ne trebaju me zvati,samo pitam za komsiju. do kasno spavam.Telemach wrote: ↑27/12/2023 19:10Pozdrav @Hercegoviina,Hercegoviina wrote: ↑27/12/2023 17:24 kako ide to sa prekidom ugovora? trebas li sve izmiriti mjesece do kraja ugovora ili nekako drugacije?
Kolege iz tima za posebnu brigu o korisnicima će Vas ujutro pozvati po prioritetu, i pružiti Vam odgovore na sve Vaše upite. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Telemach BH
Moderator: Benq
- Hercegoviina
#21151 Re: Telemach BH
- kakotakonikako
#21152 Re: Telemach BH
Cijeneći njihov doprinos, zalaganje i predanost u ovim izazovnim vremenima, u skladu s internim pravilima i Uredbom Vlade FBiH, Telemach će svakom od 655 zaposlenika isplatiti jednak iznos finansijske podrške.
Nakon trajnog povećanja plata svim radnicima početkom ove godine, pomenutim gestom kompanija Telemach BH još jednom pokazuje kontinuiranu opredijeljenost unapređenju materijalnog položaja svojih zaposlenika.
"U temelju uspjeha Telemacha stoji vrhunska tehnologija, ali nju pokreću upravo naši ljudi koji su zaslužni za sva naša dostignuća i uspjehe. Kako bismo im pokazali koliko su nam važni, neprestano nastojimo kreirati poticajno i motivirajuće radno okruženje u kojem će se osjećati poštovano i vrijedno, uz adekvatnu finansijsku kompenzaciju za svoj rad. Imajući u vidu velike izazove i posljedice koje su nam donijela aktuelna ekonomska zbivanja, isplatom klix finansijske podrške želimo im iskazati zahvalnost za trud i biti njihov oslonac u ovom turbulentnom razdoblju, baš kao što to redovno činimo i kroz naš fond za finansijsku podršku zaposlenicima u liječenju i rješavanju drugih socijalnih problema", istakao je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha BH.
Status vodećeg domaćeg provajdera digitalne i analogne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveće alternativnog pružatelja usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine kompanija Telemach BH izgradila je, napominje Drinić, zahvaljujući upravo stručnosti i posvećenosti svojih zaposlenika.
To je prepoznala i međunarodna organizacija ICERTIAS (International Certification Association), koja je na temelju pomenutih kvaliteta Telemachu BH dodijelila prestižni certifikat i zlatnu medalju "Customers' Friend - Jer mi cijenimo svoje klijente" i status "Vrhunska izvrsnost".
S druge strane, pažnja i briga koje Telemach BH posvećuje zaposlenicima prepoznate su i potvrđene nezavisnim istraživanjima portala Mojposao.ba, prema kojima je Telemach BH proglašen za najpoželjnijeg poslodavca u telekomunikacijskom sektoru za 2023. godinu i među Top 10 poslodavaca u ukupnom poretku.
Titulu najpoželjnijeg poslodavca u telekom sektoru Telemach BH s ponosom nosi proteklih deset godina. Investiranje u zaposlenike, otvaranje novih radnih mjesta i zajednicu u kojoj posluje Telemach BH će nastaviti i u budućnosti, a dodatni vjetar u leđa za to je i priznanje za jednog od najznačajnijih stranih investitora za 2023. godinu, u izboru Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini (FIPA).

Nakon trajnog povećanja plata svim radnicima početkom ove godine, pomenutim gestom kompanija Telemach BH još jednom pokazuje kontinuiranu opredijeljenost unapređenju materijalnog položaja svojih zaposlenika.
"U temelju uspjeha Telemacha stoji vrhunska tehnologija, ali nju pokreću upravo naši ljudi koji su zaslužni za sva naša dostignuća i uspjehe. Kako bismo im pokazali koliko su nam važni, neprestano nastojimo kreirati poticajno i motivirajuće radno okruženje u kojem će se osjećati poštovano i vrijedno, uz adekvatnu finansijsku kompenzaciju za svoj rad. Imajući u vidu velike izazove i posljedice koje su nam donijela aktuelna ekonomska zbivanja, isplatom klix finansijske podrške želimo im iskazati zahvalnost za trud i biti njihov oslonac u ovom turbulentnom razdoblju, baš kao što to redovno činimo i kroz naš fond za finansijsku podršku zaposlenicima u liječenju i rješavanju drugih socijalnih problema", istakao je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha BH.
