vala, nakoEuridika wrote:Bona, to je do kroja pantalona...Bloo wrote:okej dosta vise sa ovim spicasto zgoljavim celom
vid mu nogica![]()
Ne voliš ćele...?
ovaj je mrsav nakav i ima noge ko bozo vreco
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
vala, nakoEuridika wrote:Bona, to je do kroja pantalona...Bloo wrote:okej dosta vise sa ovim spicasto zgoljavim celom
vid mu nogica![]()
Ne voliš ćele...?
Bloo wrote:vala, nakoEuridika wrote:Bona, to je do kroja pantalona...Bloo wrote:okej dosta vise sa ovim spicasto zgoljavim celom
vid mu nogica![]()
Ne voliš ćele...?
pukepuke wrote:
Pa baš kao Guardiola? Ajme, noge se same šire na njegaBlago tebi Bato onda, bariš i lijevo i desno i u sredini
I u zaleđu i u šesnaestercu, ima li još šta, skroman mi je nogometni rječnik
to su tajice bato_BataZiv_0809 wrote:pukepuke wrote:
Pa baš kao Guardiola? Ajme, noge se same šire na njegaBlago tebi Bato onda, bariš i lijevo i desno i u sredini
I u zaleđu i u šesnaestercu, ima li još šta, skroman mi je nogometni rječnik
![]()
![]()
Suze me zalise![]()
P.S. Imam nekoliko odijela sa jos uzim nogavicama od ovih
Znas kako lijepo padaju na cipeleBloo wrote: to su tajice bato
Bloo wrote:vala, nakoEuridika wrote:Bona, to je do kroja pantalona...Bloo wrote:okej dosta vise sa ovim spicasto zgoljavim celom
vid mu nogica![]()
Ne voliš ćele...?

A jel?_BataZiv_0809 wrote:Znas kako lijepo padaju na cipeleBloo wrote: to su tajice bato
Jest, Tita mi!zizi505 wrote:Bolji bez kose
hahahaha, mislio sam u redovnom nosenju, nema onih nabora, fazona, doduse carape se vide, ali to je valjda sad modernoEuridika wrote: A jel?
_BataZiv_0809 wrote:hahahaha, mislio sam u redovnom nosenju, nema onih nabora, fazona, doduse carape se vide, ali to je valjda sad modernoEuridika wrote: A jel?![]()
A kad pravo pantalone trebaju pasti, objesim ih na vjesalicu
a-hatoure123 wrote:Ismijah se citajuci zadnjih par stranica ove teme. Jel na kraju ko got laid ? I highly doubt but gotta ask...
You sureBloo wrote:a-hatoure123 wrote:Ismijah se citajuci zadnjih par stranica ove teme. Jel na kraju ko got laid ? I highly doubt but gotta ask...
only thing that gets laid 'round here..are eggs
Daj p....e, I know you haveBloo wrote:a-hatoure123 wrote:Ismijah se citajuci zadnjih par stranica ove teme. Jel na kraju ko got laid ? I highly doubt but gotta ask...
only thing that gets laid 'round here..are eggs
toure123 wrote:Daj p....e, I know you haveBloo wrote:a-hatoure123 wrote:Ismijah se citajuci zadnjih par stranica ove teme. Jel na kraju ko got laid ? I highly doubt but gotta ask...
only thing that gets laid 'round here..are eggs![]()
Ova tema je toliko uticajna da ovoliko suhih kuraca i picki ne mozes ni u Sahari nac'.toure123 wrote:Ismijah se citajuci zadnjih par stranica ove teme. Jel na kraju ko got laid ? I highly doubt but gotta ask...
Moj je sve bgm al suh nije, pljujem ja to redovnoTito_i_Partija wrote:Ova tema je toliko uticajna da ovoliko suhih kuraca i picki ne mozes ni u Sahari nac'.toure123 wrote:Ismijah se citajuci zadnjih par stranica ove teme. Jel na kraju ko got laid ? I highly doubt but gotta ask...
Dosadilo mi pisat o neuspjesimaultima_palabra wrote:Ne javi se onaj što je htio prići trebi u kafiću...
Ukro ti sarajevski student spotlight jelde, i te sarajlije vazda pokupe kajmak, nikake fajde u ovoj zenici za osjecajnog cojka pfffJimmy McNulty wrote:Dosadilo mi pisat o neuspjesimaultima_palabra wrote:Ne javi se onaj što je htio prići trebi u kafiću...
Ne krivim Emira nego smog. Moja osjecanja ne mogu izaci na vidjelo od smogaNjanjavi wrote:
Ukro ti sarajevski student spotlight jelde, i te sarajlije vazda pokupe kajmak, nikake fajde u ovoj zenici za osjecajnog cojka pfff
Jimmy McNulty wrote:Dosadilo mi pisat o neuspjesimaultima_palabra wrote:Ne javi se onaj što je htio prići trebi u kafiću...