BHTelecom
Moderator: Benq
-
proama
#20976 Re: BHTelecom
Moja tv Full S mi je paket i 3 arene su mi zatamnjenje, je li moram dodatno platiti ili postoji mogućnost da ne plaćam dodatno. Moju TV imam godinu dana.
-
sifra2020
#20977 Re: BHTelecom
kakaljin wrote: ↑01/02/2025 15:51Pa kakav si ti ugovor uzimao na s paketu? Kad nije dugo nikakvog popusta bilo a ova akcija traje već sigurno preko mjesec
Ma uzeo brate produzio na jos 2g ,uzeo air fryer,10%popusta na ukupnu cijenu S paketa,oko 5.20popust a rata mi 7.50km za taj air fryer ,i sad ugovorom vezan i ne mogu uzeti tu akciju da predjem na M paket po cijeni S
- -Chesterfield-
#20978 Re: BHTelecom
Ja sam već duže od dvije godine bez ikakvog ugovora za FULL S.
Mislio se prebaciti kod ovih lokalnih što daju bežično internet a televiziju ostaviti.
Nakon toliko godina sada mi pustili VDSL pa bih mogao možda i produžiti ugovor, ali ne znam šta nude? Ne zanima me veći paket jer ne pratim sport. Koliko nude popust? Znam da je jedno vrijeme bilo 8% za produženje ugovora.
Još kada bi @ing-ecc pojačao download sa par MB bilo bi super.
Ignoriše me nešto. Možda zbog čestih kritika na račun Bhtelecom-a.
Mislio se prebaciti kod ovih lokalnih što daju bežično internet a televiziju ostaviti.
Nakon toliko godina sada mi pustili VDSL pa bih mogao možda i produžiti ugovor, ali ne znam šta nude? Ne zanima me veći paket jer ne pratim sport. Koliko nude popust? Znam da je jedno vrijeme bilo 8% za produženje ugovora.
Još kada bi @ing-ecc pojačao download sa par MB bilo bi super.
Ignoriše me nešto. Možda zbog čestih kritika na račun Bhtelecom-a.
- savez_napolje
#20979 Re: BHTelecom
Prije dva dana na šalteru izvršio promjenu paketa sa Full S na Full M, od jutros čitav dan na jednom STB dostupni Arena Premium i Cinestar Premiere paketi (Full M), na drugom/dodatnom STB još uvijek kao da nisam nista ni mijenjao, a Arene Premium zaključane, trazi da se izvrši aktivacija "dodatnog " paketa.
Ima li neko sličan problem od jutros, a da se prethodno prebacio na Full M?
- Laertes
#20980 Re: BHTelecom
Da, jutros aktivirao. Ideš na meni, pa aktivacija usluga. Klikneš na Arena Premium 5 KM i Pink E 1 KM, tamanplain vanilla wrote: ↑01/02/2025 15:51Meni je ugovor tamam istekao, mogu promijniti.
Znaci nema veze na kojem Premium kanalu kliknem da aktivira, kqd unesem pin sva 3 ce se otključati i to je 5KM/mjesec dana?
-
jasko__10
#20981 Re: BHTelecom
Kako je krenulo nece niko skoro biti na MTV S paketu,oko mene svi idu na promjenu jer je bolje nego placas 5 km za arene ovako vise kanala se dobije.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- Laertes
#20983 Re: BHTelecom
Ma ja uzeo telefon u oktobru i obnovio ugovor, pa mi se ne isplati mijenjati paket, 8 KM razlike. A večeras Knicks-Lakersi, pa odmah kliknuh.plain vanilla wrote: ↑01/02/2025 17:05Kakav je to E kad kosta markicu haha
Kontam sacekati ponedjeljak pa zamijeniti paket, dotad cu gledati obicne arene
A nemam pojma za E, vidio na meniju. Ne vjerujem da bi u današnje vrijeme iko i marku dao za to
-
isx
#20984 Re: BHTelecom
Dodatni STB 5 KM, HD kanali 5 KM, AS Premium 5KM. Jebem im pleme pohlepno.Laertes wrote: ↑01/02/2025 16:38Da, jutros aktivirao. Ideš na meni, pa aktivacija usluga. Klikneš na Arena Premium 5 KM i Pink E 1 KM, tamanplain vanilla wrote: ↑01/02/2025 15:51Meni je ugovor tamam istekao, mogu promijniti.
Znaci nema veze na kojem Premium kanalu kliknem da aktivira, kqd unesem pin sva 3 ce se otključati i to je 5KM/mjesec dana?![]()
Gledam Premier league HD nije crn, mora da su zaboravili njega.
