Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- quasar
#2051 Re: Golman reprezentacije BiH
Hebeš ove novinare koji čitaju misli. Njegovo je bilo, kad ga je već intervjuisao telefonom, da samo prenese tačno ono što je čovjek rekao, a neka svako onda zaključuje sam. Čovjeka se razapinje odvratno. Stvara se atmosfera da se potpuno onemogući povratak u reprezentaciju, jer kako će braniti ako će imati koncerte zvižduka i kišu letećih predmeta?
Šta ako se dečko izvine saigračima i selektoru i ponudi razumno objašnjenje, npr. strah od letenja avionom? Možda mora biti sediran da bi ušao u avion. Ili bilo šta drugo? Možda se pokaje što je odbio? Kako narod ovdje voli kada ima kurbana...
Šta ako se dečko izvine saigračima i selektoru i ponudi razumno objašnjenje, npr. strah od letenja avionom? Možda mora biti sediran da bi ušao u avion. Ili bilo šta drugo? Možda se pokaje što je odbio? Kako narod ovdje voli kada ima kurbana...
-
extraordinary
#2052 Re: Golman reprezentacije BiH
Kako ti živiš u iluzijama. Jest, garant je strah od letenja. Ima sad rješenje za to, Red Bull daje ti krila.
- Obuca9
#2053 Re: Golman reprezentacije BiH
Možda je k'o mlađi, s rajom iz Kanade, otišao u Ameriku, napravio tamo neko sranje, pa ne smije sad ići tamo da ga ne smjeste u muriju.
- quasar
#2054 Re: Golman reprezentacije BiH
Eto srećo nek si ti na zemlji. Govorim samo da možda ima dobar razlog, ili u krajnjem možda mu bude žao pa se izvine saigračima. Ovakvim se tekstovima onemogućuje svaki povratak.extraordinary wrote:Kako ti živiš u iluzijama. Jest, garant je strah od letenja. Ima sad rješenje za to, Red Bull daje ti krila.
-
extraordinary
#2055 Re: Golman reprezentacije BiH
Ko kaže da je ovo relevantan tekst prije svega? Ko je Asmiru zabranio da da i drugačiju izjavu, da u javnosti kaže šta je bilo? Ispade da je Asmir žrtva ovdje i da samo on nije kriv, a on najbezobrazniji.
- quasar
#2056 Re: Golman reprezentacije BiH
Majke mi ovdje ja sta god napisem isto ko da na albanskom pisem.
Kazem i ja da ovi tekstovi ne pomazu nikome i ovaj novinar neprofesionalno komentarise. Naravno da pri tome mislim da kao tekst nije relevantan ni za sta. Objavljivanje ovakvih tekstova je kontraproduktivno.
Mozda je momak i kriv po svim tackama, a mozda je i greska u komunikaciji - prevodu (pa vidjeli ste clip - jbg.). Trka vas je stala ko će mu se više na*ebat majke... a ne znamo uopšte šta je po srijedi.
Kazem i ja da ovi tekstovi ne pomazu nikome i ovaj novinar neprofesionalno komentarise. Naravno da pri tome mislim da kao tekst nije relevantan ni za sta. Objavljivanje ovakvih tekstova je kontraproduktivno.
Mozda je momak i kriv po svim tackama, a mozda je i greska u komunikaciji - prevodu (pa vidjeli ste clip - jbg.). Trka vas je stala ko će mu se više na*ebat majke... a ne znamo uopšte šta je po srijedi.
-
Mobile_Disco
#2057 Re: Golman reprezentacije BiH
Zalosno je to sto napadate momka svi redom, a da nismo culi drugu stranu medalje, zalosno je sto je jednima dozvoljeno odsustvovat, a drugima nije, zalosno je sto ljudi ni ne saslusaju a odmah napadaju, al jebga to je Bosna, zalosno je sto Susic prvo najavljuje sankcije, treniras strogocu na momku koji pored Dzeke igra u najjacoj ligi, duplo je bolji od Hasagica, al ne, mora na nekom, zalosno je sto Spahic, o kojem sam prije ovog imao puno vece postovanje, onako kapitenski pljuje po momku po novinama, govori da ih je izdao, kao da se igralo svjetsko prvenstvo a ne utakmica za punjenje dzepova. Begovic ce za par godina biti jedan od najboljih golmana engleske lige, ako ne i svjeta, i pored ovakvih "saigraca" i "trenera" bolje mu je da ni ne dolazi da igra, kako sad da on igra sa Spahicem kad je ovaj ovako izjavio za njega? Meni bi to iskreno bilo zao, jer je danas tesko naci dobrog golmana, i ja sam izgleda jedini ovde koji ne sumnja u njegovu iskrenost, namjere i njegov patriotizam..
