citava slika nije losa uopsteblack wrote:![]()
jakna nije losha
mamice, meni su tregeri super
Moderator: anex
well...ako si jaca u gornjem dijelu...to bi samo naglasilo slabe ti stranemamica papucarka wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cure, sta mislite o ovim zenskim crnim hlacama sa tregerimaGledam, pune su ih trgovine i nisu skupe
Klasika mi nije jaca strana, pa vas zato pitam
Ako se ne varam, ovaj je sa John Galliano-ve revije.black wrote:

samo tako i nosim.Bumbar wrote:udobnooomamica papucarka wrote:![]()
danas wrote:pa za plaze...Bumbar wrote:ovo su kombinacije iz kojih se ljeti ne bi izvlacila nikako![]()
a sta cu, necu valjda ovako u kancelariju![]()
regulisi se pod hitnolady midnight wrote:danas wrote:pa za plaze...Bumbar wrote:ovo su kombinacije iz kojih se ljeti ne bi izvlacila nikako![]()
a sta cu, necu valjda ovako u kancelariju![]()
![]()
pa ja ljeti ovako idem u kancelariju, kakva plazha![]()
al ako ti kazhesh da je neprikladno, pod hitno cu se uozbiljiti:D:D
ja bih rekla da je sarajevski kiseljakanais_nin wrote:i ja sam prvo flasu primjetilamamica papucarka wrote:jesil ovo ti vako zgoljav![]()
jos flasu sakriozarko me zanima iz koje "domace kolekcije" je sadrzaj flase
mozda bocalady midnight wrote:ja bih rekla da je sarajevski kiseljakanais_nin wrote:i ja sam prvo flasu primjetilamamica papucarka wrote:jesil ovo ti vako zgoljav![]()
jos flasu sakriozarko me zanima iz koje "domace kolekcije" je sadrzaj flase
Pitajte predsjednika - http://zeljkokomsic.blogger.baanais_nin wrote:mozda bocalady midnight wrote:ja bih rekla da je sarajevski kiseljakanais_nin wrote: i ja sam prvo flasu primjetilazarko me zanima iz koje "domace kolekcije" je sadrzaj flase
al nesto sumnjam da je sadrzaj isti kao etiketa
ja mislim ipak bolje pitati nausnicuFaust wrote:Ptajte predsjednika - http://zeljkokomsic.blogger.baanais_nin wrote:mozda bocalady midnight wrote: ja bih rekla da je sarajevski kiseljakal nesto sumnjam da je sadrzaj isti kao etiketa