- farenhajt983
#20985 Re: BHTelecom
kod mene FULL S, ali nesto slican problem, deaktivirao sam HD paket ( na glavnom TV-u, da ga tako nazovem), jer planiram to prebacit na Premium Arenesavez_napolje wrote: ↑01/02/2025 16:31 Prije dva dana na šalteru izvršio promjenu paketa sa Full S na Full M, od jutros čitav dan na jednom STB dostupni Arena Premium i Cinestar Premiere paketi (Full M), na drugom/dodatnom STB još uvijek kao da nisam nista ni mijenjao, a Arene Premium zaključane, trazi da se izvrši aktivacija "dodatnog " paketa.
- na ovom glavnom TV mi nisu ukljuceni HD kanali
- dok na drugom TV-u rade (u meniju su i dalje aktivirani u uslugama), koliko se sjecam nisam nikad imao situaciju da amoram neku uslugu raditi (ukljuciti ili iskljuciti) na oba TV
-
sifra2020
#20986 Re: BHTelecom
Isti slucaj,kad sam aktivirao hd ne sjecam se da sam morao i na drugom televizoru,zaista ne sjecam se,preksinoc kad sam deaktivirao na glavnom,islo je idalje na drugom uredjaju pa sam posebno na njemu iskljucio.farenhajt983 wrote: ↑01/02/2025 18:04kod mene FULL S, ali nesto slican problem, deaktivirao sam HD paket ( na glavnom TV-u, da ga tako nazovem), jer planiram to prebacit na Premium Arenesavez_napolje wrote: ↑01/02/2025 16:31 Prije dva dana na šalteru izvršio promjenu paketa sa Full S na Full M, od jutros čitav dan na jednom STB dostupni Arena Premium i Cinestar Premiere paketi (Full M), na drugom/dodatnom STB još uvijek kao da nisam nista ni mijenjao, a Arene Premium zaključane, trazi da se izvrši aktivacija "dodatnog " paketa.
- dok na drugom TV-u rade (u meniju su i dalje aktivirani u uslugama), koliko se sjecam nisam nikad imao situaciju da amoram neku uslugu raditi (ukljuciti ili iskljuciti) na oba TV
Kad si iskljucio?da li su ti vec presrali s radom ili ti je doslo ono vazi do (tog i tog dstuma)
Ne znam kakav je slucaj s premium arenama?je li se mora na oba uredjaja posebno ili ce automatski s glavnog na drugi stb preci aktivacija?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#20987 Re: BHTelecom
Pitanje ima li nacina i naravno kako se moze na Moja TV platiti da se gleda samo jedna utakmica. To je moglo prije koliko se sjecam. Hvala
- farenhajt983
#20988 Re: BHTelecom
kada sam deaktivirao (uradio sam to jos prije 2 dana), pisalo je da vazi do 01.02., sto uistinu jeste na ovom prvom TV-u, dok evo ulazim u mjesec u februar na jednom tv HD ne radi na drugom radisifra2020 wrote: ↑01/02/2025 18:25Isti slucaj,kad sam aktivirao hd ne sjecam se da sam morao i na drugom televizoru,zaista ne sjecam se,preksinoc kad sam deaktivirao na glavnom,islo je idalje na drugom uredjaju pa sam posebno na njemu iskljucio.farenhajt983 wrote: ↑01/02/2025 18:04kod mene FULL S, ali nesto slican problem, deaktivirao sam HD paket ( na glavnom TV-u, da ga tako nazovem), jer planiram to prebacit na Premium Arenesavez_napolje wrote: ↑01/02/2025 16:31 Prije dva dana na šalteru izvršio promjenu paketa sa Full S na Full M, od jutros čitav dan na jednom STB dostupni Arena Premium i Cinestar Premiere paketi (Full M), na drugom/dodatnom STB još uvijek kao da nisam nista ni mijenjao, a Arene Premium zaključane, trazi da se izvrši aktivacija "dodatnog " paketa.
Kad si iskljucio?da li su ti vec presrali s radom ili ti je doslo ono vazi do (tog i tog dstuma)
Ne znam kakav je slucaj s premium arenama?je li se mora na oba uredjaja posebno ili ce automatski s glavnog na drugi stb preci aktivacija?
