Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

costacurta

#2026 Re: Safet Sušić - Pape

Post by costacurta »

Norman wrote:Još 75.

Znači, nije o glavu da moramo pobijediti svaku.
:lol:
Samo sabur.
Ja mu Nigeriju halalit ne mogu. Ocima ga ne mogu gledat.
On topic,
Ima 17 bodova iz 13 utakmica?! :roll:
Haj ti Sajo vodi restoran ostavi se baloona.
Azrail

#2027 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Azrail »

Lucky. Jel ti dobar aparat? Reci ako treba da nađemo kakav noviji model.
RtrnOfSalisbury

#2028 Re: Safet Sušić - Pape

Post by RtrnOfSalisbury »

sajkodin prevlado, al doce i sajkovaca na red. apelujem na drugove rukovodioce evijana: ne dajite otkaz sajketu, fino je receno ne mora(mo) bas svaku dobit, ima jos dosta bodova u igri a u isto vrijeme ne ukidajte ovu kolosalnu temu. jebo barcelone i minkene, pravi fudbal se uvijek igro nedje daleko od masovne publike.
perfekcionista1

#2029 Re: Safet Sušić - Pape

Post by perfekcionista1 »

Ne gine mu da preuzme Zvijezdu iz Gradačca, mada i tu se nebi dugo zadrzao.
luckylaka

#2030 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Azrail wrote:Lucky. Jel ti dobar aparat? Reci ako treba da nađemo kakav noviji model.
Ne treba jarane hvala na ponudi,ako moze sta u keshu :D Inace vidim neki preozbiljno shvatili ovu temu pa bas spavati ne mogu zbog Safeta.Evo i ja se nasekirao zbog poraza Eviana da samo tucem jednu iza druge :P On 40.000 svakog prvog a meni karina.Opusite se malo ovo je bolan forum.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2031 Re: Safet Sušić - Pape

Post by -LIBERO- »

@perfekcionista1, prestani temu koristiti za omalovazavanje i uvrede na racun forumasa s kojima se ne slazes. Diskutujte, ukrstite stavove, argumente i to je to.
Upozorenje.
perfekcionista1

#2032 Re: Safet Sušić - Pape

-LIBERO- wrote:@perfekcionista1, prestani temu koristiti za omalovazavanje i uvrede na racun forumasa s kojima se ne slazes. Diskutujte, ukrstite stavove, argumente i to je to.
Upozorenje.
eh bas mi je drago za ovo upozorenje da upitam kako to da on za identican ili cak gori komentar nije dobio ni upozorenje a kamo li kaznu??Ovaj komentar je uputio meni i svima koji su protiv susica, ako ovo nije omalovazavanje i vrijedjanje nije nista

"Evo još jedan dokaz da ljudi koji ne vode normalan život žive za poraz Eviana. To su ljudi koji nemaju prijatelje, vise non stop na kliksu, ali se ne smiju oglašavati sve dok Evian ne doživi poraz. Zamislite kako je to jadan način života. Iako mi nekad njihovi komentari nisu po volji ipak ih žalim, ali zaista mi ih je žao. Ejjjj čovječe, zamisli da ti je jedina sreća u životu nekih 5 ili 10 poraza nekog tima u sezoni? Normalni ljudi žive na sasvim drugi način, ali za ovakve to je nedokučivo. Duševna bijeda, sevap ih je malo socijalizovati i pokazati im barem mrvicu normalnog života. Ovo ne govorim iz zlobe, nego zaista bi im volio pomoći. Ne daj Bože nikome takav život."

Kad sam ja reagovao na ovaj komentar meni si dao ban a njemu ni upozorenje, a sad kad sam napisao ja ponovo nesto sto nije ni blizu ovim njegovim uvredama ponovo ja dobijam upozorenje a onda i ban?? Sramota! Ali zaboli me neka stvar i za forum i za vase banove. :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2033 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

Nema komentarisanja moderatora ;-)
Za to se dobija ban :oops:
luckylaka

#2034 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Raste kvota na kladarama za @perfekcionista1 .Max.3 dana ja stavio $50
Max 5 dana $75
max 10-$100
Idi perfekcionista umij se,operi noge,prouci nesto izadji napolje i zavali ga negdje.Vidjeces Safet ti ni na kraj pameti nece biti :D
Azrail

#2035 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Azrail »

luckylaka wrote:
Azrail wrote:Lucky. Jel ti dobar aparat? Reci ako treba da nađemo kakav noviji model.
Ne treba jarane hvala na ponudi,ako moze sta u keshu :D Inace vidim neki preozbiljno shvatili ovu temu pa bas spavati ne mogu zbog Safeta.Evo i ja se nasekirao zbog poraza Eviana da samo tucem jednu iza druge :P On 40.000 svakog prvog a meni karina.Opusite se malo ovo je bolan forum.
Ebiga, da nisu objavili na naslovnici klixa da je izgubio ne bih ni primjetio. A kad sam već primjetio nasikirao sam se za vas nekoliko, pa je kulturno da provjerim kako zdravlje. Pa eto raja. Kako aparati slušaju?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2036 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Lucky stipu hejtere de nam koji pimky šuškavac sredi, za nas vjerne navijaće Eviana ;-)
muha_sa

#2037 Re: Safet Sušić - Pape

Post by muha_sa »

muha_sa

#2038 Re: Safet Sušić - Pape

Post by muha_sa »

zašto postavih ova dva klipa :?

