TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#20326 Re: TENIS

Post by shake69 »

Vidi, Area pogodi!? :zoka: Kakav game plan Bautiste Aguta, od pocetka do kraja meca! :shock: Aferim, Roberto. Imamo novog ''Matadora'' na betonu.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#20327 Re: TENIS

Post by konektovan »

Sta bi, pocelo se gubiti?!
Ocekujem kmecanje kenjca.[emoji1]

Đe radosni, potrebna je malo ozbiljnija analiza Novaka i njegove igre?!

Sent from my C6603 using Tapatalk
ultima_palabra

#20328 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Donekle ocekivano, RBA je previse konstantan kad nisi u formi.
Blek Stena

#20329 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Rekoh ja...stare boljke na djelu.
Mada iskreno Nole je igrao odlicno ako izuzmemo onih nekoliko neshvatljivih promasaja krucijalnih poena koji su mogli prevaliti mec u njegovu korist. Agut je igrao nenormalno dobro i svaka cast na pobjedi. Cudo kako ovakvi igraci crpe neku dodatnu energiju i inspiraciju kad igraju protiv Noleta.
Sto se tice ponasanja, nije mu trebala ona rasprava sa Bernardesom nakon sto je pocjepao majicu jer sudija bio u pravu.
Ali to je ocigledno odraz nervoze i nemoci na terenu.
Sve u svemu ja sam zadovoljan zbog njegove igre a rezultat ce doci ako ne na narednom mastersu onda sigurno u Londonu.
A onda nova sezona nova nafaka
Cestitke Mareju na jos jednoj masters tituli :D
shake69

#20330 Re: TENIS

Post by shake69 »

Sad sam pogledao ATP Race. Đovaku rani(ji) kiks u Parizu opasno prijeti da No.1 prepusti već na završnom mastersu pod pretpostavkom da Andy osvoji sve, što nije nemoguće ko ga je gledao u Šangaju.
Da ''Uniclo Shogun'' nije sam sebe iznenadio nedavno u NY, još u Parizu bi smjena bila izvjesna.
Blek Stena

#20331 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Leopold_IV wrote:Kakvo dražesno ponašanje svjerskog broja 1 na terenu...
sta te najvise uznemirilo i sokiralo?
izjadaj se slobodno
sjedi 1

#20332 Re: TENIS

Post by sjedi 1 »

shake69 wrote:Vidi, Area pogodi!? :zoka: Kakav game plan Bautiste Aguta, od pocetka do kraja meca! :shock: Aferim, Roberto. Imamo novog ''Matadora'' na betonu.
Za razliku od juče ovo danas nije bila kurcobolja već bolja igra protivnika.Želja je bila tu ali nije išlo
RBA odigrao odličan meč,čestitke
Novak u padu forme a i psihički ne stoji baš najbolje
Nekako sezonu privesti kraju pa onda vidjeti šta i kako dalje
U svakom slučaju možda je bolje i ovako nego se sutra blamirati sa marejem
sjedi 1

#20333 Re: TENIS

Post by sjedi 1 »

shake69 wrote:Sad sam pogledao ATP Race. Đovaku rani(ji) kiks u Parizu opasno prijeti da No.1 prepusti već na završnom mastersu pod pretpostavkom da Andy osvoji sve, što nije nemoguće ko ga je gledao u Šangaju.
Da ''Uniclo Shogun'' nije sam sebe iznenadio nedavno u NY, još u Parizu bi smjena bila izvjesna.
Smjena je neminovna,ono ako ne do nove godine onda do marta je neizbježna.Brojke su neumoljive
E sad koliko će se Endi zadržati na mjestu broj 1...
sjedi 1

#20334 Re: TENIS

Post by sjedi 1 »

Ne reče nam čiji si sad fan kako nema Rođe ili navijaš za "kontra" ?
commendatore

#20335 Re: TENIS

Post by commendatore »

sjedi 1 wrote:
moramo ga bagerom odma' - ne sme niko da navija kontra kitovića jer ti su bre poceli da prate tenis od 2015.e sram ih bivalo jerbo su namah kompleksasi sto imaju druge favorite u zivotu i tenisu i sportu.... sram nas bilo a o kompleksima "voLenja" tudjeg iz druge zemlje a mrznje prema svojoj i svojim ljudima neki drugi put.... :mrgreen:
lakilaka

#20336 Re: TENIS

Post by lakilaka »

jeli se to okliznuo nole?
commendatore

#20337 Re: TENIS

Post by commendatore »

Ponaša se ko zadnja seljačina ali nije ni čudo.... obzirom na to odakle dolazi....
Heller

#20338 Re: TENIS

Post by Heller »

commendatore wrote:Ponaša se ko zadnja seljačina ali nije ni čudo.... obzirom na to odakle dolazi....
Pravi svjetski komentar :roll:
commendatore

#20339 Re: TENIS

Post by commendatore »

Heller wrote:
commendatore wrote:Ponaša se ko zadnja seljačina ali nije ni čudo.... obzirom na to odakle dolazi....
Pravi svjetski komentar :roll:
ovo je svjetski poznat spot - e na njega me podsjetio on

tacnije 1:20

samo umjesto kostiju reket i dozivljaj je potpun

uzivaj ....
Leopold_IV

#20340 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

Blek Stena wrote:
sta te najvise uznemirilo i sokiralo?
izjadaj se slobodno
Primitivizam, as usual...
I ono navijača što ima u Kini ce pogubiti ovakvim nastupima.
Leopold_IV

#20341 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

sjedi 1 wrote:
Navijao sam za Stana, a sad gledam ravnodušno i navijam za dobre mečeve.
Nadao sam se duelu sa Murray u finalu.
Blek Stena