-
sifra2020
#20989 Re: BHTelecom
farenhajt983 wrote: ↑01/02/2025 19:12kada sam deaktivirao (uradio sam to jos prije 2 dana), pisalo je da vazi do 01.02., sto uistinu jeste na ovom prvom TV-u, dok evo ulazim u mjesec u februar na jednom tv HD ne radi na drugom radisifra2020 wrote: ↑01/02/2025 18:25Isti slucaj,kad sam aktivirao hd ne sjecam se da sam morao i na drugom televizoru,zaista ne sjecam se,preksinoc kad sam deaktivirao na glavnom,islo je idalje na drugom uredjaju pa sam posebno na njemu iskljucio.farenhajt983 wrote: ↑01/02/2025 18:04
kod mene FULL S, ali nesto slican problem, deaktivirao sam HD paket ( na glavnom TV-u, da ga tako nazovem), jer planiram to prebacit na Premium Arene
Zato sam ja za svaki slucaj i na drugom posebno deaktivirao
-
ing-ecc
#20990 Re: BHTelecom
Mozes li u postavkama STB provjeriti kako su ti prijavljeni, koji je korisnik, koja sifra, koji MAC ...savez_napolje wrote: ↑01/02/2025 16:31 Prije dva dana na šalteru izvršio promjenu paketa sa Full S na Full M, od jutros čitav dan na jednom STB dostupni Arena Premium i Cinestar Premiere paketi (Full M), na drugom/dodatnom STB još uvijek kao da nisam nista ni mijenjao, a Arene Premium zaključane, trazi da se izvrši aktivacija "dodatnog " paketa.
- erotica
#20991 Re: BHTelecom
Al su brzi kad treba kanale izbaciti sa web tv, a nije ni uredu da sam kupio arena premium paket i da ga ne mogu gledati na moja web tv. Trebaju te kanale koji se doplate omogućiti i na web tv
- savez_napolje
#20992 Re: BHTelecom
ing-ecc wrote: ↑01/02/2025 19:30Mozes li u postavkama STB provjeriti kako su ti prijavljeni, koji je korisnik, koja sifra, koji MAC ...savez_napolje wrote: ↑01/02/2025 16:31 Prije dva dana na šalteru izvršio promjenu paketa sa Full S na Full M, od jutros čitav dan na jednom STB dostupni Arena Premium i Cinestar Premiere paketi (Full M), na drugom/dodatnom STB još uvijek kao da nisam nista ni mijenjao, a Arene Premium zaključane, trazi da se izvrši aktivacija "dodatnog " paketa.
Prijavljeni na isto korisnicko ime, sifra ista, MAC se razlikuje...
Zovem podršku čitav dan, ne javlja se niko.
- PlusSA
#20993 Re: BHTelecom
možda ce tražiti dodatno da se doplacuje i za drugi STB uređaj fakat kod njih je sve moguce kad treba uzeti lagane paresavez_napolje wrote: ↑01/02/2025 22:22ing-ecc wrote: ↑01/02/2025 19:30Mozes li u postavkama STB provjeriti kako su ti prijavljeni, koji je korisnik, koja sifra, koji MAC ...savez_napolje wrote: ↑01/02/2025 16:31 Prije dva dana na šalteru izvršio promjenu paketa sa Full S na Full M, od jutros čitav dan na jednom STB dostupni Arena Premium i Cinestar Premiere paketi (Full M), na drugom/dodatnom STB još uvijek kao da nisam nista ni mijenjao, a Arene Premium zaključane, trazi da se izvrši aktivacija "dodatnog " paketa.
Zovem podršku čitav dan, ne javlja se niko.
- savez_napolje
#20994 Re: BHTelecom
Sve je moguće definitivnoPlusSA wrote: ↑01/02/2025 22:41možda ce tražiti dodatno da se doplacuje i za drugi STB uređaj fakat kod njih je sve moguce kad treba uzeti lagane paresavez_napolje wrote: ↑01/02/2025 22:22
Zovem podršku čitav dan, ne javlja se niko.![]()
Znam da je za aktivaciju dodatnih paketa dovoljno bilo aktivirati na jednom STB-u/TV-u, automatski bi se usluga aktivirala i na ostalim uređajima. Za deaktivaciju isto tako.
Šta su sad uradili, to samo oni znaju.
