Ovo bi Halid razvalio.
Himnu Zrinje pjeva Halid, pa to bi stopilo sve boje u Bosni u jednu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovo bi Halid razvalio.
Ma samo opušteno, večeras slavimo.Zoooka wrote: ↑22/09/2023 01:10Krenuo sam ti odg ali Bobi ti obrisa post. Spasio me jer ne znam sta bih odgovorio.darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 01:09
Ako ne odgovaraš kada te se pita nešto, ne moraš ni kada te niko ništa nije pitao.![]()
Staro je ovo 10 godina, promijenio se dosta mentalitet tih ljudi. Sad bi zivot dali za BiH.darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 01:20Ma samo opušteno, večeras slavimo.
Samo da se ne vraćamo u 90-e. Što bi Englezi rekli, to je voda ispod mosta (no pun intended).
Joj, izvini, promače mi da je iz 2010-ih.Zoooka wrote: ↑22/09/2023 01:22Staro je ovo 10 godina, promijenio se dosta mentalitet tih ljudi. Sad bi zivot dali za BiH.darius_maximus wrote: ↑22/09/2023 01:20
Ma samo opušteno, večeras slavimo.
Samo da se ne vraćamo u 90-e. Što bi Englezi rekli, to je voda ispod mosta (no pun intended).
Ako si gledao utakmicu onda mozes reci konkretno na koga sumnjas. Ne govorim o Zrinjskom.palermo wrote: ↑21/09/2023 23:23Ne vidjeh ranije pitanje .
Pa Zrinjski je politicki projekat koji je zadnjih godina porpomognut i izraelskim parama i cime sve ne. Zbog cega je toliko cudno da se nakon sramotnog prvog poluvremena yrazila mogucnost da se izbjegne blamaza. A pobjeda.na ovaj nacin zapravo ima i veliki propagandni iliti promidzbeni efekat. Evropa ce pricati o Zrinjskom. Pare nisu problem kada je u pitanju politicki projekat.
Zasto je ovo nemoguce ?
Mislim da nisam gledao utakmicu i ja bih pomislio sam za sebe da lupam.
Al gledao je.
Mi zivimo u paralelnom svemirujeza u ledja wrote: ↑22/09/2023 01:49Ako si gledao utakmicu onda mozes reci konkretno na koga sumnjas. Ne govorim o Zrinjskom.palermo wrote: ↑21/09/2023 23:23
Ne vidjeh ranije pitanje .
Pa Zrinjski je politicki projekat koji je zadnjih godina porpomognut i izraelskim parama i cime sve ne. Zbog cega je toliko cudno da se nakon sramotnog prvog poluvremena yrazila mogucnost da se izbjegne blamaza. A pobjeda.na ovaj nacin zapravo ima i veliki propagandni iliti promidzbeni efekat. Evropa ce pricati o Zrinjskom. Pare nisu problem kada je u pitanju politicki projekat.
Zasto je ovo nemoguce ?
Al gledao je.
Sta hoces reci? Zrinjski pustio 3 gola levatima pa ih onda nakantao?
Jel razumijes koliko to malo ima smisla?
Moze namjestiti ekipa koja je izgubila. Tesko ona koja je pobjedila deset puta jaceg protivnika.
Pa obicno kada se namjesti utakmica obadvije ekipe, ili dijelovi ekipa u tome.uceatvuju.Tako da mi nije jasan ovaj tvoj zadnji pasus.jeza u ledja wrote: ↑22/09/2023 01:49Ako si gledao utakmicu onda mozes reci konkretno na koga sumnjas. Ne govorim o Zrinjskom.palermo wrote: ↑21/09/2023 23:23
Ne vidjeh ranije pitanje .
Zasto je ovo nemoguce ?
Al gledao je.
Sta hoces reci? Zrinjski pustio 3 gola levatima pa ih onda nakantao?
Jel razumijes koliko to malo ima smisla?
Moze namjestiti ekipa koja je izgubila. Tesko ona koja je pobjedila deset puta jaceg protivnika.
To je to.perscitus wrote: ↑22/09/2023 07:51 Bravo Zrinjski! I de ljudi smirite malo sa tom mržnjom, svako od nas je produkt okoline, a okolina Zrinjskom je Premijer Liga BiH, svaki igrač, svaki tim, je pomalo zaslužan za ovakav rezultat Zrinjskog. Mi smo ga stvorili. Ovo je pobjeda svih nas
. Jebi ga, dobar si bokser onoliko koliko ti je dobar sparing partner. Tako da još veće zasluge idu i Veležu, i vaš napredak zadnjih godina je natjerao Zrinjskog da bude još bolji. Jedni drugima pomažemo da rastemo, da budemo bolji, snažniji, ljepši. To je ono što nas održava u životu.
![]()
![]()
Vjerovatno bi i moje Sarajevo bilo bolje i brže raslo da nam sparing partner nije za kurac, da nije polumrtvac iz novog grada, ha napraviš par koraka, kad eno ga opet zaspao, opet nema, opet kaže ne može više, vraćaj se, poljevaj, zovi brojeve, pomagaj i tako godine i godine nam prolaze, sudbina miješa karte a mi igramo, u boga sve manje vjerujemo a sve Ga se više bojimo....![]()