Živa i zdravaBHF_Manijak wrote:Da si ti ziv i zdrav, zeleni val se opet pojeb'o i to opet na Marijin Dvoru, tako da...JanuaryJones wrote: Kod nas ne postoji želja a ni stručnost da se riješi problem saobraćaja (jedva su popravili zeleni val a i to su morali stručnjaci iz Beča dolaziti)Nije za nas nista, majke mi.
Zaprezna kola i udri...
![]()
Sto se tice ovoga kad dolazi koji tramvaj, slazem se da je bolje imati displej na stanici koji ce pokazivati vrijeme dolaska sljedeceg tramvaja, mada kako sam ja skont'o ovo sta raja pise, tako ce i biti ili ipak samo u vidu aplikacije za mobitel???
Sto se trolejbusa tice, slazem se da je uzasan raspored, kad vidim ja na jednoj strani, a iza BUKVALNO 4 trole jedna iza druge, dodje mi da se upucam u koljeno! Pa jarane kako je ba moguce da budes takav debil i tako ih pustas jedne iza druge?!![]()
![]()
Sad ce neko doci i reci "pa nije to tako, krenu oni u razlicitom intervalu, ali...", pa jarane nemoguce je da se kroz 5-6 stanica sustignu, bas nemoguce, nego je onaj ko ih pusta i pravi raspored totalni diletant.
Mada treba do kraj posten biti i reci da je i obicna raja u saobracaju stoka nerijetko, ne bi pustili trolu da se ukljuci nema hljeba, isto da ce mu nesto pobjeci za tih 20 sekundi sto stane.
A za stoku se slažem. Lik će radije opaliti po gasu (iako mu je crveno na semaforu i do semafora ima 50m) nego propustiti majku sa kolicima na pješačkom