SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#20901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kakavdanakneiskustvu »

dozadnjekapi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/kerim-m ... /180423047

ubice se pustaju na slobodu, nema svrhe očekivati da silovatelji leze u zatvoru.

svako spominjanje ovoga sranja je odmah pritisak na pravosuje i slična šuplja priča
kakavdanakneiskustvu

#20902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

DaysleepeR wrote:Naravno da je proceduralnom greškom došlo do oslobađanja.
Ovako će i Sefić prohodati.
To se tako radi.

da,i niko nece odgovarati zbog tih gresaka
amar1994

#20903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by amar1994 »

mali_milojica wrote:Država za lopova, dilera, ubicu, dodaj sta god ti padne. Država za sve, osim za čovjeka :bih:
evo ja podjahkad pomognem baketu da bude jos bogatiji :lol: :lol:

Image
radiša

#20904 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

lajkujMe wrote:Da prijavim slucaj za koji vjerujem da ce se zataskati.

Jucer pretucen direktor jedne parking firme od strane vlasnika druge firme i njegova dva sina razlog ne da gazda parkinga koji inace placa koncesiju opstini dva parking mjesta besplatno.
Policija dolazila ali s obzirom da imaju jake veze nevjerujem da ce ista biti procesuirano.
Inace inicijali napadaca su:
H.E, H.A i H.E. inace sva trojca nelegalno drze oruzje.

Gazda parkinga nije mali baja i ocekujem uskoro pucnjavu ili bombe u ovom slucaju.

LP
Mogao si navest lokaciju,cisto da zaobiđe ko zeli :D
lajkujMe

#20905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by lajkujMe »

radiša wrote:
lajkujMe wrote:Da prijavim slucaj za koji vjerujem da ce se zataskati.

Jucer pretucen direktor jedne parking firme od strane vlasnika druge firme i njegova dva sina razlog ne da gazda parkinga koji inace placa koncesiju opstini dva parking mjesta besplatno.
Policija dolazila ali s obzirom da imaju jake veze nevjerujem da ce ista biti procesuirano.
Inace inicijali napadaca su:
H.E, H.A i H.E. inace sva trojca nelegalno drze oruzje.

Gazda parkinga nije mali baja i ocekujem uskoro pucnjavu ili bombe u ovom slucaju.

LP
Mogao si navest lokaciju,cisto da zaobiđe ko zeli :D
Radije ne bi :skoljka:

Ne vjerujem ja ni klixu znam da su gazda dobar s sinovima sta ja znam IP i mail vamo pa hajmo ga naci :)

Inace ako ista znaci rijec je o uzem dijelu carsije
SmokingMan

#20906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Karakteristično za čaršiju,udarali su se i oko banalnih stvari po vratovima. :D
lajkujMe

#20907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by lajkujMe »

SmokingMan wrote:Karakteristično za čaršiju,udarali su se i oko banalnih stvari po vratovima. :D

Kad placas hiljade opstini za nesto a nemas pristup svemu. .. nije bas banalno.
SmokingMan

#20908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

lajkujMe wrote:
SmokingMan wrote:Karakteristično za čaršiju,udarali su se i oko banalnih stvari po vratovima. :D

Kad placas hiljade opstini za nesto a nemas pristup svemu. .. nije bas banalno.
Govorim o ranijim vremenima,zanemari ovo oko parkinga.
ultima_palabra

#20909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ultima_palabra »

To se tako radi.
Najgore je sto se te stvari rade za sitne ribe... who the fuck is Mudzelet, Sefic, pa i u slucaju Memic ako nije Budnjo u pitanju.

Onda kontas sta su u stanju uciniti za krupnije ribe, ako se ovako izruguju pravdi zbog nekih kokosara.
Muhamed Đakmić

#20910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Muhamed Đakmić »

ultima_palabra wrote:
To se tako radi.
Najgore je sto se te stvari rade za sitne ribe... who the fuck is Mudzelet, Sefic, pa i u slucaju Memic ako nije Budnjo u pitanju.

