i, bez obzira što do bilo kakvog ozbiljnog podatka o etničkoj strukuri nije bilo moguće doći prije ovog centralnog prebrojavanja... A sve u cilju da se na nacionalističkoj osnovi ospore rezultati popisa kakvi god oni bili... To spada u opis djelovanja svakog nacionaliste - viktimizacija njegove grupacije i osporavanje svega što ne ide u prilog njegovoj mitologiji...
Umno porecen je svak onaj ko ne razmislja poput tebe.Interesantno
Zato sto si siguran da nisi dostojan da pricas s nekim.Ili ti je ovdje s tvojim Nome de Plume omoguceno da pricas i laprdas gluposti.Interesantno.I ovdje se tolerisu tvoje uvrede i epiteti.Jos interesantnije
Nauci se izrazavati.Nismo seljacine i to nepismene.Ako se ne znas dostojno drzati konverzacije sto siguran sam da nikad i nisi znao.I imas nemoc u pisanoj rijeci.Ne trebas se spustati na nivo kocijasa.Ako nisi citao knjige u mladosti.Mozes u starosti da krenes i naucis osnove KULTURE
Ako znas sta je to.Sapienti sat za tebe.A za ostalo.Kad krenes s in media res.Probaj da znam sta je pisac htio da kaze.Jer sem sto blatis ljude i pricas gluposti.Ne znam sta si htio da kazes?
Got it?Verstehen?Hoces li na Spanskom
Procitao sam vise knjiga nego sto si ti Dnevnih Avaza otvorio u ''seheru'' kraj Miljacke.
Toliki grad a psujes kao kocijas i ne znas se izrazavati.