TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- shake69
#20326 Re: TENIS
Vidi, Area pogodi!?
Kakav game plan Bautiste Aguta, od pocetka do kraja meca!
Aferim, Roberto. Imamo novog ''Matadora'' na betonu.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#20327 Re: TENIS
Sta bi, pocelo se gubiti?!
Ocekujem kmecanje kenjca.[emoji1]
Đe radosni, potrebna je malo ozbiljnija analiza Novaka i njegove igre?!
Sent from my C6603 using Tapatalk
Ocekujem kmecanje kenjca.[emoji1]
Đe radosni, potrebna je malo ozbiljnija analiza Novaka i njegove igre?!
- ultima_palabra
#20328 Re: TENIS
Donekle ocekivano, RBA je previse konstantan kad nisi u formi.
- Blek Stena
#20329 Re: TENIS
Rekoh ja...stare boljke na djelu.
Mada iskreno Nole je igrao odlicno ako izuzmemo onih nekoliko neshvatljivih promasaja krucijalnih poena koji su mogli prevaliti mec u njegovu korist. Agut je igrao nenormalno dobro i svaka cast na pobjedi. Cudo kako ovakvi igraci crpe neku dodatnu energiju i inspiraciju kad igraju protiv Noleta.
Sto se tice ponasanja, nije mu trebala ona rasprava sa Bernardesom nakon sto je pocjepao majicu jer sudija bio u pravu.
Ali to je ocigledno odraz nervoze i nemoci na terenu.
Sve u svemu ja sam zadovoljan zbog njegove igre a rezultat ce doci ako ne na narednom mastersu onda sigurno u Londonu.
A onda nova sezona nova nafaka
Cestitke Mareju na jos jednoj masters tituli
Mada iskreno Nole je igrao odlicno ako izuzmemo onih nekoliko neshvatljivih promasaja krucijalnih poena koji su mogli prevaliti mec u njegovu korist. Agut je igrao nenormalno dobro i svaka cast na pobjedi. Cudo kako ovakvi igraci crpe neku dodatnu energiju i inspiraciju kad igraju protiv Noleta.
Sto se tice ponasanja, nije mu trebala ona rasprava sa Bernardesom nakon sto je pocjepao majicu jer sudija bio u pravu.
Ali to je ocigledno odraz nervoze i nemoci na terenu.
Sve u svemu ja sam zadovoljan zbog njegove igre a rezultat ce doci ako ne na narednom mastersu onda sigurno u Londonu.
A onda nova sezona nova nafaka
Cestitke Mareju na jos jednoj masters tituli
- shake69
#20330 Re: TENIS
Sad sam pogledao ATP Race. Đovaku rani(ji) kiks u Parizu opasno prijeti da No.1 prepusti već na završnom mastersu pod pretpostavkom da Andy osvoji sve, što nije nemoguće ko ga je gledao u Šangaju.
Da ''Uniclo Shogun'' nije sam sebe iznenadio nedavno u NY, još u Parizu bi smjena bila izvjesna.
Da ''Uniclo Shogun'' nije sam sebe iznenadio nedavno u NY, još u Parizu bi smjena bila izvjesna.
- Blek Stena
#20331 Re: TENIS
sta te najvise uznemirilo i sokiralo?Leopold_IV wrote:Kakvo dražesno ponašanje svjerskog broja 1 na terenu...
izjadaj se slobodno
- sjedi 1
#20332 Re: TENIS
Za razliku od juče ovo danas nije bila kurcobolja već bolja igra protivnika.Želja je bila tu ali nije išloshake69 wrote:Vidi, Area pogodi!?Kakav game plan Bautiste Aguta, od pocetka do kraja meca!
Aferim, Roberto. Imamo novog ''Matadora'' na betonu.
RBA odigrao odličan meč,čestitke
Novak u padu forme a i psihički ne stoji baš najbolje
Nekako sezonu privesti kraju pa onda vidjeti šta i kako dalje
U svakom slučaju možda je bolje i ovako nego se sutra blamirati sa marejem
- sjedi 1
#20333 Re: TENIS
Smjena je neminovna,ono ako ne do nove godine onda do marta je neizbježna.Brojke su neumoljiveshake69 wrote:Sad sam pogledao ATP Race. Đovaku rani(ji) kiks u Parizu opasno prijeti da No.1 prepusti već na završnom mastersu pod pretpostavkom da Andy osvoji sve, što nije nemoguće ko ga je gledao u Šangaju.