- jeza u ledja
#2058 Re: Golman reprezentacije BiH
Tacno tako.quasar wrote:Hebeš ove novinare koji čitaju misli. Njegovo je bilo, kad ga je već intervjuisao telefonom, da samo prenese tačno ono što je čovjek rekao, a neka svako onda zaključuje sam. Čovjeka se razapinje odvratno. Stvara se atmosfera da se potpuno onemogući povratak u reprezentaciju, jer kako će braniti ako će imati koncerte zvižduka i kišu letećih predmeta?
Jos jednom kazem - ja apsolutno nista ne vjerujem novinarima. Osim ako vidim igraca kako daje neku izjavu, nista drugo mi nije relevantno. I u pravu si, kretenski novinari tacno stvaraju atmosferu linca u kojoj ce biti apsolutno nemoguce Asmiru da se ikad vrati. Isti taj kretino od novinara ce za dvije godine onda pisati kako smo izgubili jos jednog talenta zahvaljujuci XY.
Novinari su najvece zlo naseg sporta!
- USAblues
#2059 Re: Golman reprezentacije BiH
Mobile_Disco wrote:Zalosno je to sto napadate momka svi redom, a da nismo culi drugu stranu medalje, zalosno je sto je jednima dozvoljeno odsustvovat, a drugima nije, zalosno je sto ljudi ni ne saslusaju a odmah napadaju, al jebga to je Bosna, zalosno je sto Susic prvo najavljuje sankcije, treniras strogocu na momku koji pored Dzeke igra u najjacoj ligi, duplo je bolji od Hasagica, al ne, mora na nekom, zalosno je sto Spahic, o kojem sam prije ovog imao puno vece postovanje, onako kapitenski pljuje po momku po novinama, govori da ih je izdao, kao da se igralo svjetsko prvenstvo a ne utakmica za punjenje dzepova. Begovic ce za par godina biti jedan od najboljih golmana engleske lige, ako ne i svjeta, i pored ovakvih "saigraca" i "trenera" bolje mu je da ni ne dolazi da igra, kako sad da on igra sa Spahicem kad je ovaj ovako izjavio za njega? Meni bi to iskreno bilo zao, jer je danas tesko naci dobrog golmana, i ja sam izgleda jedini ovde koji ne sumnja u njegovu iskrenost, namjere i njegov patriotizam..
-
Pastorias
#2060 Re: Golman reprezentacije BiH
Begović definitivno, 
- luckylaka
#2061 Re: Golman reprezentacije BiH
Cuj bice naj golman na svijetu.Jel ti to licno Begovic prenio.Odkud znas.Malog treba otjerati u tri p.m. i nauciti ga pameti za neko vrijeme.Ne javljas se 7 dana i sad imas razlog samo nisi smislio sta slagati.I Begu i Ibru na hladjenje tj,kao 21 i 22 igraca na tribine.
-
Mobile_Disco
#2062 Re: Golman reprezentacije BiH
Jest on mi licno prenio, evo ga sjedi pored mene i reko da te poselamim.. Ne znam za tebe, al ja gledam sve utakmice Stoke.a i City,a radi Begovica i Dzeke, i ono sto vidim govori mi da imam potpuno pravo da kaze da ce biti najbolji u engleskoj definitivno! A ako Bog da i u svijetu..luckylaka wrote:Cuj bice naj golman na svijetu.Jel ti to licno Begovic prenio.Odkud znas.Malog treba otjerati u tri p.m. i nauciti ga pameti za neko vrijeme.Ne javljas se 7 dana i sad imas razlog samo nisi smislio sta slagati.I Begu i Ibru na hladjenje tj,kao 21 i 22 igraca na tribine.
-
Crvena Tifoza
#2063 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne znam ako je još neko primjetio, ali Begovića nema u medijima od one utakmice sa Albanijom. Prije je bio dosta "aktivniji". Mislim da se nešto desilo poslije te utakmice na relaciji Begović - Hasagić, jer nije nimalo normalno da se frajer koji je bio tu na svakoj utakmici kad je bio pozvan odjednom u zemlju propadne. Krenimo od sebe samih, i ja da branim u najačoj ligi svijeta nebi grijao klupu nekom golmanu koji brani u Ž klubu nekakve turske lige. Možda griješim, ali kad se sve stvari "poslože" fali nešto. Ovo su samo moja nagađanja. Oni bolje upućeni možda znaju više.
- luckylaka
#2064 Re: Golman reprezentacije BiH
Prenesi mu sellame od Papeta i Spahe i poruci,,pamet u glavu,,Mobile_Disco wrote:Jest on mi licno prenio, evo ga sjedi pored mene i reko da te poselamim.. Ne znam za tebe, al ja gledam sve utakmice Stoke.a i City,a radi Begovica i Dzeke, i ono sto vidim govori mi da imam potpuno pravo da kaze da ce biti najbolji u engleskoj definitivno! A ako Bog da i u svijetu..luckylaka wrote:Cuj bice naj golman na svijetu.Jel ti to licno Begovic prenio.Odkud znas.Malog treba otjerati u tri p.m. i nauciti ga pameti za neko vrijeme.Ne javljas se 7 dana i sad imas razlog samo nisi smislio sta slagati.I Begu i Ibru na hladjenje tj,kao 21 i 22 igraca na tribine.