Status vodećeg domaćeg provajdera digitalne i analogne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveće alternativnog pružatelja usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine kompanija Telemach BH izgradila je, napominje Drinić, zahvaljujući upravo stručnosti i posvećenosti svojih zaposlenika.
To je prepoznala i međunarodna organizacija ICERTIAS (International Certification Association), koja je na temelju pomenutih kvaliteta Telemachu BH dodijelila prestižni certifikat i zlatnu medalju "Customers' Friend - Jer mi cijenimo svoje klijente" i status "Vrhunska izvrsnost".
S druge strane, pažnja i briga koje Telemach BH posvećuje zaposlenicima prepoznate su i potvrđene nezavisnim istraživanjima portala Mojposao.ba, prema kojima je Telemach BH proglašen za najpoželjnijeg poslodavca u telekomunikacijskom sektoru za 2023. godinu i među Top 10 poslodavaca u ukupnom poretku.
Titulu najpoželjnijeg poslodavca u telekom sektoru Telemach BH s ponosom nosi proteklih deset godina. Investiranje u zaposlenike, otvaranje novih radnih mjesta i zajednicu u kojoj posluje Telemach BH će nastaviti i u budućnosti, a dodatni vjetar u leđa za to je i priznanje za jednog od najznačajnijih stranih investitora za 2023. godinu, u izboru Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini (FIPA).
- drug_profi
#21153 Re: Telemach BH
Pozdravljam povecanje plata u realnom sektoru.
-
acer5101
#21154 Re: Telemach BH
@Telemach
Može li molba? Da me pozove vaša kolegica što je juče zvala, tako smo ostali u dogovoru
Hvala
Može li molba? Da me pozove vaša kolegica što je juče zvala, tako smo ostali u dogovoru
Hvala
- Telemach
-
Risbo 111
#21156 Re: Telemach BH
Prije 6 dana je otvoren nalog sa sluzbom za brigu o korisnicima. Danas sam opet zvao, kazu bit ce
Pa kad ce vise nazvati?
Pa kad ce vise nazvati?
- Telemach
#21157 Re: Telemach BH
Pozdrav @Risbo 111,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Kolege će Vas pozvati po prioritetu u što kraćem roku. Čekamo na Vaše povratne informacije.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#21158 Re: Telemach BH
Molim Boga da kupe Eronet, vjeruj mi.hamo1977 wrote: ↑26/12/2023 13:53E pošteno. Svaka čast i za tebe.heat wrote: ↑26/12/2023 13:41 Dragi Telemaše,
ovim putem želim da ti se zahvalim za brzinu,efikasnost i kvalitet usluge ekipe ovdje, kao i ekipi u naprednoj podršci, a posebno Muameru iz navedene Službe. Da smo svi posvećeni poslu, kao navedeni kolega, svima bi nam bilo bolje u Bosni i Hercegovini.
Molim da se proslijedi pohvala menadžeru/šefu za gore navedenog kolegu, kao i da se isti nagradi bonusom na platu za izvanredan trud.
Lijepi pozdrav![]()
Hvala ti
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#21159 Re: Telemach BH
Nema na čemu.Telemach wrote: ↑26/12/2023 13:54Pozdrav @heat,heat wrote: ↑26/12/2023 13:41 Dragi Telemaše,
ovim putem želim da ti se zahvalim za brzinu,efikasnost i kvalitet usluge ekipe ovdje, kao i ekipi u naprednoj podršci, a posebno Muameru iz navedene Službe. Da smo svi posvećeni poslu, kao navedeni kolega, svima bi nam bilo bolje u Bosni i Hercegovini.
Molim da se proslijedi pohvala menadžeru/šefu za gore navedenog kolegu, kao i da se isti nagradi bonusom na platu za izvanredan trud.
Lijepi pozdrav![]()
Hvala Vam na povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni pruženom podrškom od strane kolege iz sektora napredne tehničke podrške. Vašu pohvalu ćemo proslijediti nadležnom sektoru. Hvala Vam na povjerenju koji ste nam ukazali. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Svako dobro vam zelim u Novoj godini, a nama zelim cijenu 1Gbps po cijeni iz Srbije od cca 17KM za
-
hava123
#21160 Re: Telemach BH
I ja da pohvalim EON Box.
Beton fakat.
Nadam se da ćemo slijedeće godine imati i nove modeme za brži wi-fi.
@Telemach, sretna nova godina i ostanite najbolji kao i dosad.
Beton fakat.
Nadam se da ćemo slijedeće godine imati i nove modeme za brži wi-fi.
@Telemach, sretna nova godina i ostanite najbolji kao i dosad.