#20342 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

Jutrosnji mec je bio fenomenalan, i po meni jedan od boljih na 2 dobijena seta ove sezone.
Bas su nijanse odlucile, i statistika tako kaze jer je Agut osvoji samo 4 poena vise.
Novak opet los u realizaciji brejk poena i jos gori u spasavanju brejk lopti, sto je rezultat nesigurnosti i cvrstine u bitnim momentima. Nakon onog nesigurnog smeca i to jos u pogresnu stranu terena, na prvu brejk loptu koju je imao u mecu, znalo se da ce mu opasti samopouzdanje te je nakon toga napravio jos nekoliko glupih gresaka. Dakle, sve je do psihe a ne do kvaliteta udaraca. Tako da sam optimista kada su u pitanju London i AO.
Sto se tice kometara o ponasanju mogu da kazem ovo: One man's privitimac another man's djentlmen :D
Mislim sta je problem, podero svoju majicu u naletu bjesa presvuko je i dobio tvw od sudije ....big deal
Kinezi su se potresli pravo :zzzz:
Tenis je sport a ne prijem kod kraljice Elizabete.
Ostaje nam masters u Parizu sa sporijom podlogom gdje ocekujem bolju igru i Noleta i Nadala.
sjedi 1

#20343 Re: TENIS

Post by sjedi 1 »

Leopold_IV wrote:
sjedi 1 wrote:
Navijao sam za Stana, a sad gledam ravnodušno i navijam za dobre mečeve.
Nadao sam se duelu sa Murray u finalu.
ok
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#20344 Re: RE: Re: TENIS

Post by konektovan »

Blek Stena wrote:Jutrosnji mec je bio fenomenalan, i po meni jedan od boljih na 2 dobijena seta ove sezone.
Bas su nijanse odlucile, i statistika tako kaze jer je Agut osvoji samo 4 poena vise.
Novak opet los u realizaciji brejk poena i jos gori u spasavanju brejk lopti, sto je rezultat nesigurnosti i cvrstine u bitnim momentima. Nakon onog nesigurnog smeca i to jos u pogresnu stranu terena, na prvu brejk loptu koju je imao u mecu, znalo se da ce mu opasti samopouzdanje te je nakon toga napravio jos nekoliko glupih gresaka. Dakle, sve je do psihe a ne do kvaliteta udaraca. Tako da sam optimista kada su u pitanju London i AO.
Sto se tice kometara o ponasanju mogu da kazem ovo: One man's privitimac another man's djentlmen :D
Mislim sta je problem, podero svoju majicu u naletu bjesa presvuko je i dobio tvw od sudije ....big deal
Ostaje nam masters u Parizu sa sporijom podlogom gdje ocekujem bolju igru i Noleta i Nadala.
Ono je totalni primitivizam druze, htio ti to priznati ili ne, balkanizam izbio iz njega, a bio sam ubjedjen da se izdigao iznad toga.

Blek Stena

#20345 Re: RE: Re: TENIS

Post by Blek Stena »

konektovan wrote:
Blek Stena wrote:Jutrosnji mec je bio fenomenalan, i po meni jedan od boljih na 2 dobijena seta ove sezone.
Ono je totalni primitivizam druze, htio ti to priznati ili ne, balkanizam izbio iz njega, a bio sam ubjedjen da se izdigao iznad toga.

Cuj balkanizam :-) Mani se stereotipa. Sta izbija iz tenisera koji nisu sa balkana?
Ono sto je tebi primitivizam mene nije. Ljutnja, frustracija, psovanje, bijes itd. su negativne emocije i sastavni dio svakog sporta i sportiste. Neko ih ispoljava manje, neko vise, neko cesto a neko rijetko. I to je to. Kome smeta ne treba da gleda sport.
Leopold_IV

#20346 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

Kako je moguće da Querrey kao 29 igrač svijeta igra kvalifikacije za Stockholm?
shake69

#20347 Re: TENIS

Post by shake69 »

Leopold_IV wrote:Kako je moguće da Querrey kao 29 igrač svijeta igra kvalifikacije za Stockholm?
Zakasnjela prijava a garant mu nisu htjeli dati WC ili je on nije ni trazio!
commendatore

#20348 Re: RE: Re: TENIS

Post by commendatore »

Blek Stena wrote: Ono sto je tebi primitivizam mene nije.
sta je tebi pocetak ljestvice primitivizma - mozda ubit i to? uvijek iznenadite civilizacijskim tekovinama :lol: .... stalno iznenadite :lol:

eo pokusavam se sjetit kad je neki svjetski teniski broj jedan sebi podero majicu da se skoro udavi - al nemre mi past napamet nikako - jebi ga alzhajmer me handri pomalo nisam pratio tenis otprije 2015-e :mrgreen:
sjedi 1

#20349 Re: RE: Re: TENIS

Post by sjedi 1 »

commendatore wrote:
Blek Stena wrote: Ono sto je tebi primitivizam mene nije.
sta je tebi pocetak ljestvice primitivizma - mozda ubit i to? uvijek iznenadite civilizacijskim tekovinama :lol: .... stalno iznenadite :lol:

eo pokusavam se sjetit kad je neki svjetski teniski broj jedan sebi podero majicu da se skoro udavi - al nemre mi past napamet nikako - jebi ga alzhajmer me handri pomalo nisam pratio tenis otprije 2015-e :mrgreen:
...e da je samo alzhajmer :lol:
sjedi 1

#20350 Re: TENIS

Post by sjedi 1 »

Nego,čestitke Mareju,rutinski odrađena azijska turneja
:thumbup:
Post Reply