-
sifra2020
#20995 Re: BHTelecom
Ja sam idalje na Full S ,aktivirao danas premium ,sad dosao ma sprat na drugom STB mi nije aktivirana,ono dugme iza risivera ugasio pa upalio i idalje mi nije aktiviralo premium?znam da sam na oba morao HD iskljuciti(a samo jedan placao) da ne treba slucajno i ovdje na oba posebno aktivirat al na jedan racun samo ide
Da napomenem sad sam gledao u postavkama ono u moja tv prijemnik ,samo mi ,,korisnik’’ i ,,middleware version’’ stoje isto(podudaraju se)
Pretplatnik,IP adresa,Mac adresa i ostale ispod stvari nista se ne podudara u dva STB uredjaja
Da napomenem sad sam gledao u postavkama ono u moja tv prijemnik ,samo mi ,,korisnik’’ i ,,middleware version’’ stoje isto(podudaraju se)
Pretplatnik,IP adresa,Mac adresa i ostale ispod stvari nista se ne podudara u dva STB uredjaja
- savez_napolje
#20996 Re: BHTelecom
I u mene je jsti slučaj, na tom jednom ("glavnom" STB-u) aktiviran taj Full M na koji sam se prebacio prije 3 dana (rade Arene Premium, HD, Cinestar Premiere), a na ovom drugom na spratu sve isto kao sto je i bilo. Čak kad na tom dodatnom STBu udjem u Meni->Aktivacija usluga, još stoji da je aktiviran Full S.sifra2020 wrote: ↑01/02/2025 23:07 Ja sam idalje na Full S ,aktivirao danas premium ,sad dosao ma sprat na drugom STB mi nije aktivirana,ono dugme iza risivera ugasio pa upalio i idalje mi nije aktiviralo premium?znam da sam na oba morao HD iskljuciti(a samo jedan placao) da ne treba slucajno i ovdje na oba posebno aktivirat al na jedan racun samo ide
-
sifra2020
#20997 Re: BHTelecom
Onda vjerovatno treba na oba uredjaja,al bojim se da mi ne uzmu 2x5km za arene premium hahahsavez_napolje wrote: ↑02/02/2025 10:46I u mene je jsti slučaj, na tom jednom ("glavnom" STB-u) aktiviran taj Full M na koji sam se prebacio prije 3 dana (rade Arene Premium, HD, Cinestar Premiere), a na ovom drugom na spratu sve isto kao sto je i bilo. Čak kad na tom dodatnom STBu udjem u Meni->Aktivacija usluga, još stoji da je aktiviran Full S.sifra2020 wrote: ↑01/02/2025 23:07 Ja sam idalje na Full S ,aktivirao danas premium ,sad dosao ma sprat na drugom STB mi nije aktivirana,ono dugme iza risivera ugasio pa upalio i idalje mi nije aktiviralo premium?znam da sam na oba morao HD iskljuciti(a samo jedan placao) da ne treba slucajno i ovdje na oba posebno aktivirat al na jedan racun samo ide
- PlusSA
#20998 Re: BHTelecom
genijalan potez bi to bio telecoma, ideja je vrh ako su to skontali skidam im kapu 
-
sifra2020
- savez_napolje
#21000 Re: BHTelecom
Stvar je u tome što ja nisam posebno aktivirao taj "Arena Premium" paket, nego sam prije 3 dana izvršio prelazak sa Full S na MojaTV Full M paket koji, između ostalog, uključuje i navedeni "Arena Premium" paket. Kako stvari trenutno stoje, na jednom STB-u mi je taj prelazak aktiviran, jer imam sve ono što Full M i uključuje, a na drugom - dodatnom mi je i dalje ponuda kanala iz Full S paketa. Jedan račun, jedan korisnik, sve isto osim ponude kanala na dva odvojena STB uređaja.sifra2020 wrote: ↑02/02/2025 11:38Onda vjerovatno treba na oba uredjaja,al bojim se da mi ne uzmu 2x5km za arene premium hahahsavez_napolje wrote: ↑02/02/2025 10:46I u mene je jsti slučaj, na tom jednom ("glavnom" STB-u) aktiviran taj Full M na koji sam se prebacio prije 3 dana (rade Arene Premium, HD, Cinestar Premiere), a na ovom drugom na spratu sve isto kao sto je i bilo. Čak kad na tom dodatnom STBu udjem u Meni->Aktivacija usluga, još stoji da je aktiviran Full S.sifra2020 wrote: ↑01/02/2025 23:07 Ja sam idalje na Full S ,aktivirao danas premium ,sad dosao ma sprat na drugom STB mi nije aktivirana,ono dugme iza risivera ugasio pa upalio i idalje mi nije aktiviralo premium?znam da sam na oba morao HD iskljuciti(a samo jedan placao) da ne treba slucajno i ovdje na oba posebno aktivirat al na jedan racun samo ide