-
Risbo 111
#21161 Re: Telemach BH
- Telemach
- MTV
- turbofolk
#21165 Re: Telemach BH
Nije pitanje vezano direktno za Telemach, nego za HBO max, ali pošto ga koristim preko Telemacha, da priupitam ovdje: Dešava li se još nekom da je za neke sezone određenih serija moguće odgledati samo prve dvije epizode. Na trećoj epizodi izbaci informaciju: Naslov nije moguće reproducirati. Imamo problem sa reproduciranjem tog sadržaja. Pokušajte ponovo kasnije.
Konkretno se radi o dvije serije: "Komičarke (Hacks)" i "Garcia". Obje uredno izvrte prve dvije epizode i onda na trećoj ide gore navedena informacija. Eh sad. Preko EON aplikacije se može gledati u HBO OD i treća i četvrta i ostale epizode serije "Komičarke". Serija "Garcia" se uopšte ne nalazi u u katalogu HBO OD. Nije mi problem nastaviti gledati na HBO OD, ali mi je nekako pregledniji HBO max, s tim da seriju Garcia ne mogu nastavit gledat nikako.
Inače korisnik tv premium paketa s otključanim svim sadržajima. Internet nije Telemachov. Ako je neko imo sličan problem i riješio ga, hvala mu ako napiše kako ga je riješio.
Hvala
Konkretno se radi o dvije serije: "Komičarke (Hacks)" i "Garcia". Obje uredno izvrte prve dvije epizode i onda na trećoj ide gore navedena informacija. Eh sad. Preko EON aplikacije se može gledati u HBO OD i treća i četvrta i ostale epizode serije "Komičarke". Serija "Garcia" se uopšte ne nalazi u u katalogu HBO OD. Nije mi problem nastaviti gledati na HBO OD, ali mi je nekako pregledniji HBO max, s tim da seriju Garcia ne mogu nastavit gledat nikako.
Inače korisnik tv premium paketa s otključanim svim sadržajima. Internet nije Telemachov. Ako je neko imo sličan problem i riješio ga, hvala mu ako napiše kako ga je riješio.
- Telemach
#21166 Re: Telemach BH
Pozdrav @turbofolk,turbofolk wrote: ↑31/12/2023 07:55 Nije pitanje vezano direktno za Telemach, nego za HBO max, ali pošto ga koristim preko Telemacha, da priupitam ovdje: Dešava li se još nekom da je za neke sezone određenih serija moguće odgledati samo prve dvije epizode. Na trećoj epizodi izbaci informaciju: Naslov nije moguće reproducirati. Imamo problem sa reproduciranjem tog sadržaja. Pokušajte ponovo kasnije.
Inače korisnik tv premium paketa s otključanim svim sadržajima. Internet nije Telemachov. Ako je neko imo sličan problem i riješio ga, hvala mu ako napiše kako ga je riješio.Hvala
Zamolit ćemo Vas da se obratite zvaničnoj podršci servisa HBO MAX, kako biste otklonili navedene poteškoće. Kompanija Telemach nema utjecaja na rad HBO MAX servisa. Svi sadržaji koje kompanija HBO isporuči se uvrštavaju u okviru HBO OD Video Klub kataloga, te ukoliko određeni sadržaj nedostaje, isti nije isporučen kompaniji Telemach za uvrštavanje u HBO OD Video Klub katalog. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- turbofolk
#21167 Re: Telemach BH
Hvala na brzom odgovoruTelemach wrote: ↑31/12/2023 09:10 Pozdrav @turbofolk,
Zamolit ćemo Vas da se obratite zvaničnoj podršci servisa HBO MAX, kako biste otklonili navedene poteškoće. Kompanija Telemach nema utjecaja na rad HBO MAX servisa. Svi sadržaji koje kompanija HBO isporuči se uvrštavaju u okviru HBO OD Video Klub kataloga, te ukoliko određeni sadržaj nedostaje, isti nije isporučen kompaniji Telemach za uvrštavanje u HBO OD Video Klub katalog. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
@Telemach
- Telemach
- Cracked
#21169 Re: Telemach BH
Meni i dalje nije jasno zasto 1gbs kosta dodatnih 60km na eon premium. A da ne govorim da je i tu upload kritican. Ja prvo kontao to jednokratno 60km, pa cak i razmisljao uzeti ali kad sam upload vidio odustanem. Onda jos skontam da je to na mjesecnoj bazi dodatnih 60....heat wrote: ↑28/12/2023 22:44Nema na čemu.Telemach wrote: ↑26/12/2023 13:54Pozdrav @heat,heat wrote: ↑26/12/2023 13:41 Dragi Telemaše,
Lijepi pozdrav![]()
Hvala Vam na povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni pruženom podrškom od strane kolege iz sektora napredne tehničke podrške. Vašu pohvalu ćemo proslijediti nadležnom sektoru. Hvala Vam na povjerenju koji ste nam ukazali. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Svako dobro vam zelim u Novoj godini, a nama zelim cijenu 1Gbps po cijeni iz Srbije od cca 17KM za![]()
Svasta
- Telemach
#21170 Re: Telemach BH
Pozdrav @Cracked,Cracked wrote: ↑31/12/2023 18:29 Meni i dalje nije jasno zasto 1gbs kosta dodatnih 60km na eon premium. A da ne govorim da je i tu upload kritican. Ja prvo kontao to jednokratno 60km, pa cak i razmisljao uzeti ali kad sam upload vidio odustanem. Onda jos skontam da je to na mjesecnoj bazi dodatnih 60....