Onda kontas sta su u stanju uciniti za krupnije ribe, ako se ovako izruguju pravdi zbog nekih kokosara.
Ma ja sam prije pet godina rekao, a sve sam sigurniji u to, da ovdje mora doći do krvavog obračuna i revolucije, gdje će svako na bilo kojem nivou vlasti, bez obzira na to da li se radi o izvršnoj, sudskoj ili zakonodavnoj, znati da mu od pravednosti u njegovom radu ovisi život. Da imaš strah od mase koja će te kazniti ako ne radiš pošteno.

Jedino što ne štima u mojoj priči jeste to što više nisam siguran da postoji ta masa. Kad vidim koliko i na koji način najobičniji ljudi krše zakone, kontam da je ovo sistem koji nije nametnut, nego je nastao zahvaljujući nama.
zomri

#20911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zomri »

Muhamed Đakmić wrote:
ultima_palabra wrote:
To se tako radi.

Ma ja sam prije pet godina rekao, a sve sam sigurniji u to, da ovdje mora doći do krvavog obračuna i revolucije, gdje će svako na bilo kojem nivou vlasti, bez obzira na to da li se radi o izvršnoj, sudskoj ili zakonodavnoj, znati da mu od pravednosti u njegovom radu ovisi život. Da imaš strah od mase koja će te kazniti ako ne radiš pošteno.

Jedino što ne štima u mojoj priči jeste to što više nisam siguran da postoji ta masa. Kad vidim koliko i na koji način najobičniji ljudi krše zakone, kontam da je ovo sistem koji nije nametnut, nego je nastao zahvaljujući nama.
sve i opstaje zato što većini odgovara da je tako. svi kontaju da se neće naći u situaciji oštećenog, a da hoće na optuženičkoj klupi pa bi im ovakav sistem odgovarao da se izvuku. taj kont kad se promijeni, onda možeš očekivati takvu reakciju. do tad, kako nam je tako nam je.
isx

#20912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by isx »

...
drug_profi

#20913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Prije ćeš se naći u situaciji oštećenog, veće su ti šanse.
A ako ipak budeš za nešto optužen, bolje da ti pravično sude, nego da se na tebi kola lome radi svih ostalih oslobođenih.
Jer za poseban tretman trebas dubok dzep i ne samo to, trebas i jake veze, jer pored love duzan si i uslugu. Veliku uslugu.
To nije za obican svijet.
PeppermintSA

#20914 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by PeppermintSA »

Već krenula sranja sa izbjeglicama. Večeras moju jaranicu opljačkali pred Slogom, pa ih našla murija pred prvim bankomatom kako probavaju dići lovu sa njene kartice. Ubila hljeb u njima, po sata ih tabanala i na kraju pustila. Naravno, ni jedan Sirijac - sve Sjever Afrike.
Sodom1

#20915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sodom1 »

nineinchnails wrote:Ovo je država u rukama mafije. Ko to do sada nije skontao, nikada neće.
Pravdu možete uzeti slobodno u svoje ruke, jer vam pravdu niko dati neće.
Vraćeni smo u srednji vijek, gdje je jedino pravilo, oko za oko, zub za zub.
Bojite se za svoje živote i svojih bližnjih. Idite iz ove zemlje, što dalje.
Ili se borite za nju.
Ne borio SE za nju, nisam debil.
O'zone
Globalni moderator

#20916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

PeppermintSA wrote:Već krenula sranja sa izbjeglicama. Večeras moju jaranicu opljačkali pred Slogom, pa ih našla murija pred prvim bankomatom kako probavaju dići lovu sa njene kartice. Ubila hljeb u njima, po sata ih tabanala i na kraju pustila. Naravno, ni jedan Sirijac - sve Sjever Afrike.
Jučer Libijac mahnuo novčanik curi u BBI u. Uhvatili ga, našli mu papire da je sat prije toga pušten iz pritvora zbog Džeparenja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#20917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