E sad koliko će se Endi zadržati na mjestu broj 1...
- sjedi 1
#20334 Re: TENIS
Ne reče nam čiji si sad fan kako nema Rođe ili navijaš za "kontra" ?Leopold_IV wrote:Kakvo dražesno ponašanje svjerskog broja 1 na terenu...
- commendatore
#20335 Re: TENIS
moramo ga bagerom odma' - ne sme niko da navija kontra kitovića jer ti su bre poceli da prate tenis od 2015.e sram ih bivalo jerbo su namah kompleksasi sto imaju druge favorite u zivotu i tenisu i sportu.... sram nas bilo a o kompleksima "voLenja" tudjeg iz druge zemlje a mrznje prema svojoj i svojim ljudima neki drugi put....sjedi 1 wrote:Ne reče nam čiji si sad fan kako nema Rođe ili navijaš za "kontra" ?Leopold_IV wrote:Kakvo dražesno ponašanje svjerskog broja 1 na terenu...
- commendatore
#20337 Re: TENIS
Ponaša se ko zadnja seljačina ali nije ni čudo.... obzirom na to odakle dolazi....
-
Heller
#20338 Re: TENIS
Pravi svjetski komentarcommendatore wrote:Ponaša se ko zadnja seljačina ali nije ni čudo.... obzirom na to odakle dolazi....
- commendatore
#20339 Re: TENIS
ovo je svjetski poznat spot - e na njega me podsjetio onHeller wrote:Pravi svjetski komentarcommendatore wrote:Ponaša se ko zadnja seljačina ali nije ni čudo.... obzirom na to odakle dolazi....
tacnije 1:20
samo umjesto kostiju reket i dozivljaj je potpun
uzivaj ....
- Leopold_IV
#20340 Re: TENIS
Primitivizam, as usual...Blek Stena wrote:sta te najvise uznemirilo i sokiralo?Leopold_IV wrote:Kakvo dražesno ponašanje svjerskog broja 1 na terenu...
izjadaj se slobodno
I ono navijača što ima u Kini ce pogubiti ovakvim nastupima.
- Leopold_IV
#20341 Re: TENIS
Navijao sam za Stana, a sad gledam ravnodušno i navijam za dobre mečeve.sjedi 1 wrote:Ne reče nam čiji si sad fan kako nema Rođe ili navijaš za "kontra" ?Leopold_IV wrote:Kakvo dražesno ponašanje svjerskog broja 1 na terenu...
Nadao sam se duelu sa Murray u finalu.
- Blek Stena
#20342 Re: TENIS
Jutrosnji mec je bio fenomenalan, i po meni jedan od boljih na 2 dobijena seta ove sezone.
Bas su nijanse odlucile, i statistika tako kaze jer je Agut osvoji samo 4 poena vise.
Novak opet los u realizaciji brejk poena i jos gori u spasavanju brejk lopti, sto je rezultat nesigurnosti i cvrstine u bitnim momentima. Nakon onog nesigurnog smeca i to jos u pogresnu stranu terena, na prvu brejk loptu koju je imao u mecu, znalo se da ce mu opasti samopouzdanje te je nakon toga napravio jos nekoliko glupih gresaka. Dakle, sve je do psihe a ne do kvaliteta udaraca. Tako da sam optimista kada su u pitanju London i AO.
Sto se tice kometara o ponasanju mogu da kazem ovo: One man's privitimac another man's djentlmen
Mislim sta je problem, podero svoju majicu u naletu bjesa presvuko je i dobio tvw od sudije ....big deal
Kinezi su se potresli pravo
Tenis je sport a ne prijem kod kraljice Elizabete.
Ostaje nam masters u Parizu sa sporijom podlogom gdje ocekujem bolju igru i Noleta i Nadala.
Bas su nijanse odlucile, i statistika tako kaze jer je Agut osvoji samo 4 poena vise.
