Mobile_Disco wrote:Zalosno je to sto napadate momka svi redom, a da nismo culi drugu stranu medalje, zalosno je sto je jednima dozvoljeno odsustvovat, a drugima nije, zalosno je sto ljudi ni ne saslusaju a odmah napadaju, al jebga to je Bosna, zalosno je sto Susic prvo najavljuje sankcije, treniras strogocu na momku koji pored Dzeke igra u najjacoj ligi, duplo je bolji od Hasagica, al ne, mora na nekom, zalosno je sto Spahic, o kojem sam prije ovog imao puno vece postovanje, onako kapitenski pljuje po momku po novinama, govori da ih je izdao, kao da se igralo svjetsko prvenstvo a ne utakmica za punjenje dzepova. Begovic ce za par godina biti jedan od najboljih golmana engleske lige, ako ne i svjeta, i pored ovakvih "saigraca" i "trenera" bolje mu je da ni ne dolazi da igra, kako sad da on igra sa Spahicem kad je ovaj ovako izjavio za njega? Meni bi to iskreno bilo zao, jer je danas tesko naci dobrog golmana, i ja sam izgleda jedini ovde koji ne sumnja u njegovu iskrenost, namjere i njegov patriotizam..
Zalosno je stvarno na koji nacin sami sebi zabijamo noz u ledja. Izjava Spahica je bas onakva kakva ne bi smjela biti. Izgleda "kapitenska" (za one koji vide do svog nosa) i "egocentricna" da ne kazem prekonamjerna za one koji na duzi rok zele reprezentaciji neki napredak. Nije da zelim Spahu ocrniti bio je jedan od meni osobono najdrazih igraca, borben, jak, nepopustljiv ali kad se radi o osobi koja je kapiten tima onda moras uzeti u obzir cijelu situaciju. Svaka seljacina zna da sa medijia nemozes iskreno pricati jer ce te kad tad zajebati, sa njima moras raditi u rukavicama znaci politicki elgenatno. Ali izgleda da Emir osim svoje borbenosti u svom karakteru ne moze naci neki siri smisao kao, neku laganiju politiku, ne toliko ekscentricnu i direktnu. Ovakve izjave su jako puste, ne ostvaljaju niti milimetra za debatu, jako su direktne i skodljive. Ne brabin Begovica mada i sam se pitam po prvi put od kad pratim repku da se neko na ovakav nacine ne odaziva na poziv. Ni tu mi nije jasno, ali nikad nisam ocekivao da ce nako ko Spahic izustiti ovkave izjave u medije, gdje kao serif na wild wild westu obracunava u imenu svega sto je dosad stvorijo za ovu repku.
Mislim da smo izgubili jako dobrog golmana to je definitivno sudeci po izjavama u medijima, daj boze da se na sve ovo pamet spomene.