O'zone wrote:
PeppermintSA wrote:Već krenula sranja sa izbjeglicama. Večeras moju jaranicu opljačkali pred Slogom, pa ih našla murija pred prvim bankomatom kako probavaju dići lovu sa njene kartice. Ubila hljeb u njima, po sata ih tabanala i na kraju pustila. Naravno, ni jedan Sirijac - sve Sjever Afrike.
Jučer Libijac mahnuo novčanik curi u BBI u. Uhvatili ga, našli mu papire da je sat prije toga pušten iz pritvora zbog Džeparenja.
Sve ih je više na ulicama, baš sam se pitao kad će početi...ko da mi nemamo ko da nam belaj pravi, još nam i uvozni treba.
mali_balon

#20918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_balon »

Polahko nadolzimo da je onaj Madzar ipak bio u pravu sto ih je mariso i sto su se ogradili bodljikavim zicama.......
Kasarne zjape prazne umjeto da ih tamo sve potrpaju...ono fino europejski im naprave kamp....pa onda kazu evropi vidite mi imamo problema.....ako nam ne pomognete mi cemo ih autobusima dovesti do granice sa EU tj Hrvatske
Filter

#20919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Filter »

O'zone wrote:
napravili su jucer poslijepodne sranje i u konzumu kod novog hrama
dozadnjekapi

#20920 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dozadnjekapi »

izbjeglice su svuda u svijetu iste ... razlika je samo u sistemima i kako se bore sa istim ... zapadne uređene zemlje su znale šta i kako sa nama 92-ge, mi pojma nemamo ni da imamo ovaj problem sa izbjeglicama a kamoli da se nesto uradi ... elem molit boga da mene zaobiđe pa kako bude. Ljudi svakako imaju svoje razloge zasto su dosli.
Tomahawk11
Globalni moderator

#20921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

dozadnjekapi wrote:izbjeglice su svuda u svijetu iste ... razlika je samo u sistemima i kako se bore sa istim ... zapadne uređene zemlje su znale šta i kako sa nama 92-ge, mi pojma nemamo ni da imamo ovaj problem sa izbjeglicama a kamoli da se nesto uradi ... elem molit boga da mene zaobiđe pa kako bude. Ljudi svakako imaju svoje razloge zasto su dosli.
Samo da ima neke organizacije, da se naprave neki kampovi, nešto, ali to očekivati od naše vlasti je ludost.
dozadnjekapi

#20922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dozadnjekapi »

bilo je par istupa političara u smislu: oni su sad tu, u tranzitu su, treba ih pustiti da polako napuste BiH i odu na zapad :D

ko kad ti uleti mis u kucu, pa mjesto da ga ganjas, ti otvoris vrata i čekas da sam izađe :bih:
kakavdanakneiskustvu

#20923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

mali_balon wrote:Polahko nadolzimo da je onaj Madzar ipak bio u pravu sto ih je mariso i sto su se ogradili bodljikavim zicama.......
Kasarne zjape prazne umjeto da ih tamo sve potrpaju...ono fino europejski im naprave kamp....pa onda kazu evropi vidite mi imamo problema.....ako nam ne pomognete mi cemo ih autobusima dovesti do granice sa EU tj Hrvatske

vidio bi odmah kako se na sve cetiri dignu razna udruženja za prava ovih,onih,mudroseri razni
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#20924 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

muhadžiri lopovi :lol:

sve se na onim slikama vidi
95% ološ bjelosvjetska...
mali_balon

#20925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_balon »

Kakv ba muhadzir sa najnovijim iphoneom (ne nisam ih pomjeso sa arapima turistima, vidio ih u onom praku preko puta vjecnice, bilo mi za nepovjerovat, ja kad sam bio izbjeglica nisam ni rezervne gace imao a kamoli sta drugo)....daj ba.......da je drzave da ih sve okupi na jedno mjesto da ih ima pod kontrolom.....vako....bit ce jos sranja....ne kazem ja sad da nema tu svijeta koji fakat treba pomoc...ali ono sto sam do sad vidio, ispada da su neki muhadziri boljeg imovinskog stanja od vecine naroda u BiH
Post Reply