Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a bas slusam pred pocetak prve utakmice neki novinar govori, nadam se da ovo EP necemo pamtiti po rasizmu i tucama, nismo ni prosli drugi dan vec 10tak slucajeva odmah doslo
Acheron wrote:Ne znam otkud im ideja da dovode onog mutavog Sabanadzovica, koji nema apsolutno nista za reci. (takav je ruinirao i finale LP) Osim sto je nezanimljiv kao 'strucni' sagovornik, posjeduje strast kao jedan Branimir Tulic ili S. Susic.
može li se gdje i kako apelovati da nas uskrati patnje..
pa bolje izgleda prenos Golfa kod nekih komentatora....
Ma nije ni on toliki problem koliko je (pre)loša slika prenosa, barem na mome lcd-u je užas, a pogotovu kada je uporedim sa slikom jednog ARD-a (Das Erste) u digitalnoj kvaliteti (preko astra satelita hvatam besplatno), ko nebo i zemlja!
Nisam upoznat u ove super heroes, transporter, texas rangers, ninja kornjace, hulk, iron x man, i slicno, slicno, ali zar ovo nije jedan od njih? Moj super hero je bio mirko s. kojotovski.
Ma nije ni on toliki problem koliko je (pre)loša slika prenosa, barem na mome lcd-u je užas, a pogotovu kada je uporedim sa slikom jednog ARD-a (Das Erste) u digitalnoj kvaliteti (preko astra satelita hvatam besplatno), ko nebo i zemlja!
fala bogu, pa mogu pratiti utakmicu na HRT 2
ove idiote bilica i slicne ne znam kako bih izdrzao, mislim da bi preko neta morao pratiti fuuuuuj
Acheron wrote:Ne znam otkud im ideja da dovode onog mutavog Sabanadzovica, koji nema apsolutno nista za reci. (takav je ruinirao i finale LP) Osim sto je nezanimljiv kao 'strucni' sagovornik, posjeduje strast kao jedan Branimir Tulic ili S. Susic.
Nisam ga gledao ovih dana ali jesam unekoliko ranijih prilika i najgore od svega je kad se ono pitaju - šta ima, kako hanuma, djeca i to.. frajer im svaki put kaže da se bavi nekim svojim poslovima i da ne prati previše fudbal al' džaba, oni ga uvijek zovu.
Samo jedno pitanje molim vas:
Pošto je na mom području blokiran signal HRT i RTS za vrijeme utakmica prinuđen sam gledati tekme na Bht i Ftv
Gdje je slika
Posjedujem LCD tv koji nije prikopčan sa kablovskom ali jeste sa Kompjuterom.
Ima li neki dobar program koji mogu koristiti da bi gledao utakmice u HD na tv?
Hvala!
fala bogu, pa mogu pratiti utakmicu na HRT 2
ove idiote bilica i slicne ne znam kako bih izdrzao, mislim da bi preko neta morao pratiti fuuuuuj
Jel i ti gledas Milu Horvat
Sinoc svabe - portugal je komentarisao neki novi lik s MAX-tv na HRT-u
Ubise ove zastitare. Izgleda da je njima najteze svi ih napadaju.
A sinoc se sukobili i susjedi po prvi put(za sada). Hrvati i Irci, protiv nekih mladjih huliganskih ekipa iz Poljske. Od Hrvata bili Bojsi. Irci i Bojsi dobili sukob.
Osvojiće ovo Italija... to je jedino logično...
Imaju Bufona na golu... to znači da ne mogu go primiti... ako ne mogu go primiti, najgore što im se može desiti u jednoj utakmici je rezultat 0-0... Trebalo bi da postignu bar 1 go u grupnoj fazi... to će im donijeti 5 bodova i prolaz u knock-out fazu... a tamo će dobiti sve do kraja... ili rezultatom 1-0 ili na penale...
evo gola da mi mama da da se kladim, turio bih marku na njih....
medvjed23 wrote:Osvojiće ovo Italija... to je jedino logično...
Imaju Bufona na golu... to znači da ne mogu go primiti... ako ne mogu go primiti, najgore što im se može desiti u jednoj utakmici je rezultat 0-0... Trebalo bi da postignu bar 1 go u grupnoj fazi... to će im donijeti 5 bodova i prolaz u knock-out fazu... a tamo će dobiti sve do kraja... ili rezultatom 1-0 ili na penale...
evo gola da mi mama da da se kladim, turio bih marku na njih....