dozadnjekapi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kerim-m ... /180423047
ubice se pustaju na slobodu, nema svrhe očekivati da silovatelji leze u zatvoru.
svako spominjanje ovoga sranja je odmah pritisak na pravosuje i slična šuplja priča
dozadnjekapi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kerim-m ... /180423047
ubice se pustaju na slobodu, nema svrhe očekivati da silovatelji leze u zatvoru.
DaysleepeR wrote:Naravno da je proceduralnom greškom došlo do oslobađanja.
Ovako će i Sefić prohodati.
To se tako radi.
evo ja podjahkad pomognem baketu da bude jos bogatijimali_milojica wrote:Država za lopova, dilera, ubicu, dodaj sta god ti padne. Država za sve, osim za čovjeka

Mogao si navest lokaciju,cisto da zaobiđe ko zelilajkujMe wrote:Da prijavim slucaj za koji vjerujem da ce se zataskati.
Jucer pretucen direktor jedne parking firme od strane vlasnika druge firme i njegova dva sina razlog ne da gazda parkinga koji inace placa koncesiju opstini dva parking mjesta besplatno.
Policija dolazila ali s obzirom da imaju jake veze nevjerujem da ce ista biti procesuirano.
Inace inicijali napadaca su:
H.E, H.A i H.E. inace sva trojca nelegalno drze oruzje.
Gazda parkinga nije mali baja i ocekujem uskoro pucnjavu ili bombe u ovom slucaju.
LP
Radije ne biradiša wrote:Mogao si navest lokaciju,cisto da zaobiđe ko zelilajkujMe wrote:Da prijavim slucaj za koji vjerujem da ce se zataskati.
Jucer pretucen direktor jedne parking firme od strane vlasnika druge firme i njegova dva sina razlog ne da gazda parkinga koji inace placa koncesiju opstini dva parking mjesta besplatno.
Policija dolazila ali s obzirom da imaju jake veze nevjerujem da ce ista biti procesuirano.
Inace inicijali napadaca su:
H.E, H.A i H.E. inace sva trojca nelegalno drze oruzje.
Gazda parkinga nije mali baja i ocekujem uskoro pucnjavu ili bombe u ovom slucaju.
LP
SmokingMan wrote:Karakteristično za čaršiju,udarali su se i oko banalnih stvari po vratovima.
Govorim o ranijim vremenima,zanemari ovo oko parkinga.lajkujMe wrote:SmokingMan wrote:Karakteristično za čaršiju,udarali su se i oko banalnih stvari po vratovima.
Kad placas hiljade opstini za nesto a nemas pristup svemu. .. nije bas banalno.
Najgore je sto se te stvari rade za sitne ribe... who the fuck is Mudzelet, Sefic, pa i u slucaju Memic ako nije Budnjo u pitanju.DaysleepeR wrote:Naravno da je proceduralnom greškom došlo do oslobađanja.
To se tako radi.
Ma ja sam prije pet godina rekao, a sve sam sigurniji u to, da ovdje mora doći do krvavog obračuna i revolucije, gdje će svako na bilo kojem nivou vlasti, bez obzira na to da li se radi o izvršnoj, sudskoj ili zakonodavnoj, znati da mu od pravednosti u njegovom radu ovisi život. Da imaš strah od mase koja će te kazniti ako ne radiš pošteno.ultima_palabra wrote:Najgore je sto se te stvari rade za sitne ribe... who the fuck is Mudzelet, Sefic, pa i u slucaju Memic ako nije Budnjo u pitanju.DaysleepeR wrote:Naravno da je proceduralnom greškom došlo do oslobađanja.
To se tako radi.
Onda kontas sta su u stanju uciniti za krupnije ribe, ako se ovako izruguju pravdi zbog nekih kokosara.
sve i opstaje zato što većini odgovara da je tako. svi kontaju da se neće naći u situaciji oštećenog, a da hoće na optuženičkoj klupi pa bi im ovakav sistem odgovarao da se izvuku. taj kont kad se promijeni, onda možeš očekivati takvu reakciju. do tad, kako nam je tako nam je.Muhamed Đakmić wrote:Ma ja sam prije pet godina rekao, a sve sam sigurniji u to, da ovdje mora doći do krvavog obračuna i revolucije, gdje će svako na bilo kojem nivou vlasti, bez obzira na to da li se radi o izvršnoj, sudskoj ili zakonodavnoj, znati da mu od pravednosti u njegovom radu ovisi život. Da imaš strah od mase koja će te kazniti ako ne radiš pošteno.ultima_palabra wrote:Najgore je sto se te stvari rade za sitne ribe... who the fuck is Mudzelet, Sefic, pa i u slucaju Memic ako nije Budnjo u pitanju.DaysleepeR wrote:Naravno da je proceduralnom greškom došlo do oslobađanja.
