Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

lijek-za-sve

#33776 Re: Edin Džeko

Post by lijek-za-sve »

MOSALJOZE wrote: ma to ja za moketa i ovog lijek za sve
u ovakvoj tekmi gdje ti svako dodavanje znaci sve a ne sansa ili penal ti nekom pokusasvas zacepiti usta? nije ni cudo sto navijas za njega i tim gdje je on bio kloc
lijek-za-sve

#33777 Re: Edin Džeko

Post by lijek-za-sve »

LSD wrote:
lijek-za-sve wrote: de ba ne zayebavaj me, sviju ti...ubili bi ih svakako....možda bi onda bilio još gore po Romu, jer bi onda Barca krenula ludacki da melje...ovako su i oni peglali i igrali "pod rucnom".
odbrana Rome je smiješna, jedino što valja im je golman koji je bio najbolji igrac (a primio 6 komada :lol: )
ma neka bi bilo gore ali bi pokazali m..a ovako zijanili ko pic...e ......i ne brani ne odbranivo
Edin H.

#33778 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

splinter wrote:Dobro je, nek je zabio, jedini je i igrao večeras. Vidim izmililo opet večeras pa oplelo po Edinu, jadno da jednije ne može.
Dobar Dzeko veceras, dobsu sansu fulio, izborio penal, pa fulio, super dodavanje, onome golman odbrani, gol glavom, on je realno svoje odradio.
lijek-za-sve

#33779 Re: Edin Džeko

Post by lijek-za-sve »

leškarenje wrote:Jedini nesto uradio veceras uz golmana,dok se princeza nije vidjela .
ma princeza je druga prica i druga tema....za njega je SF...
splinter

#33780 Re: Edin Džeko

Post by splinter »

leškarenje wrote:Jedini nesto uradio veceras uz golmana,dok se princeza nije vidjela .
Heh da se jednom složim i s komšijom
lijek-za-sve

#33781 Re: Edin Džeko

Post by lijek-za-sve »

leškarenje wrote:Haveru,ni ja ga ne mirisem ali veceras mu nemas sta progovoriti...sve sto su uradili,on je uradio.
da ali jer morala biti treca sreca...sta da je i nju promasio?
LSD

#33782 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

leškarenje wrote:Haveru,ni ja ga ne mirisem ali veceras mu nemas sta progovoriti...sve sto su uradili,on je uradio.
I onaj penal koji je promašio je sam izborio...zabio gol...bar nešto je radio na terneu :!: dok su ostali Romini gledali kako se Barca šprda sa njima. Ukljucujuci i Pjanića kojeg su pojeli na sredini :roll:
Promašio penal, pa šta :? golman ga procitao, ni prvi ni posljednji put....pa i Neymara (na drugoj strani) je golman Rome procitao i odbranio mu.
A Neymar je svjetska zvijezda.
lijek-za-sve

#33783 Re: Edin Džeko

Post by lijek-za-sve »

leškarenje wrote: Nista,ti bi onda bio presretan :lol:
ako tako mislis da je to tako onda je ti je ovo momenat da svr..s :wink:
MOSALJOZE

#33784 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

lijek-za-sve wrote:
MOSALJOZE wrote: ma to ja za moketa i ovog lijek za sve
u ovakvoj tekmi gdje ti svako dodavanje znaci sve a ne sansa ili penal ti nekom pokusasvas zacepiti usta? nije ni cudo sto navijas za njega i tim gdje je on bio kloc
:nargila:
lijek-za-sve

#33785 Re: Edin Džeko

Post by lijek-za-sve »

MOSALJOZE wrote: :nargila:
ma bit ce vremena i za :nargila: ali onda ce biti kasno,ali ce neki bas tada uzivati :wink:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#33786 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

mO k3 wrote:
hrasno38 wrote:
woodman wrote:cestitke dijamantu. vecras je mogao hat-trick barci da uvali :D :izet:
Mogao je da je imao Mesija u ekipi a ne Pjanica!!!
hajde ti vise prestani pljuvati po pjanicu... na svakome koraku ga pljunes...
Hajmo setnja ovdje se prica o covjeku koji daje golove Barceloni....tj. onom covjeku za kojeg ti jedva cekas da napravi nesto pogresno pa da ovdje balis po forumu. Ajdme me demantuj za Pjanica majke ti! Ajde mi reci kad je zadnji put uradio nesto za nasu reprezentaciju. Pa veceras je igrao malo je reci katastrofalno za igraca takve reputacije koja je vise nego ocito izvikana. Stojim iza toga da osim izvanrednog slobodnog udarca Pjanic nema nista drugo i to je naravno moje misljenje pa sve da ga plate 100 miliona. Covjek koji ne zna izvesti korner, skraceni korner, navbaciti loptu u peterac je samo jedan od mnogih sa gitarom......igrac kojeg apsolutno nije interesantno gledati.
Ali druga tema ovdje Dzeko zabija i velikima i hejterima!
Astrix

#33787 Re: Edin Džeko

Post by Astrix »

Jebo majku vas dvojica se svađate oko dvojice naših igrača koji igraju u ISTOM klubu kao da su smrtni neprijatelji... Pjanic da ne zna uraditi ono sto si ti rekao on ne bi bio tu gdje jeste zato ti je prica malo bezveze.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#33788 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

