Ne vidi se donja etaža i pristup istoj.
Na ovim drugim slikama je
Mada dzaba da je od zlata kad je KIA
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ono sto trazis je lako i naci...Throttle wrote:Kroz Vukovo gdje je ovaj salon sam prolazio dosta puta, nikad nisam zapazio![]()
Za razliku od njega, VW ovlašteni je dosta lakše zapazit na tom dijelu
Kakvi su kao diler i servis ne znam, al fakat ovu zgradicu nikad nisam vidio
Sta je ovo crni Amare filter goriva 180 KMamar1994 wrote:![]()
![]()
![]()
@adis204 i @profil za pisanje , vidi se da imate iskustva sa japanskim govnima![]()
pisete gluposti , meni su zavrsili sranje od posla i naplatili prakticno nista za to . Dalje , sve se moze narucit i kupit , takodje su jeftiniji od jebene BL , 55KM im je filter ulja jebo ih on (u SA 36KM po kataloskoj cijeni)![]()
![]()
PS. pravit ce se ozbiljniji servis centar kroz godinu-dvije
evo ti predrucan , toliko o BL servisu![]()
Istina za 530 je tu negdje servis, ovigolfiista wrote:Sta je ovo crni Amare filter goriva 180 KMamar1994 wrote:![]()
![]()
![]()
@adis204 i @profil za pisanje , vidi se da imate iskustva sa japanskim govnima![]()
pisete gluposti , meni su zavrsili sranje od posla i naplatili prakticno nista za to . Dalje , sve se moze narucit i kupit , takodje su jeftiniji od jebene BL , 55KM im je filter ulja jebo ih on (u SA 36KM po kataloskoj cijeni)![]()
![]()
PS. pravit ce se ozbiljniji servis centar kroz godinu-dvije
evo ti predrucan , toliko o BL servisu![]()
![]()
Pa.ja sam u Tomicu za peticu placao nekih stotinjak KM.
eto vidite , kazu ljudi servis u BL je najboljilavic wrote:Istina za 530 je tu negdje servis, ovigolfiista wrote:
Sta je ovo crni Amare filter goriva 180 KM![]()
Pa.ja sam u Tomicu za peticu placao nekih stotinjak KM.a ne vade....
pa cijena u SA je oko 90KMgolfiista wrote:
Sta je ovo crni Amare filter goriva 180 KM![]()
Pa.ja sam u Tomicu za peticu placao nekih stotinjak KM.
Hoce li nas neko obavijestiti ili se moramo raspitivati?Profil za pisanje wrote:Za vlasnike novog sportage.
Za motor je izašao ECU update. Kod mene je 1.7, za ostale ne znam.
Nakon ažuriranja imam osjećaj da je glađi i da nešto manje troši a možda je i subjektivan osjećaj. Isto iskustvo javljaju i ostali vlasnici po forumima.
golfiista wrote:Hoce li nas neko obavijestiti ili se moramo raspitivati?Profil za pisanje wrote:Za vlasnike novog sportage.
Nakon ažuriranja imam osjećaj da je glađi i da nešto manje troši a možda je i subjektivan osjećaj. Isto iskustvo javljaju i ostali vlasnici po forumima.
I ja.nekad osjetim isto. Ne uvijek, nije iritantno, ali se zna desiti. Kontam nije jos ni 1000 km, nadoci ce u voznjiNediM17 wrote:moj 1.6 crdi od prvog dana imao neki cudan lag (kao da trzucka) na 1100rpm, nasao na stranim forumima da je bio update za to i da su ovlasteni servisi trebali obavijestiti vlasnike... auto je na kraju otisao od mene s tim bagom u softveru.![]()
toliko o kia sarajevo.
ja nisam htio inzistirati da se ista dira, jer mi nije smetalo, a strah me njihove strucnosti.
Vidis mene azurni Austrijanci jos nisu zvali...Profil za pisanje wrote:Za vlasnike novog sportage.
a mene su zvali nekada da imaju novi soft, al ja nisam htio da cackam, nije bilo nikakvih problemaNediM17 wrote:moj 1.6 crdi od prvog dana imao neki cudan lag (kao da trzucka) na 1100rpm, nasao na stranim forumima da je bio update za to i da su ovlasteni servisi trebali obavijestiti vlasnike... auto je na kraju otisao od mene s tim bagom u softveru.![]()
toliko o kia sarajevo.
ja nisam htio inzistirati da se ista dira, jer mi nije smetalo, a strah me njihove strucnosti.
Hvala na info.Profil za pisanje wrote:Nisu ni mene zvali nego sam bio drugim poslom pa su to usput obavili. Takođe na nekim modelima 2016. god trebaju ubaciti neke kanalice za vodu oko zadnjih brava. Bio kod mene slučaj.
Mislim da ovi zahvati nisu ništa hitno nego se rade prvim narednim servisom. Najbolje pošaljite upit sa brojem šasije.
Sve u Sarajevu rađeno.
Jednu GT line je kupio Ibro Berilo načelnik općine Trnovo.Profil za pisanje wrote:12 novih prodato u maju. NIje loše.
http://proauto.ba/trziste-novih-automob ... 18-godine/
Inače, nisam na našim cestama vidio ovog u GT Line izvedbi. Baš me zanima koliko su ih uspjeli prodati sa obzirom na cijenu auta.
Ja sam imao dobru ponudu za 1.6 T-GDI ali je ipak bilo previše za mene.