procitah post od forumaša hrasno38 o Papetu kao fudbaleru na ovoj temi i ne mogu da vjerujem da neko ko je gledo Papeta ovako nešto može napisat :-)

http://forum.klix.ba/edin-dzeko-t84267s33775.html
perfekcionista1

#2039 Re: Safet Sušić - Pape

Papke, "covjek" koji je tokom vodjenja repke zakacio se sa Dzekom, Spahicem, Hasagicem, Misketom, Ibricicem, Zukanovicem, Ibisevicem, Lulicem....Covjek koji je otvoreno medijima lagao da mu spahic i dzeko pokusavaju skrojiti spisak, cak i da to rade to se ne govori u medijima. NULA OD COVJEKA I TRENERA
JoseMujica

#2040 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

muha_sa wrote:zašto postavih ova dva klipa :?

procitah post od forumaša hrasno38 o Papetu kao fudbaleru na ovoj temi i ne mogu da vjerujem da neko ko je gledo Papeta ovako nešto može napisat :-)

svakakvih pacijenata moj Muha.

Pape je bog koji je plesao zelenim terenom :thumbup:

Moremo kritikovati i Papeta kad loše vodi ekipu kao trener i Džeku kad se pođahkad šetka po terenu, ali njihova veličina kao fudbalera je upitna samo budalama.

Na kraju sve i da su od govana naši su! :bih:
mO k3

#2041 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

JoseMujica wrote:

Moremo kritikovati i Papeta kad loše vodi ekipu kao trener i Džeku kad se pođahkad šetka po terenu, ali njihova veličina kao fudbalera je upitna samo budalama.

ja bih nesto rekao :)
Pape :thumbup: , braco :thumbup:
Neki su izgubili totalno osjecaj za relanost i ne vide dalje od dzeke i dzeke ...
Dzeko je imao svoja dobra vremena , ali nije konstantan ostao i nikad bio
Neznam da li i jedan stranac toliko dugo igrao za bayern kao sto je hasan .... A bayern svi znamo
Zato po meni pape i hasan su najveci igraci bih koje je bosna do sada imala ....
muha_sa

#2042 Re: Safet Sušić - Pape

Post by muha_sa »

JoseMujica wrote:

:thumbup:

ma jasno Mujice :-D Pape je bio genijalac sa loptom i to mu niko na kugli zemaljskoj osporit ne može :-)
glupo je poredjenje njega i nekog iz ove generacije :-) :-) Kakve je Juga fudbaleske velicine imala ovi im ne bi mogli kopacke cistit a Pape je jedan od tih velicina--covjek treniro u blatu na Betaniji i poslije treninga jal ima jal nema tople vode za tuširanje, a kad je u naponu snage furaj na odsluženje vojnog roka.
Mnogi su zaboravili il nece da se podsjete da se tad moglo vani ici tek kad napuni 27 il 28 godina (zaboravih)
Šta bi Pape postigo da je otišo vani sa recimo 20 godina :-)
Papeta kao igraca stojeci spomenut a kao trener i selektor me nikad zanimo nije nit me i sad zanima
Tomahawk11
Globalni moderator

#2043 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Tomahawk11 »

To sto je neko bio odlican fudbaler ne znaci i da ce takav biti kao trener. Ima milion primjera.
O fudbalskoj kvaliteti Papeta je suvisno pricati.
O trenerskoj...a jbg, zaradjuje fin novac i tako, nisu ni ti ljudi koji ga placaju tolike ovce.
Ko je kriv pojedinim forumskim strucnjacima sto nemaju ime kao Pape pa da im se razna vrata otvaraju.
Logovan

#2044 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Logovan »

Ne zamaraj se sa njim što se tiče ovoga.
groove

#2045 Re: Safet Sušić - Pape

Post by groove »

za svakog fudbalera je veliki uspjeh ako se poslije aktivne karijere moze baviti profesionalno trenerskim poslom.
nema veze koja je liga, samo da moze dalje "od fudbala" zivjeti.
Paul F.

#2046 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Izgleda da je bilo frke na zadnjoj tekmi. Prvo su navijači Evijana skandirali: Sošo, bem te u du...
Kasnije su se malo i popucali kroz ogradu koja je bila među njima. Bacane su i plastične flaše na policiju.
perfekcionista1

#2047 Re: Safet Sušić - Pape

BREAKING NEWS

Murinjo pred otkazom. Safet Susic Suskavac se spominje kao idealno rijesenje. Englezi vole trenere koji taktikom iznenade i protivnika a i samog sebe.
perfekcionista1

#2048 Re: Safet Sušić - Pape

leškarenje wrote:
perfekcionista1 wrote:BREAKING NEWS

Murinjo pred otkazom. Safet Susic Suskavac se spominje kao idealno rijesenje. Englezi vole trenere koji taktikom iznenade i protivnika a i samog sebe.
Treba li nabaciti koji smajli,samo reci...
ne treba jer je sajo navikao na ovakve vijesti, inace je ranije sam narucivao clanke gdje ga se povezivalo sa barselonom i jos je izjavio da ga ne zanima barsa vec samo bih :lol:
luckylaka

#2049 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

leškarenje wrote:Image
:suplja: :pisnuo:
JoseMujica

#2050 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

sače u petak nas Sajo skinut s aparata :D

u 20:00 uri Evian TG vs. Valenciennes

Dolazi nam ekipa od koje nas samo bod dijeli i tri mjesta na tabeli. Mi 10ti a anamoni 13ti

Haj Sajo oko moje ako uzmeš 3 bobe šaljem ti Srneča ledža iz Ojrope :jedekolac:

:hajmooo: Sajooooo :serbo:
Locked