Svasta
Trenutna cijena Giga dodatka iznosi 80 KM na mjesečnoj osnovi na cijenu postojećeg EON Premium Trio paketa, te pruža internet brzinu do 1000/50 Mbps. Ukoliko dođe do korekcije cijene Giga dodatka, o tome ćemo blagovremeno obavijestiti sve naše korisnike. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- chakany
#21171 Re: Telemach BH
Svim mojim dragim forumašicama i forumašima želim sretnu Novu godinu.
Da nam Telemach uvede sve što poželimo u ovoj godini. Puno novih kanala, novih brzina i još mnogo, mnogo toga.
Živjeli
Da nam Telemach uvede sve što poželimo u ovoj godini. Puno novih kanala, novih brzina i još mnogo, mnogo toga.
Živjeli
- biggrin
#21172 Re: Telemach BH
s obzirom da mi u aprilu ističe ugovor, kakva su iskustva sa zaključivanjem aneksa na dodatne 2 godine tj.koliki popust se može očekivati za premium paket?
- Telemach
#21173 Re: Telemach BH
Pozdrav @biggrin,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona. Kolege iz sektora za brigu o korisnicima će Vas pozvati u što kraćem roku i za Vas prezentovati najbolje dostupne benefite i pogodnosti. Čekamo na Vaše povratne informacije.
-
bogata_sirotinja
#21174 Re: Telemach BH
Slijed događaja sa @Telemach
1. Potpisan aneks ugovora 21.12.2023. godine;
2. Par puta Vas zvao, pisao i tvrdili ste da je otvoren nalog za montažu dodatnog recivera;
3. Na forumu 27.12. ipak dobijam informaciju da je dan prije kreiran novi nalog za montažu dodatnog recivera jer je greškom neko kreirao nalog za zamjenu kompletne Total TV opreme;
4. Dobijam poziv 29.12. od ovlaštenog Total TV partnera tj. njihovog servisera gdje se raspituje za moju adresu, a kako nisam bio tu, odgodili smo montažu za 03.01.2024.
5. Danas zovem servisera i čovjek kaže da ne može montirati dodatni reciver jer nema LNB-ova koje su iz Sarajeva trebali poslati pa će u toku dana provjeriti u poslovnici u Banjaluci te da ga zovem sutra...
Žalosno, kao da mi korisnici živimo od vas a ne vi od nas...
2. Par puta Vas zvao, pisao i tvrdili ste da je otvoren nalog za montažu dodatnog recivera;
3. Na forumu 27.12. ipak dobijam informaciju da je dan prije kreiran novi nalog za montažu dodatnog recivera jer je greškom neko kreirao nalog za zamjenu kompletne Total TV opreme;
4. Dobijam poziv 29.12. od ovlaštenog Total TV partnera tj. njihovog servisera gdje se raspituje za moju adresu, a kako nisam bio tu, odgodili smo montažu za 03.01.2024.
5. Danas zovem servisera i čovjek kaže da ne može montirati dodatni reciver jer nema LNB-ova koje su iz Sarajeva trebali poslati pa će u toku dana provjeriti u poslovnici u Banjaluci te da ga zovem sutra...
- Telemach
#21175 Re: Telemach BH
Pozdrav @bogata_sirotinja,bogata_sirotinja wrote: ↑03/01/2024 18:24 Slijed događaja sa @Telemach
Vaše navode ćemo proslijediti kolegama koji će Vas kontaktirati po prioritetu, i pružiti povratne informacije. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.