yoda82 wrote:Sex sa Klingoncima...neprocjenjivo...pici wrote:ja dosHo do 7 epizode i zaboravio na star trek... jel propala serija, imal sexa, klingonci su najbolji, imali ih ovdje...hvala
Qapla'
Moderator: _BataZiv_0809
yoda82 wrote:Sex sa Klingoncima...neprocjenjivo...pici wrote:ja dosHo do 7 epizode i zaboravio na star trek... jel propala serija, imal sexa, klingonci su najbolji, imali ih ovdje...hvala
buraz nema Klingonaca vego ko u španskim serijama vraćaju se mrtvipici wrote:yoda82 wrote:Sex sa Klingoncima...neprocjenjivo...pici wrote:ja dosHo do 7 epizode i zaboravio na star trek... jel propala serija, imal sexa, klingonci su najbolji, imali ih ovdje...hvala
Qapla'

Ja u prvi mah kontam, evo opet jebenog Borga.biggrin wrote:al ona sonda sto se 500 godina upgradeovala, kao da je iz matrixa ispala
p.s.to ona sa crncem i AI koji se zaljubi u njega?
Predivna <3dale cooper wrote:Ja u prvi mah kontam, evo opet jebenog Borga.biggrin wrote:al ona sonda sto se 500 godina upgradeovala, kao da je iz matrixa ispala
p.s.to ona sa crncem i AI koji se zaljubi u njega?Iako možda nisam pogriješio...too soon to tell.
![]()
Da, to je ta epizoda. Predivna...zaista.
Georgiou vjerovatno ima ključne podatke sa Defianta čiji je nestanak desetak godina u budućnosti tajmlajna. Oni koji su gledali originalnuhadzinicasa wrote:Predivna <3dale cooper wrote:Ja u prvi mah kontam, evo opet jebenog Borga.biggrin wrote:al ona sonda sto se 500 godina upgradeovala, kao da je iz matrixa ispala
p.s.to ona sa crncem i AI koji se zaljubi u njega?Iako možda nisam pogriješio...too soon to tell.
![]()
Da, to je ta epizoda. Predivna...zaista.
Pogledah i ja epizodu, bas me zanima. dzordzou je bila vrlo tajanstvena kad je govorila da zna vise o Michael nego sto ona moze zamisliti. Michael mozda jeste kljuc?
Ovo kao da sam jučer gledaodale cooper wrote: Georgiou vjerovatno ima ključne podatke sa Defianta čiji je nestanak desetak godina u budućnosti tajmlajna. Oni koji su gledali originalnu
seriju i Enterprise znaće o čemu govorim.
Kad sam to vidio bilo jedale cooper wrote:Jebeno sjajna epizoda!Putovanje na Talos IV se isplatilo, saznali smo još malo o crvenom anđelu, prijetnji koja se nadvila nad galaksijom,
i izvor rascjepa između Spocka i Michael. Fin je dodir što su epizodu počeli sa isječcima iz prvog Star Trek pilota The Cage koji je relevantan
za ovu epizodu. I da, novi Spock je prilično jebeno dobar. Mnogo bolji od Quinta, koji iako nije bio loš nikada nije imao recimo duboku glasovnu
impozantnost Leonard Nimoya, a koju Peck sa druge strane sasvim dobro kanališe.