To se tako radi.
Onda kontas sta su u stanju uciniti za krupnije ribe, ako se ovako izruguju pravdi zbog nekih kokosara.
Jedino što ne štima u mojoj priči jeste to što više nisam siguran da postoji ta masa. Kad vidim koliko i na koji način najobičniji ljudi krše zakone, kontam da je ovo sistem koji nije nametnut, nego je nastao zahvaljujući nama.
Ne borio SE za nju, nisam debil.nineinchnails wrote:Ovo je država u rukama mafije. Ko to do sada nije skontao, nikada neće.
Pravdu možete uzeti slobodno u svoje ruke, jer vam pravdu niko dati neće.
Vraćeni smo u srednji vijek, gdje je jedino pravilo, oko za oko, zub za zub.
Bojite se za svoje živote i svojih bližnjih. Idite iz ove zemlje, što dalje.
Ili se borite za nju.
Jučer Libijac mahnuo novčanik curi u BBI u. Uhvatili ga, našli mu papire da je sat prije toga pušten iz pritvora zbog Džeparenja.PeppermintSA wrote:Već krenula sranja sa izbjeglicama. Večeras moju jaranicu opljačkali pred Slogom, pa ih našla murija pred prvim bankomatom kako probavaju dići lovu sa njene kartice. Ubila hljeb u njima, po sata ih tabanala i na kraju pustila. Naravno, ni jedan Sirijac - sve Sjever Afrike.
Sve ih je više na ulicama, baš sam se pitao kad će početi...ko da mi nemamo ko da nam belaj pravi, još nam i uvozni treba.O'zone wrote:Jučer Libijac mahnuo novčanik curi u BBI u. Uhvatili ga, našli mu papire da je sat prije toga pušten iz pritvora zbog Džeparenja.PeppermintSA wrote:Već krenula sranja sa izbjeglicama. Večeras moju jaranicu opljačkali pred Slogom, pa ih našla murija pred prvim bankomatom kako probavaju dići lovu sa njene kartice. Ubila hljeb u njima, po sata ih tabanala i na kraju pustila. Naravno, ni jedan Sirijac - sve Sjever Afrike.
napravili su jucer poslijepodne sranje i u konzumu kod novog hramaO'zone wrote:Jučer Libijac mahnuo novčanik curi u BBI u. Uhvatili ga, našli mu papire da je sat prije toga pušten iz pritvora zbog Džeparenja.PeppermintSA wrote:Već krenula sranja sa izbjeglicama. Večeras moju jaranicu opljačkali pred Slogom, pa ih našla murija pred prvim bankomatom kako probavaju dići lovu sa njene kartice. Ubila hljeb u njima, po sata ih tabanala i na kraju pustila. Naravno, ni jedan Sirijac - sve Sjever Afrike.
Samo da ima neke organizacije, da se naprave neki kampovi, nešto, ali to očekivati od naše vlasti je ludost.dozadnjekapi wrote:izbjeglice su svuda u svijetu iste ... razlika je samo u sistemima i kako se bore sa istim ... zapadne uređene zemlje su znale šta i kako sa nama 92-ge, mi pojma nemamo ni da imamo ovaj problem sa izbjeglicama a kamoli da se nesto uradi ... elem molit boga da mene zaobiđe pa kako bude. Ljudi svakako imaju svoje razloge zasto su dosli.
mali_balon wrote:Polahko nadolzimo da je onaj Madzar ipak bio u pravu sto ih je mariso i sto su se ogradili bodljikavim zicama.......
Kasarne zjape prazne umjeto da ih tamo sve potrpaju...ono fino europejski im naprave kamp....pa onda kazu evropi vidite mi imamo problema.....ako nam ne pomognete mi cemo ih autobusima dovesti do granice sa EU tj Hrvatske
muhadžiri lopoviPeppermintSA wrote:Već krenula sranja sa izbjeglicama. Večeras moju jaranicu opljačkali pred Slogom, pa ih našla murija pred prvim bankomatom kako probavaju dići lovu sa njene kartice. Ubila hljeb u njima, po sata ih tabanala i na kraju pustila. Naravno, ni jedan Sirijac - sve Sjever Afrike.