Astrix wrote:Jebo majku vas dvojica se svađate oko dvojice naših igrača koji igraju u ISTOM klubu kao da su smrtni neprijatelji... Pjanic da ne zna uraditi ono sto si ti rekao on ne bi bio tu gdje jeste zato ti je prica malo bezveze.
U svakoj prici o Pjanicum Dzeki i nasim igracima ja stavljam u prvi plan reprezentaciju pa onda klubove. Stvar je u tome sto se Edin pljuje na svakom cosku iako je dvije svjetslone godine po ucinku udaljen od svih nasih trenutnih reprezentativaca ali Mali Princ se ne smije barnuti jer njemu uvijek neko smeta. I da ja vidim sta vidim a gledao sam sve utakmice Rome od pocetka i sve utakmice reprezentacije. U reoprezentaciji Pjanic cista nula u Romi da nema slobodnih bio bi zeru bolji nego u reprezentaciji. Jebo vise pricu pa i ja bih znao igrati u Barceloni ali ajde pokazai sta znas kad nemas pored sebe Mesija....Miske ga nije imao!!!!
Bosanski_kralj

#33789 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

Promašio je i Messi par prilika večeras, a Neymar par prilika i penal, što je i normalno ne može se svaka prilika realizirati.

Džeko najbolji u Romi večeras i sa večerašnjim pogodkom samo je upotpunilo listu velikana kojima je zabijao. :thumbup:
SkyLimit

#33790 Re: Edin Džeko

Post by SkyLimit »

Tipicni Dzeko.

Par Bosanski dijamant trenutaka:

- izborio penal
- sjajno uposlio suigraca koji ne uspjeva realizovati situaciju 1 na 1 sa golmanom
- postigao gol

I par Kloc trenutaka:

- promasio citav gol sam ispred golmana kod rezultata 0 : 0
- promasio penal
dadoka84

#33791 Re: Edin Džeko

Post by dadoka84 »

SkyLimit wrote:Tipicni Dzeko.

- izborio penal
- sjajno uposlio suigraca koji ne uspjeva realizovati situaciju 1 na 1 sa golmanom
- postigao gol

I par Kloc trenutaka:

- promasio penal
Ja bih rekao, tipični fudbal.
noiserr

#33792 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

SkyLimit wrote:Tipicni Dzeko.

- izborio penal
- postigao gol

I par Kloc trenutaka:

- promasio penal
Ono glavom sto je promasio gol? Pa promasio je i Messi nogom. Dzeko je bio za jednu klasu najbolji Romin igrac veceras.
mO k3

#33793 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

hrasno38 wrote:[

Hajmo setnja ovdje se prica o covjeku koji daje golove Barceloni....tj. onom covjeku za kojeg ti jedva cekas da napravi nesto pogresno pa da ovdje balis po forumu. Ajdme me demantuj za Pjanica majke ti! Ajde mi reci kad je zadnji put uradio nesto za nasu reprezentaciju. Pa veceras je igrao malo je reci katastrofalno za igraca takve reputacije koja je vise nego ocito izvikana. Stojim iza toga da osim izvanrednog slobodnog udarca Pjanic nema nista drugo i to je naravno moje misljenje pa sve da ga plate 100 miliona. Covjek koji ne zna izvesti korner, skraceni korner, navbaciti loptu u peterac je samo jedan od mnogih sa gitarom......igrac kojeg apsolutno nije interesantno gledati.
Ali druga tema ovdje Dzeko zabija i velikima i hejterima!
Koliko god te edin placa da samo pises o njemu dobro , previse je....
Tomahawk11
Globalni moderator

#33794 Re: Edin Džeko

Post by Tomahawk11 »

Izgubili 6-1.
Edin: prilika za gol, uposljavanje saigraca koji ne realizuje 1 na 1, izboren penal i gol.
Ostali....statue na terenu.
Roma bi tesko izbjegla poraz sinoc sve i da je hattrick dao.
incognito071

#33795 Re: Edin Džeko

Post by incognito071 »

Dzekson je Tito za ovu sugavu Romu i sugavog trenera. :bih:
tzipiripi

#33796 Re: Edin Džeko

Post by tzipiripi »

Poređenje Džeke i Suareza u brojevima http://www.goal.com/hr/news/6950/liga-p ... rce=24sata
incognito071

#33797 Re: Edin Džeko

Post by incognito071 »

tzipiripi wrote:Poređenje Džeke i Suareza u brojevima http://www.goal.com/hr/news/6950/liga-p ... rce=24sata
ovo sve kaze koliko vrijedi
MOSALJOZE

#33798 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

incognito071 wrote:
tzipiripi wrote:Poređenje Džeke i Suareza u brojevima http://www.goal.com/hr/news/6950/liga-p ... rce=24sata
Ta ti znas,ta goal zna,ta ce statistika.Danas ce doci strućnjaci,koji ce sve ovo demantovati.
incognito071

#33799 Re: Edin Džeko

Post by incognito071 »

MOSALJOZE wrote:
incognito071 wrote:
Ta ti znas,ta goal zna,ta ce statistika.Danas ce doci strućnjaci,koji ce sve ovo demantovati.
ali nazalost, samo se golovi pamte kao i rezultat
BarbaDue

#33800 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Pustite Barsu, ovdje je bitan samo Džeko i pomalo Roma. Džeko je sinoć bio dobar i tu je tačka.

Idemo dalje! :bih:
Post Reply