu se dopušta punopravna uporaba dodijeljene funkcije u svakoj prigodi za koju smatra da je shodno.

Sa štovanjem

Dr sc Hafis
Eto, sad sam kompletirao svoju kolekciju. Naime, ranije sam već skupio iste takve izjave od druge dvije strane :kakoste:
Post Reply