-
Crvena Tifoza
#2065 Re: Golman reprezentacije BiH
luckylaka wrote:Prenesi mu sellame od Papeta i Spahe i poruci,,pamet u glavu,,Mobile_Disco wrote:Jest on mi licno prenio, evo ga sjedi pored mene i reko da te poselamim.. Ne znam za tebe, al ja gledam sve utakmice Stoke.a i City,a radi Begovica i Dzeke, i ono sto vidim govori mi da imam potpuno pravo da kaze da ce biti najbolji u engleskoj definitivno! A ako Bog da i u svijetu..luckylaka wrote:Cuj bice naj golman na svijetu.Jel ti to licno Begovic prenio.Odkud znas.Malog treba otjerati u tri p.m. i nauciti ga pameti za neko vrijeme.Ne javljas se 7 dana i sad imas razlog samo nisi smislio sta slagati.I Begu i Ibru na hladjenje tj,kao 21 i 22 igraca na tribine.
Jel ista poruka ide i za srce 'ajdučko?
- translater
#2066 Re: Golman reprezentacije BiH
prevelika bi steta bilo izgubiti Begovica...ali eto...neka bude sta bude
- luckylaka
#2067 Re: Golman reprezentacije BiH
,,Crveni,,ti ocito citas samo sto tebi pase.Napisao sam da obojicu treba ohladiti a ajduckom srcetu dodijeliti priznanje,,bosanski qrac,,
-
Crvena Tifoza
#2068 Re: Golman reprezentacije BiH
Jest da nije tema, ali se sve manje piše o revijalnom 'ajdukovcu a sve više o Begovicu. A samo je jedan od njih prijetio nacionalnom dresu.luckylaka wrote:,,Crveni,,ti ocito citas samo sto tebi pase.Napisao sam da obojicu treba ohladiti a ajduckom srcetu dodijeliti priznanje,,bosanski qrac,,
- luckylaka
#2069 Re: Golman reprezentacije BiH
Za mene nema razlike Begovic.Ibra,Nadarevic ...svaki koji pokusava izbjeci reprezentaciju pa makar to bilo i u Usa treba da snosi sankcije.Ako mogu ostali mogu i ova2-3.Tacka.
- quasar
#2070 Re: Golman reprezentacije BiH
Jesi ti neki veliki patriota, jbt.
Gdje si ti bio 92, pa ti bi zubima progriz'o obruce....
Gdje si ti bio 92, pa ti bi zubima progriz'o obruce....
- smak
#2071 Re: Golman reprezentacije BiH
ne bi ga smjeli izgubiti ...translater wrote:prevelika bi steta bilo izgubiti Begovica...ali eto...neka bude sta bude
- shalla
#2072 Re: Golman reprezentacije BiH
Luckylaka, hajde molim te samo reci živiš li u Bosni i ako ne živiš reci mi koliko dugo živiš vani???
Brate iz tebe isijava toliki patriotizam da je mene naprosto stid što ja nisam toliki patriota ko ti
Brate iz tebe isijava toliki patriotizam da je mene naprosto stid što ja nisam toliki patriota ko ti
-
palermo
#2073 Re: Golman reprezentacije BiH
Zašto se u ovome kontekstru spominje patriotizam.shalla wrote:Luckylaka, hajde molim te samo reci živiš li u Bosni i ako ne živiš reci mi koliko dugo živiš vani???
Ako ti je lakše, ja žvim u BiH, i vrlo blizu sam Luckijevog mišljenja.
- van Basten
#2074 Re: Golman reprezentacije BiH
lucky to malo selektivno gleda... Begovića treba otjerati jer je izdao reprezentaciju, a recimo njegovog havera Hamzagića treba pogladiti po kosici iako je izdao Sarajevo. Iako se dobrim djelom slažem sa njim oko Begovića, Ibričića i sl, ipak bih više cijenio principijelnost u svakoj sličnoj situaciji.shalla wrote:Luckylaka, hajde molim te samo reci živiš li u Bosni i ako ne živiš reci mi koliko dugo živiš vani???
- Edin H.
#2075 Re: Golman reprezentacije BiH
Principijelnost, patriotizam ili papetov povrijedjen ponos nas nece odvesti na Evropsko prvenstvo, nego samo kvalitet i dobra forma igraca koji IGRAJU u svojim klubovima.van Basten wrote:lucky to malo selektivno gleda... Begovića treba otjerati jer je izdao reprezentaciju, a recimo njegovog havera Hamzagića treba pogladiti po kosici iako je izdao Sarajevo. Iako se dobrim djelom slažem sa njim oko Begovića, Ibričića i sl, ipak bih više cijenio principijelnost u svakoj sličnoj situaciji.shalla wrote:Luckylaka, hajde molim te samo reci živiš li u Bosni i ako ne živiš reci mi koliko dugo živiš vani???