Novak opet los u realizaciji brejk poena i jos gori u spasavanju brejk lopti, sto je rezultat nesigurnosti i cvrstine u bitnim momentima. Nakon onog nesigurnog smeca i to jos u pogresnu stranu terena, na prvu brejk loptu koju je imao u mecu, znalo se da ce mu opasti samopouzdanje te je nakon toga napravio jos nekoliko glupih gresaka. Dakle, sve je do psihe a ne do kvaliteta udaraca. Tako da sam optimista kada su u pitanju London i AO.
Sto se tice kometara o ponasanju mogu da kazem ovo: One man's privitimac another man's djentlmen
Mislim sta je problem, podero svoju majicu u naletu bjesa presvuko je i dobio tvw od sudije ....big deal
Kinezi su se potresli pravo
Ostaje nam masters u Parizu sa sporijom podlogom gdje ocekujem bolju igru i Noleta i Nadala.
- sjedi 1
#20343 Re: TENIS
okLeopold_IV wrote:Navijao sam za Stana, a sad gledam ravnodušno i navijam za dobre mečeve.sjedi 1 wrote:Ne reče nam čiji si sad fan kako nema Rođe ili navijaš za "kontra" ?Leopold_IV wrote:Kakvo dražesno ponašanje svjerskog broja 1 na terenu...
Nadao sam se duelu sa Murray u finalu.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#20344 Re: RE: Re: TENIS
Ono je totalni primitivizam druze, htio ti to priznati ili ne, balkanizam izbio iz njega, a bio sam ubjedjen da se izdigao iznad toga.Blek Stena wrote:Jutrosnji mec je bio fenomenalan, i po meni jedan od boljih na 2 dobijena seta ove sezone.
Sto se tice kometara o ponasanju mogu da kazem ovo: One man's privitimac another man's djentlmen![]()
Kinezi su se potresli pravo![]()
- Blek Stena
#20345 Re: RE: Re: TENIS
Cuj balkanizamkonektovan wrote:Ono je totalni primitivizam druze, htio ti to priznati ili ne, balkanizam izbio iz njega, a bio sam ubjedjen da se izdigao iznad toga.Blek Stena wrote:Jutrosnji mec je bio fenomenalan, i po meni jedan od boljih na 2 dobijena seta ove sezone.
Sto se tice kometara o ponasanju mogu da kazem ovo: One man's privitimac another man's djentlmen![]()
Kinezi su se potresli pravo![]()
Ono sto je tebi primitivizam mene nije. Ljutnja, frustracija, psovanje, bijes itd. su negativne emocije i sastavni dio svakog sporta i sportiste. Neko ih ispoljava manje, neko vise, neko cesto a neko rijetko. I to je to. Kome smeta ne treba da gleda sport.
- Leopold_IV
#20346 Re: TENIS
Kako je moguće da Querrey kao 29 igrač svijeta igra kvalifikacije za Stockholm?
- shake69
#20347 Re: TENIS
Zakasnjela prijava a garant mu nisu htjeli dati WC ili je on nije ni trazio!Leopold_IV wrote:Kako je moguće da Querrey kao 29 igrač svijeta igra kvalifikacije za Stockholm?
- commendatore
#20348 Re: RE: Re: TENIS
sta je tebi pocetak ljestvice primitivizma - mozda ubit i to? uvijek iznenadite civilizacijskim tekovinamaBlek Stena wrote: Ono sto je tebi primitivizam mene nije.
eo pokusavam se sjetit kad je neki svjetski teniski broj jedan sebi podero majicu da se skoro udavi - al nemre mi past napamet nikako - jebi ga alzhajmer me handri pomalo nisam pratio tenis otprije 2015-e
- sjedi 1
#20349 Re: RE: Re: TENIS
...e da je samo alzhajmercommendatore wrote:sta je tebi pocetak ljestvice primitivizma - mozda ubit i to? uvijek iznenadite civilizacijskim tekovinamaBlek Stena wrote: Ono sto je tebi primitivizam mene nije..... stalno iznenadite
eo pokusavam se sjetit kad je neki svjetski teniski broj jedan sebi podero majicu da se skoro udavi - al nemre mi past napamet nikako - jebi ga alzhajmer me handri pomalo nisam pratio tenis otprije 2015-e
- sjedi 1
#20350 Re: TENIS
Nego,čestitke Mareju,rutinski odrađena azijska turneja