Kao prvo, on se samo-prozvao nacionalistom. Ja sam mu samo ukazao da mu je taj nacionalizam selektivan i lažan. Jer htio ili ne - Zrinjski je BIH predstavnik. BIH je sjebana zemlja s teretom ratne prošlosti i korumpirane sadašnjosti. Ne postoji neka ‘dobra BIH’ u kojoj svi vole himnu i svaki pedalj zemlje. Dakle koje zemlje je on točno nacionalist?darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 00:07Zemljo, otvori se
Jesi slušao možda probrane hitove, kao što su:
- Jebem te Bosno, jebem te ja, Hrvatska moja domovina
- Nema više Veleža, ni Staroga mosta, srušile ga ustaše, ajmo Herceg-Bosna
Okretanje leđa himni, "Neretvom leševi plove" i ostale hitove ne treba ni spominjati.
Što onda prozivate ljude što ne podržavaju Zrinjski i prozivate ih nacionalistima?
Što uvijek postoje kompleksi od toga da se ne podržavaju ustaške i četničke furke? Kao nećemo biti kozmopolite kao dotični? E baš sam se nasikirao...
O ustašluku mi molim te nemoj. Bar ne dok kao ja ne izgubiš posao jer si prozvao nadređenog zbog NDH tetovaže. Ti o ustašluku trubiš iz daleka, ja sam živio u Mostaru i jeo govna milion i jedan put jer nisam šutio na pro-ustašluk ni bilo koju drugu formu demoniziranja i dehumanizacije drugih vjera i orjentacija. Što je taj forumaš kojem sam odgovarao - također radio. Između Ultrasa koji pjevaju ‘Jebem te Bosno’, igrača i osoblja Zrinjskog i na kraju nekog običnog građana koji voli pogledati utakmicu bez politike - je milion i jedan ton sive. Nije crno bijelo, nije nikad bilo crno bijelo niti će ikad biti.